Tomasz T Napisano 16 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2018 16 godzin temu, Tanatos70 napisał: I znowu ja - w kolejce po "najlepsze naturalne lody w mieście". C & J i... inne: http://wroclawskiejedzenie.pl/2018/04/12/cala-prawda-o-lodach-naturalnych-jak-oszukuja-nas-lodziarnie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 16 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2018 Crockett Jones na brudnym spacerze w terenie. 5 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 17 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2018 Gaziano & Girling w museum calf znalezione w firmowym show room na Savile Row w Londynie. Jednak 12UK G&G w tęgości F pasuje dużo lepiej od regularnej tęgości E. 4 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 17 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2018 On 4/13/2018 at 8:03 AM, Zajac Poziomka said: Nie nazwałbym tego krytyką, bo uważam że to są bardzo fajne buty. Po prostu ja raczej bym ich nie nosił, kwestia osobistych preferencji - wolę trochę "prostsze" modele Zresztą chyba widać to po zdjęciach które wrzucam w tym wątku. PS. Zdradzisz czym robisz zdjęcia? Mój Iphone SE raczej nie ma szans zrobić zdjęć takiej jakości, nawet w dobrym świetle (robię zdjęcia na ogół rano, przed pracą kiedy światło jest takie sobie). Powoli zaczynam się zastanawiać nad zmianą telefonu i chętnie wybrałbym jakiś z dobrym aparatem. Polecam iPhone X. Są bardzo delikatne bo szklane z przodu i z tylu ale zdjęcia robią przepiękne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarecki Napisano 17 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2018 4 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateo86 Napisano 17 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2018 6 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackEye Napisano 17 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2018 Nigdy nie posiadałem tego typu butów, powiedzcie jak wygląda sprawa wygody? Dodam, że na co dzień chodzę raczej w butach typu sneakers. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarecki Napisano 17 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2018 To moje pierwsze takie buty i też miałem obawę o wygodę. Ale po kilku pierwszych próbach i obtarciach muszę stwierdzić, że jest całkiem wygodnie. Berwicki te są dosyć sztywne i ciasno opinają stopę ale nie uciskają, i mogę polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 17 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2018 Barker w słońcu i w cieniu 5 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 17 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2018 Ciekawe co się dzieje w psiej głowie,kiedy zapach butów jest tak intensywny i całkiem odmienny? 4 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy176 Napisano 17 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2018 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mamrot Napisano 17 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2018 Za 30% ceny katalogowej zaakceptowałem nawet polished binder. Niebezpiecznie zaczynam gustować w oldschoolowych kopytach Church's Shannon. 5 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 17 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2018 22 minuty temu, Mamrot napisał: Za 30% ceny katalogowej zaakceptowałem nawet polished binder. Niebezpiecznie zaczynam gustować w oldschoolowych kopytach Church's Shannon. Piesek ma smaka Tego typu buty mogą być sensowną opcją na zimę (śnieg, sól itp.) - wszystko jednak zależy od jakości plastiku. Ja na loakach miałem słaby plastik, szybko się połamał; buty z odległości jeszcze jakoś wyglądały, ale z bliska to była tragedia -> kontener MZO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamrot Napisano 17 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2018 Jak się powłoka wykruszy, dodam frędzle i przerobie je na Church's Shanghai 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 18 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2018 Saint Crispin’s 6 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 18 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2018 @Beny23fajne skarpetki u mnie TLB 5 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 18 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2018 Mimo współpracy @eye_lipi @Pepo pasków do Pama mam wciąż mniej niż butów. Dlatego też staram się te drugie dobrać do pierwszego . Vass musuem + adekwatny pasek od Filipa: 8 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateo86 Napisano 18 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2018 Carlos Santos 6 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarecki Napisano 18 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2018 Piękne lotniki Mateo86. Kolor to Wine Shadow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo86 Napisano 18 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2018 53 minuty temu, jarecki napisał: Piękne lotniki Mateo86. Kolor to Wine Shadow? Nie, to alentejo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-biczel Napisano 18 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2018 C&J Edit: zdjęcie jeszcze raz. 3 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 18 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2018 Piesek ma smaka Tego typu buty mogą być sensowną opcją na zimę (śnieg, sól itp.) - wszystko jednak zależy od jakości plastiku. Ja na loakach miałem słaby plastik, szybko się połamał; buty z odległości jeszcze jakoś wyglądały, ale z bliska to była tragedia -> kontener MZO. Podobnie będą pewnie wyglądały niedługo kolegi Church's. Niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 18 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2018 Saint Crispin’s 6 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 18 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2018 @Beny23. Jakieś takie trochę nietypowe, ale... bardzo mi się podobają. Wręcz mnie magnetyzują. Nie wiem dlaczego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 18 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2018 6 hours ago, Tanatos70 said: @Beny23. Jakieś takie trochę nietypowe, ale... bardzo mi się podobają. Wręcz mnie magnetyzują. Nie wiem dlaczego . Pewnie przez podwójną podeszwę i Goyser welt Ale pocieszę Cię że druga para z tego zamówienia od Saint Crispin’s jest jeszcze bardziej nietypowa... 6 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi