Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 6 Styczeń 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2018 Z tęsknoty za latem używam loafersów jako kapci domowych. Te się wybitnie nadają. (Jan Kielman) 7 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 6 Styczeń 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2018 3 godziny temu, Wodzu napisał: Czy kopyto, na którym zostały zrobione C&J Islay faktycznie jest tak szerokie, jak sugerują zdjęcia? Do jakich kopyt innych producentów można by je porównać? WIdziałem je w E. Berg swego czasu, ale miałem zbyt mało czasu, żeby przymierzyć. To jest takie "country" kopyto, więc wizualnie wydaje się szerokie i niby takie jest, ale w podbiciu miejsca jest mało. Buty są bardzo dopasowane i gdyby nie użycie miękkiej i mięsistej skóry męczyłby mnie ten ucisk w podbiciu. Co ciekawe, Vassy w tym samym rozmiarze przy kopycie Peter 2 (New Peter) oferuja więcej przestrzeni i komfortu mimo zdecydowanie bardziej dynamicznej prezencji. Wielką zaletą modelu Islay jest świetne dopasowanie cholewki na łydce: 4 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 7 Styczeń 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2018 Yanko 4 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 7 Styczeń 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2018 japońska wiśnia 5 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 7 Styczeń 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2018 Czekały trochę na wymianę fleków, ale teraz wracają do rotacji Wiem, że nie są najzgrabniejsze, skóra nie jest najwyższej jakości, etc. - ale i tak mam do nich duży sentyment Gordon & Bros 4 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateo86 Napisano 8 Styczeń 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2018 Vass 5 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Xune Napisano 8 Styczeń 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2018 Dawno w nich nie chodziłem i już zaczęło mi brakowac monków Obok Sargentów gościnnie Luxire i Pedemeia. 2 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 8 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2018 5 godzin temu, Mateo86 napisał: Vass Super są! Jakie to kopyto? I czy wziąłeś ten sam rozmiar co zazwyczaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo86 Napisano 8 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2018 @blekit kopyto U, rozmiar ten co zawsze 41,5, model 5220. Idealnie leżą i kolorystycznie są istnym kameleonem. W słabym świetle ciemny brąz, natomiast w naświetlonym, jasnym taka kawa z mlekiem. Teraz jeszcze mam dwie pary na oku, jedne na U i jedne na F. Przy F polecam, zresztą jak więcej Vass’ofobów zejść o pół rozmiaru w dół. Zaokrąglony nosek powoduje więcej miejsca na palce, w podbiciu są takie same jak buty na kopycie U o pół rozmiaru większe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 8 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2018 Żona: no już chyba gorzej być nie może, niż te twoje kowbojki z hipopotama. Ja: hehe. Red wing Engineer steel cap - toe:) 3 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 8 Styczeń 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2018 Carlos Santos 4 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harth Napisano 8 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2018 Godzinę temu, Beny23 napisał: Carlos Santos Czyżby to były Twoje ulubione buty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 8 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2018 Ulubione trzewiki, ale zdecydowanie nie ulubione buty. Tutaj ex aequo ulubionymi są Saint Crispin’s, Gaziano & Girling i Enzo Bonafe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 9 Styczeń 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2018 5 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rumcajs43 Napisano 9 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2018 Wuju myślałem, że skutecznie wyleczyłem się z butów typu Engineer. Jednak to powraca. Zawsze miałem dylemat jak nosić takie buty? Nogawka do środka, czy na zewnątrz? Czy może jak na focie jedna in, druga out Jaki jest krój tych spodni? Wyglądają na jakiś slimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 9 Styczeń 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2018 Yanko: 4 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateo86 Napisano 9 Styczeń 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2018 Śliwka węgierka... znowu Vass 6 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 9 Styczeń 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2018 3 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 9 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2018 3 godziny temu, rumcajs43 napisał: Wuju myślałem, że skutecznie wyleczyłem się z butów typu Engineer. Jednak to powraca. Zawsze miałem dylemat jak nosić takie buty? Nogawka do środka, czy na zewnątrz? Czy może jak na focie jedna in, druga out Jaki jest krój tych spodni? Wyglądają na jakiś slimy The Boss nie może się mylić... Dżinsy to zwykłe Lee Blake, chyba nawet je zwężałem od kolana - powinny mieć 19 cm. Nie ma problemu z założeniem nogawki na but. Co do buta, to trochę się bałem, że legenda wyprzedzi faktyczną jakość (jak np. w Wolverinach), ale nie - czuć, że jest to but roboczo-motocykowy w swoim zamierzeniu i od kwietnia będę je testował na placu budowy:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rumcajs43 Napisano 9 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2018 Springsteen to ma bespoke i dlatego mu nie odstają Problem jest to, że ciężko je gdzieś w Polsce przymierzyć, a rozmiarówka USA to przeważnie od E w górę - stopę mam szczupłą To w takim razie poproszę o raport w maju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 9 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2018 Jak na ośmioletni wyrób z niskiej półki to, myślę, starzeją się nienajgorzej. 1 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 9 Styczeń 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2018 Alfred Sargent 3 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kamizelka Napisano 9 Styczeń 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2018 Bardzo spodobał mi się ten odcień zamszu 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 9 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2018 2 godziny temu, rumcajs43 napisał: Springsteen to ma bespoke i dlatego mu nie odstają Problem jest to, że ciężko je gdzieś w Polsce przymierzyć, a rozmiarówka USA to przeważnie od E w górę - stopę mam szczupłą To w takim razie poproszę o raport w maju Te zapinki u góry o dziwo działają - ściągają ładnie cholewkę przy łydce. Dżinsy slim ładnie się układają, więc nie ma dramatu. Ja mam stopę średniej szerokości, z reguły noszę 10,5. Wziąłem 44 UK,10 UE i jest idealnie, a nawet lekko ciasnawo przy dolnej sprzączce, zapiętej najluźniej. Zakładam, że tu się rozejdą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 9 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2018 Enzo Bonafe 1 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi