TheMakowski Napisano 14 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2019 Berwicki w świetle neonów 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Rafix Napisano 15 Listopad 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2019 London Brogues 3 sezon i nie chcą się rozpaść 8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 16 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2019 A co to takie białe na spodniach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 16 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2019 18 minut temu, eye_lip napisał: A co to takie białe na spodniach? Brzegi tkaniny obszyte są białą lamówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 16 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2019 Edit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 16 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2019 I to seryjne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 16 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2019 Obszywają tak czasem jak materiał nie ma selvedge, mam tak w dwóch parach tego producenta (Denham) Drugie spodnie mają takie obszycie: https://forum.butwbutonierce.pl/topic/510-jakie-buty-mam-dziś-na-sobie/page/496/?tab=comments#comment-297803 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 16 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2019 Dosyć dziwna praktyka, jak materiał nie ma selvedge to powinien być surowy a nie z podróbką selvedge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 16 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2019 Też się z tym spotkałem i też mnie to odrzuca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 16 Listopad 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2019 Crockett Islay, w tle posadzka w budynku łaźni Gelerta: 5 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulyt50 Napisano 16 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2019 I jest selvedge,oczywiście oryginał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Najmniejszy Napisano 16 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2019 Mnie lamówki z reguły nie rażą, ale ta akurat nie wygląda najkorzystniej. Może kwestia zdjęcia, ale mam wrażenie, że ktoś na te dżinsy białą uszczelkę założył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Koval Napisano 16 Listopad 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2019 W dniu 12.10.2019 o 12:45, Koval napisał: Zamszyk zawsze na propsie! 😎 Jak już mówiłem ⬆️ (C&J, a nie dowierzałem jak mówili: komfort i wygoda od pierwszego noszenie - niesłusznie!) 7 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 16 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2019 2 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 16 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2019 Crownhill The Porto: 5 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 17 Listopad 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2019 5 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. roter6 Napisano 17 Listopad 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2019 Yanko TdM 5 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. fan_dobrego_buta Napisano 17 Listopad 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2019 Dawno nic nie wrzucałem. Czekając na lotnisku - Valentin Frunza 11 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 18 Listopad 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2019 Kolegi @Whitesnake nikomu na forum nie trzeba przedstawiać Zielone brogsy od Kielmana i zamszowe monki Edward Green 23 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 18 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2019 Yanko 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 18 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2019 Herring Richmond. 4 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diGriz Napisano 18 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2019 Ja dziś też w Yanko. 5 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 19 Listopad 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2019 34 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. yacoob Napisano 19 Listopad 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2019 Łapiąc ostatnie momenty złotej polskiej jesieni... Długoskrzydły Meermin 8 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Markin Napisano 19 Listopad 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2019 11 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi