Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. musa19 Napisano 14 Wrzesień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2017 11 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 14 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2017 Emling Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 14 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2017 @dziko Nie obraź się ale te buty są okropne . 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 14 Wrzesień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2017 8 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 14 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2017 Godzinę temu, secondhand_man napisał: @dziko Nie obraź się ale te buty są okropne . Buty dostały tu kiedyś nawet parę lajków, no ale to było zdjęcie z kotem (czyli np. 5 lajków to (-4) za buty i (+9) za kota ) Wiem, że ich nie lubicie, ale są starsze od tego forum i wzbudzają zachwyt u kobiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrwawa Napisano 14 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2017 7 minut temu, dziko napisał: ....... i wzbudzają zachwyt u kobiet Pytanie, w którym momencie. Może w chwili gdy stoją już głęboko w szafie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 14 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2017 21 minut temu, Piotrwawa napisał: Pytanie, w którym momencie. Może w chwili gdy stoją już głęboko w szafie? Zaraz nas admin pogoni, tym niemniej: nie, to nie był do końca żart. Kobiety w wieku przypadkach stosują całkiem inne kryteria oceny niż przyjęte na tym forum (może dlatego, że są kobietami ) i tak np. spotkałem się z kręceniem nosem na rzeczy tutaj uchodzące za ultraklastczme, np. full brogsy, jak i vice versa: podobają im się rzeczy tutaj kontestowane. Oczywiście można tę wiedzę olewać lub kwitować (niezbyt mądrym) bon-motem "facet ma być ubrany elegancko, a nie ładnie", ja tam jednak uważam, że jest ona użyteczna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 14 Wrzesień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2017 Jesień... (C&J) 6 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 14 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2017 Panowie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrotherM Napisano 14 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2017 2 godziny temu, dziko napisał: Zaraz nas admin pogoni, tym niemniej: nie, to nie był do końca żart. Kobiety w wieku przypadkach stosują całkiem inne kryteria oceny niż przyjęte na tym forum (może dlatego, że są kobietami ) i tak np. spotkałem się z kręceniem nosem na rzeczy tutaj uchodzące za ultraklastczme, np. full brogsy, jak i vice versa: podobają im się rzeczy tutaj kontestowane. Oczywiście można tę wiedzę olewać lub kwitować (niezbyt mądrym) bon-motem "facet ma być ubrany elegancko, a nie ładnie", ja tam jednak uważam, że jest ona użyteczna Mam podobne spostrzeżenia. Oczywiście może ktoś rzucić, że to nie kobiety, tylko dziewczynki, nie mniej jednak takie są moje doświadczenia z grupą z roczników 1990-1993. Wykształcenie lekarskie albo stomatologiczne w 90% przypadkach. Zwykle w kierunku klasyczne męskiej elegancji to raczej zmierzały panie po jakichś humanach, typu polonistyka i takie tam albo panie mające zbyt wiele do czynienia z korpo. Ale to ciekawy temat i raczej wydzielenia wymaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 14 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2017 Takie sobie proste snickersy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Egonax Napisano 14 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2017 W dniu 12.09.2017 o 01:14, Beny23 napisał: Saint Crispin's @Beny23 świetne są te Cryspiny, a flanela od OJ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 14 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2017 Edwardy zielone:Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 4 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 14 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2017 Trickersy wentidżowe, nawet zaczęły się jakoś tak patynować z lekka. Cały czas jednak podśmierdują angielskim strychem. Kot zachowuje dystans : 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solecalupo Napisano 14 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2017 8 godzin temu, Krzysiek_W napisał: Mam takie pytanie do Szanownych Kolegów, czy to jakaś moda na niedopinanie drugiej klamry w monkach (na wielu zdjęciach tutaj prezentowanych widzę, że Koledzy noszą w ten sposób) czy też tak jest właśnie poprawnie? Pytam poważnie bo mnie to zastanawia. Kolor super ... pięknie się prezentują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 14 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2017 sprezzatura ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 14 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2017 12 minut temu, FONos napisał: Mam takie pytanie do Szanownych Kolegów, czy to jakaś moda na niedopinanie drugiej klamry w monkach (na wielu zdjęciach tutaj prezentowanych widzę, że Koledzy noszą w ten sposób) czy też tak jest właśnie poprawnie? Pytam poważnie bo mnie to zastanawia. Kolor super ... pięknie się prezentują. Jedni tak robią jako spezzatura, a ja po prostu zapomniałem ot zwykle niedbalstwo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 14 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2017 @FONos Ja na przykład odpinam tylko górną klamrę jak buty ściągam, więc przy zakładaniu dolny pasek zawsze jest zapięty i przewleczony (jak na zdjęciu), a górny zapinam i nie przewlekam. Nie chce mi się, nie rozpinają się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. waski Napisano 15 Wrzesień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2017 7 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 15 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2017 15 hours ago, Egonax said: @Beny23 świetne są te Cryspiny, a flanela od OJ? Dziękuje! Flanela od SuitSupply. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 15 Wrzesień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2017 Enzo Bonafe 2 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 15 Wrzesień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2017 Yanko na koniec tygodnia... 9 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 15 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 15 Wrzesień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2017 Dziś szeroką perspektywą. Krokiety.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 5 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 15 Wrzesień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2017 "muzealne" monki od Vassa: 6 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi