Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateo86 Napisano 12 Czerwiec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2018 Się rozpadało, wiec gumowa podeszwa w Hestonach najlepszym wyborem na wtorek 3 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 12 Czerwiec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2018 2 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. R50 Napisano 13 Czerwiec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2018 Aga Prus & Laszlo Vass 7 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 13 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2018 @R50 Fajna para. Vassy z kurdybanu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 13 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2018 Tak jest, kolor antic cognac, kopyto p2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateo86 Napisano 13 Czerwiec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2018 To kolejne Vassy i też antic cognac 6 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 13 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2018 Jak Ci się sprawują CSy?Na wątku o marce jest dyskusja o wszystkim tylko nie o butach Jesteś zadowolony z wygody, jakości w porównaniu do innych marek? Jestem bardzo zadowolony. Są wygodne, a jakościowo nie odbiegają od Yanko. Nie jestem też przekonany za bardzo do swojego porównania gdyż modele CS są zupełnie inne od modeli Yanko które posiadam. CS mam chyba kilkanaście par, a Yanko dwie. Ale z całą pewnością jeżeli chodzi o jakość i wygodę mogę je polecić. PSMam sklep w Gdańsku więc spokojnie mogę jechać i mierzyć. Trochę mnie przeczołgali na forum za nie schodzącą się przyszwę, więc wybierając między dopasowaniem, a schodzącą się przyszwą kupuję teraz 0.5 numeru większe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 14 Czerwiec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2018 6 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateo86 Napisano 14 Czerwiec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2018 CS 6 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 14 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2018 Rano: Po południu: Obie pary to Meermin. Wszystko fajnie, ale dość długo się te buty rozbijały. Ale to chyba ogólna cecha skór Meermina. Mam kilka par i każda wymagała rozchodzenia (w przeciwieństwie do Beerwicków i Herringów, które niemal od razu dopasowały się do mnie). 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 15 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2018 Sportowy piątek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarecki Napisano 15 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2018 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateo86 Napisano 15 Czerwiec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2018 Loake 5 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diminished Napisano 15 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2018 Yanko 2 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 15 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2018 Lubię, gdy temperatura spada, bo mam pretekst do noszenia... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 15 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2018 Z ciekawosci, do ilu stopni musi spasc temperatura w czerwcu zeby zalozyc sztyblety i takie grube spodnie @Kamil1987 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheMakowski Napisano 15 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2018 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 15 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2018 51 minut temu, adamW napisał: Z ciekawosci, do ilu stopni musi spasc temperatura w czerwcu zeby zalozyc sztyblety i takie grube spodnie @Kamil1987 ? <20°C PS nie mieszkam w Polsce PS2 to zwykłe jeansy Levi'sa PS3 mam w pracy klimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Friedman Napisano 15 Czerwiec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2018 10 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 15 Czerwiec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2018 7 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 15 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2018 Ech Wy szczęśliwcy z wąskimi stopami... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 15 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2018 7 minut temu, Wodzu napisał: Ech Wy szczęśliwcy z wąskimi stopami... Szerokostopi szukają i płacą więcej, ale cieszą się dużo bardziej :). Także wychodzi na to ze lepiej być szerokostopym, bo radość większa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 16 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2018 W dniu 15.06.2018 o 16:16, adamW napisał: Z ciekawosci, do ilu stopni musi spasc temperatura w czerwcu zeby zalozyc sztyblety i takie grube spodnie @Kamil1987 ? Wbrew pozorom w sztybletach może być chłodniej niż w półbutach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 16 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2018 W dniu 15.06.2018 o 10:16, adamW napisał: Z ciekawosci, do ilu stopni musi spasc temperatura w czerwcu zeby zalozyc sztyblety i takie grube spodnie @Kamil1987 ? Nie wiem z czego wynika ta awersja do zakładania butów za kostkę/trzewików w lato.,Przecież trzewiki to nie są buty stricte zimowe.,Ja za raz jadę nad ocean, jest 28 stopni i mój pierwszy i oczywisty wybór to Indy Boots.,Tym bardziej iże nie planuje leżeć na plaży tylko przespacerować się z Arverne do Fort Tilden,.Wieczorem wkleję zdjęcia,albo lepiej nie żeby nie wywoływać zgorszenia., 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 16 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2018 @mayor, to each their own. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi