Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, Żorż Ponimirski napisał:

EDIT: serio nie wychodzicie? 

Ja wyszedłem do Żabki po Diplomata; na nogach Onitsuka Tiger Mexico 66 all white.

• Like 1
  • Odpowiedzi 17,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Placowki opiekunczo- wychowacze w HH zamkniete. Mamy dyzury tzw. Notgruppe dla rodzicow, ktorzy nie maja mozliowsci opieki nad dziecmi (lekarze, sluzby, etc.)

Wczoraj bylem na spacerze, dzis w domu choc mnostwo ludzi kreci sie tu i tam. Sklepy pozamykane od dzis, poza spozywczakami ALDI,  Lidl, Kufland itd.

Na nogach byly stare Clarks Orginals Desert Boot wiec nie ma co pokazywac.

Opublikowano
W dniu 17.03.2020 o 14:23, Żorż Ponimirski napisał:

Za to burdele, kościoły i place zabaw zamknięte - dla każdego coś miłego.

Te placówki przestawiają teraz na online. Ja też nie wychodzę i też online. Zobaczę, czy ktoś za to będzie chciał płacić. Jutro mam w planie pogrzeb, będą czarne Shoepassion Nr 543,. nie pokażę, bo mi się ich nie chce smarować. 

Opublikowano

Też bym zapiął, gdybym się dopinał :D Te monki ma górnym pasku mają trzy dziurki i najdalsza jest ok, poza tym pasek jest na elastycznej gumce. Dolne paski mają tylko po jednej - muszę dorobić więcej chyba - i są na skórze.

Opublikowano
Godzinę temu, Xune napisał:

Też bym zapiął, gdybym się dopinał :D Te monki ma górnym pasku mają trzy dziurki i najdalsza jest ok, poza tym pasek jest na elastycznej gumce. Dolne paski mają tylko po jednej - muszę dorobić więcej chyba - i są na skórze.

Przyjdą czasy, że nam stopy schudną, to będzie ok. ?

• Like 1
  • Oceniam pozytywnie 2