Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wodzu Napisano 8 Luty 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2019 (Cheaney) 6 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mds Napisano 8 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2019 @Wodzu Czy te buty są na kopycie 12058? To F czy G fitting? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 8 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2019 @mds, zgadza się, kopyto 12508 (wkradła Ci się literówka) w tęgości F. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorentz Napisano 9 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2019 Lubię połączenie czarnego z brązem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 10 Luty 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2019 Vass: 5 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 10 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2019 Ośmioletnie buty polskiej produkcji z czasów, gdy te polskie produkcje potrafiły być całkiem niezłe (szycie Blake'em czy skórzane podeszwy). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. roter6 Napisano 11 Luty 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2019 Löf & Tung 9 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 11 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2019 @roter6 jak oceniasz jakość tych butów? I jak wygląda ich rozmiarówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roter6 Napisano 11 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2019 @blekit tu masz więcej zdjęć od razu po zakupie: Po kilku miesiącach noszenia jestem bardzo zadowolony. Mam Yanko na kopycie Y960G - zbliżona tęgość, może trochę węższe L&T są. W Y915 się nie mieszczę. W monki TLB Oliver F też nie wszedłem. Carminy za wąskie. Więcej miejsca mam z kolei w Loake Cannon - Capital. L&T były od początku prawie ok. Po tym jak się uleżały są super wygodne. Nic nie ocierało, skóra bardzo przyjemna w dotyku, miękka. Mankament jeden jak dla mnie - górne paski przy zapięciu nie są na gumce - trochę z nimi "walczyłem" na początku, ale już się uleżały. Edit: jeszcze jeden drobny minus - podeszwa mnie lekko denerwuje, a konkretnie jej faktura/struktura. Ciężko się czyści te rowki jak się kamyczki w nie powbijają. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 12 Luty 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2019 Całkiem zgrabne jak na tęgość G TLB Mallorca 5 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. m_wujek Napisano 12 Luty 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2019 LoakeSent from my SM-A510F using Tapatalk 5 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 14 Luty 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2019 Trochę egzotyki na przedwiośniu... (Jan Kielman) 9 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m_wujek Napisano 14 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2019 HerringSent from my SM-A510F using Tapatalk 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 15 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2019 Yanko 6 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 15 Luty 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2019 Tydzień z YANKO (nie rotowałem ) 15 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 16 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2019 J.Fitzpatrick Hawthorne butterfly loafers 6 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 16 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2019 Vass 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kichanadeta Napisano 17 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2019 Berwick 2 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 17 Luty 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2019 VASS Oslo (podwójna podeszwa): 9 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 17 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2019 W pełnym słońcu Patine 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wodzu Napisano 17 Luty 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2019 U mnie dziś też Vassy na podwójnej podeszwie i flanela, mimo powiewów wiosny... 8 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. roter6 Napisano 18 Luty 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2019 Loake. Wreszcie wiosna;) 5 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Karol G. Napisano 18 Luty 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2019 Wersja poranna: Wersja wieczorna: Meermin x2 4 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 19 Luty 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2019 10 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanin Napisano 19 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2019 Intensywny dzień spędzany w (The) KatowicachChoć w mieście akurat jestem innym 1 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi