Krzysiek_W Napisano 19 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2018 1 minutę temu, Wuj napisał: Poczekajmy na "poświętach" - szósty kawałek sernika?Chyba nie dam rady. Poczekaj, rozepnę spodnie i przegryzę kapustą z grzybami. jak na 40 lat przemiana materii jak u 18 latka zjem, zjem, zjem, a potem robię 2 dni luzu i znowu luz w pasie - choć wspieram się szklanką soku z kiszonej kapusty rano na czczo (uściślając - nie na kaca) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 19 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2018 1 minutę temu, Krzysiek_W napisał: jak na 40 lat przemiana materii jak u 18 latka zjem, zjem, zjem, a potem robię 2 dni luzu i znowu luz w pasie - choć wspieram się szklanką soku z kiszonej kapusty rano na czczo (uściślając - nie na kaca) Adminie, przepraszamy za offtop! Ale temat ważny:) Z kiszonej, czy kwaszonej? Trudno teraz kupić kiszoną naturalnie. Ja walę od czasu do czasu sok z buraka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lubo69 Napisano 19 Grudzień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2018 Przepraszam za offtop;-)(Coś mnie na Yanko ostatnio wzięło) 8 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 19 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2018 52 minuty temu, Wuj napisał: Adminie, przepraszamy za offtop! Ale temat ważny:) Z kiszonej, czy kwaszonej? Trudno teraz kupić kiszoną naturalnie. Ja walę od czasu do czasu sok z buraka. dokładnie ten 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 19 Grudzień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2018 Alfred Sargent 8 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. zimmermann Napisano 19 Grudzień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2018 5 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kormox Napisano 19 Grudzień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2018 CS 13 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 19 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2018 @kormox, tak jak CS nie jest jakimś moim ideałem jako marka, tak te sztyblety są jednymi z najlepiej skrojonych jakie w ogóle widziałem. Zarówno wysokość podbicia, dynamiczne kopyto jak i oryginalny kształt elastycznego materiału - wszystko do siebie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 20 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2018 @Żorż Ponimirski, też mi się podobają. Co ciekawe, są nieco za wąskie na moje "płetwy", a mimo to wygodne. To pewnie zasługa wysokiej jakości, elastycznej skóry, która poddaje się w sposób estetyczny, nie tworząc efektu baleronu 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galibart Napisano 20 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2018 @kormox, bardzo ładne buty. Kolor to coimbra czy guimaraes ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 20 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2018 @galibart, to jest coimbra patina, mój ulubiony kolor w palecie CS. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 20 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2018 (edytowane) Trzeci sezon rosomaków Edytowane 20 Grudzień 2018 przez Żorż Ponimirski Wolverine to rosomak, a nie wilkołak ;) 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 20 Grudzień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2018 C&J. Sprawdzają się jako śniegowce... na miejskie przebieżki . 10 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 20 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2018 4 minuty temu, Tanatos70 napisał: C&J. Sprawdzają się jako śniegowce... na miejskie przebieżki . fajno tasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 20 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2018 11 minut temu, Krzysiek_W napisał: fajno tasza No, ba. Niektórym pewnie zielona śni się po nocach . Z prospektu Herringa wynika, że tylko 50 egzemplarzy jednej i drugiej wyprodukowano. Jakim cudem to się w polskim "tikeju" znalazło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 20 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2018 @Tanatos70, a swoją kupiłeś w TKMax? Ja widziałem ten model w granacie ale nie kupiłem niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 20 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2018 18 minut temu, adamW napisał: @Tanatos70, a swoją kupiłeś w TKMax? Tak jest. Zajęła miejsce, będącej w czynnej służbie od 2000 r., starej torby treningowej . https://forum.butwbutonierce.pl/topic/2123-tk-maxx/?do=findComment&comment=281884 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 20 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2018 52 minuty temu, Tanatos70 napisał: No, ba. Niektórym pewnie zielona śni się po nocach . Z prospektu Herringa wynika, że tylko 50 egzemplarzy jednej i drugiej wyprodukowano. Jakim cudem to się w polskim "tikeju" znalazło ? To ciekawe że tylko 50, zwłaszcza że dość długo były na ich stronie w ofercie. Ja dzięki pomocy jednego z forumowiczów też stałem się właścicielem tikejowej wersji - świetna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 20 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2018 A z ciekawości , ile w TKMaxx kosztowala ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 20 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2018 4 godziny temu, Żorż Ponimirski napisał: Trzeci sezon wilkołaków. Chyba rosomaków 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 20 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2018 34 minuty temu, proki1971 napisał: A z ciekawości , ile w TKMaxx kosztowala ? 550 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 20 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2018 Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mosze Napisano 20 Grudzień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2018 5 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 20 Grudzień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2018 Takie tam wieczorne "nadprogramowe" wyjście. VASS: 9 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. dziko Napisano 21 Grudzień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2018 Doucal's (+ Pedemeia ) 5 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi