Piotrwawa Napisano 18 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2018 21 minut temu, eduardo napisał: całkiem dobrze to zniosły Tez tak uważam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateo86 Napisano 18 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2018 Loake 9 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasjonat Napisano 18 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2018 5 godzin temu, Piotrwawa napisał: Meermin po dwóch latach użytkowania. Ale I pewnie starannej pielegnacji ... 😃Czy moglby Kolega zdradzic jakim zabiegom poddawal ta pare od wyjecia z pudelka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 18 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2018 Allen Edmonds Liverpool 3 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrwawa Napisano 18 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2018 Godzinę temu, Pasjonat napisał: Ale I pewnie starannej pielegnacji ... 😃Czy moglby Kolega zdradzic jakim zabiegom poddawal ta pare od wyjecia z pudelka ? Wręcz przeciwnie. Nieszczególnie dbam o buty. Te buty są przeze mnie używane średnio raz w tygodniu. Jedyna pielęgnacja jaka je spotkała to trzykrotne użycie nano protectora (chyba Tarrago, ale mogę mylić nazwę producenta) i regularne szczotkowanie po każdym wyjściu. Do tego prawidła. Cała pielęgnacja. Jeżeli miałbym porównywać do innych butów, wykonanych z tego samego materiału i podobnych w formie, bardziej „prestiżowych” producentów RTW, to poza istotna różnica w cenie, większych różnic, na niekorzyść Meermina nie widzę. Być może jest to tylko spowodowane moja ignorancja i nieprzywiazywaniem wagi do szczegółów i braku założenia, ze maja być ze mną wiecznie. Żadne nie będą niezależnie od tego czy wyprodukowano je w Hiszpanii, Anglii, na Węgrzech czy w Japonii. Jedyna kwestia na jaka mógłbym zwrócić uwagę to kopyta Meermina. Wg. mnie są bardzo wymagające, ale przy właściwym dopasowaniu również bardzo wygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pi_senny Napisano 18 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2018 4 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 18 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2018 2 godziny temu, Piotrwawa napisał: Wręcz przeciwnie. Nieszczególnie dbam o buty. Te buty są przeze mnie używane średnio raz w tygodniu. Jedyna pielęgnacja jaka je spotkała to trzykrotne użycie nano protectora (chyba Tarrago, ale mogę mylić nazwę producenta) i regularne szczotkowanie po każdym wyjściu. Do tego prawidła. Cała pielęgnacja. Jeżeli miałbym porównywać do innych butów, wykonanych z tego samego materiału i podobnych w formie, bardziej „prestiżowych” producentów RTW, to poza istotna różnica w cenie, większych różnic, na niekorzyść Meermina nie widzę. Być może jest to tylko spowodowane moja ignorancja i nieprzywiazywaniem wagi do szczegółów i braku założenia, ze maja być ze mną wiecznie. Żadne nie będą niezależnie od tego czy wyprodukowano je w Hiszpanii, Anglii, na Węgrzech czy w Japonii. Jedyna kwestia na jaka mógłbym zwrócić uwagę to kopyta Meermina. Wg. mnie są bardzo wymagające, ale przy właściwym dopasowaniu również bardzo wygodne. Też tak uwazam. Użytkuje od kilku lat dwie pary meermina i wyglądają bardzo dobrze. Skupiłbym się pewnie na tym producencie bardziej, tylko nie mieli akurat tego co inni producenci, stąd zróżnicowanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 18 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2018 2 godziny temu, Piotrwawa napisał: Wręcz przeciwnie. Nieszczególnie dbam o buty. Te buty są przeze mnie używane średnio raz w tygodniu. ...ale chyba tylko w tygodnie po calkowitym zaćmieniu księżyca... Lubię Meerminy za przystępną cenę, ale nie przypisujmy im mocy nadprzyrodzonych. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrwawa Napisano 18 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2018 8 minut temu, Whitesnake napisał: ...ale chyba tylko w tygodnie po calkowitym zaćmieniu księżyca... Lubię Meerminy za przystępną cenę, ale nie przypisujmy im mocy nadprzyrodzonych. :):) rzeczywiście tak mogłem zabrzmieć:), ale jestem bardzo daleki od przypisywania temu producentowi czegokolwiek więcej od rzetelnego produktu za rozsądne pieniądze. Tak czy inaczej dzięki za poprawę humoru:). Na marginesie. Naprawdę nie są przeze mnie oszczędzane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 18 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2018 4 minuty temu, Piotrwawa napisał: :):) rzeczywiście tak mogłem zabrzmieć:), ale jestem bardzo daleki od przypisywania temu producentowi czegokolwiek więcej od rzetelnego produktu za rozsądne pieniądze. Tak czy inaczej dzięki za poprawę humoru:). Na marginesie. Naprawdę nie są przeze mnie oszczędzane. Nie chciałem sie czepiać, ale pisałeś o dwóch latach i użytkowaniu min raz w tyg. Nie znam butów, które po 800 godzinach uzytkowania wyglądałyby jak nowe. Nawet gdyby ktoś poruszał sie jedynie po czerwonych chodnikach. Nie chciałbym aby ktoś czuł się zawiedziony, że jego Meerminy czy Vass’y tak nie potrafią. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrwawa Napisano 18 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2018 6 minut temu, Whitesnake napisał: Nie chciałem sie czepiać, ale pisałeś o dwóch latach i użytkowaniu min raz w tyg. Nie znam butów, które po 800 godzinach uzytkowania wyglądałyby jak nowe. Nawet gdyby ktoś poruszał sie jedynie po czerwonych chodnikach. Nie chciałbym aby ktoś czuł się zawiedziony, że jego Meerminy czy Vass’y tak nie potrafią. Absolutnie nie odebrałem tego jako czepliwosc, wręcz zacząłem się zastanawiać czy nie użytkuje ich krócej, ale na pewno nie. Hmm muszę zerknąć na swoje pozostałe dwuletnie buty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Avallach Napisano 19 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2018 7 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrwawa Napisano 19 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2018 Meermin. Wyjęty z pudełka w marcu 2016. Bez szczególnej pielęgnacji. 3 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateo86 Napisano 19 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2018 Loake 9 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasjonat Napisano 19 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2018 4 godziny temu, Avallach napisał: Czy to PATINE TJ ? A moze TLB Morrison 527 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shinobi Napisano 19 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2018 W dniu 14.10.2018 o 11:40, Midlife-Crisis napisał: Piękne te Twoje Kielmany. Moje mają rok, następnych tak szybko nie będzie. Na razie dostały adekwatną posadzkę. Dziękuję. W Twoich podoba mi się kolor skóry, poza samymi butami rzecz jasna, i wezmę go pod rozwagę przy moim kolejnym zakupie. Wrzucę jeszcze jedno. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avallach Napisano 19 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2018 18 minut temu, Pasjonat napisał: Czy to PATINE TJ ? A moze TLB Morrison 527 ? To niemal 2.5-letnie Yanko 545. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 19 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2018 Monk time! 2 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 20 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2018 PatineCzy to nowe buty Patine na kopytach TJ?Jak je oceniasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 21 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2018 @michau tak, to te buty. Na poważną ocenę jest jeszcze za wcześnie, miałem je dopiero dwa razy na nogach. Pierwsze wrażenie jest jednak bardzo dobre, myślę że w tej cenie to może być bardzo dobry wybór. Rozmiarowo poszedłem o pół rozmiaru w górę względem 915 Yanko (ale ostatnio zaczynam mieć wątpliwości, czy też w tym kopycie nie powinienem brać 10.5 zamiast 10). A dzisiaj tak ASy wśród liści Alfred Sargent 10 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 21 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2018 U mnie dzisiaj szwabskie madziary 😜 10 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koz Napisano 21 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2018 Berwick w jesiennym zestawieniu. 5 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 21 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2018 Groszkowa? Który to model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koz Napisano 21 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2018 Tak, groszkowa - 321 country calf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. flozbi Napisano 21 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2018 Zawsze chciałem mieć rosyjskie buty 6 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi