M.Borkowski Napisano 31 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2017 U mnie takie oto jednoklamrowe monki Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateo86 Napisano 31 Sierpień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2017 Dziś lotniki od portugalczyków... 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Umberto Napisano 31 Sierpień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2017 Słońce świeci mocno, ale jesień się zbliża... 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 31 Sierpień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2017 Yanko 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 31 Sierpień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2017 Idzie jesień, jeszcze nieśmiało, ale momentami stawia coraz odważniejsze kroki. Plan był taki, zeby w ten sezon wejść w czymś spokojnym. Chciałem kupić zwykłe, może nawet cięższe niz zwykle, buty do dżinsów. W miarę uniwersalne i dobre, ale rozsądne kosztowo - w końcu to tylko buty do dżinsów. Wybór ostatecznie padł na jednolicie brązowe Yanki z szyciem Storm i podeszwą York, - którą bardzo sobię cenię. Niestety, nie było mojego rozmiaru... 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 31 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2017 Dnia 30.8.2017 o 12:21, Mateo86 napisał: Dzień dobry, Po kilku latach śledzenia forum czas na debiut. CS double monks guimaress Dobre zdjęcia, ładne buty i fajne połączenie wzorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 31 Sierpień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2017 Nowy członek rodziny w pierwszym dniu już wyczuł dobre buty kolejnym jego ruchem była łapa która po nich przejechała... "wąchaj, tak pachnie Saphir!" 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. musa19 Napisano 1 Wrzesień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2017 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Do_Diabła Napisano 1 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Umberto Napisano 1 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2017 1 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 2 Wrzesień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2017 1 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kichanadeta Napisano 2 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2017 Loake 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Umberto Napisano 2 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2017 Sobotnio 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewc24 Napisano 2 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2017 @Umberto chyba otworzyłeś sezon jesienno-zimowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Umberto Napisano 2 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2017 @szewc24.pl niestety taka dzisiaj pogoda... I jutro i pojutrze... Choć mam nadzieję że pogoda pozwoli jeszcze na lżejsze buty. Bo loafersów jeszcze nie zdążyłem sobie wybrać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 2 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2017 Barker 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 3 Wrzesień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2017 Przyjemne te buty. Mam wrażenie, ze dzięki zamszowi są bardziej miękkie. 1 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kichanadeta Napisano 3 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2017 Sperry Gold Cup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 3 Wrzesień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2017 Loafersy musiały dzisiaj zostać w szafie, nad czym ubolewam, ale cóż...: : 1 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 4 Wrzesień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2017 Yanko & TheShine 1 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 4 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2017 Dobrałem buty pd dywan w hotelu (Doucal's) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wuj Napisano 4 Wrzesień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2017 Vass MTO cordovan - rozpoczynamy sezon. Nawet nietknięte szmatką. Aż się boję pomyśleć, co będzie, jak się wezmę za polerkę. A w ogóle, to pozdrawiam Kolegów Szanownych. Dwa miesiące chodziłem bez krawata, więc zdjęć nie wrzucałem:) Ale rok szkolny się zaczął, czas znowu do oślej ławki trafić, piwko pyknąć na przerwie za garażami. 3 37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nowy176 Napisano 4 Wrzesień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2017 1 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 4 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2017 Carlos Santos 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rumcajs43 Napisano 4 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2017 Kapitalne buty! Jak będę bogaty to sobie takie kupię Ale się postów urodziło - mam na myśli buty @Wuja - na pozostałe mnie stać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi