Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 19 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2017 Rano urzędy, w południe "przedostatni" odsłuch, a w domu kotka stęskniona i na oknie paczka od vassa z trzyczęściowymi prawidłami do trzewików. Czego chcieć od życia więcej : 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milten Napisano 19 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2017 Powoli robi się za gorąco na oxfordy, czas pomyśleć nad pierwszymi loafersami. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrotherM Napisano 19 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2017 @Milten Jak dla mnie jasny brąz jest świetny na taką pogode, byleby nie ciemne bo ciepło absorbują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milten Napisano 19 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2017 [mention=7352]Milten[/mention] Jak dla mnie jasny brąz jest świetny na taką pogode, byleby nie ciemne bo ciepło absorbują. Myślałem nad dwukolorowym letnim połączeniem, ale nie wiem jeszcze czy któraś ze skór będzie brązowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jwodzu72 Napisano 19 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2017 reklama, niezbyt uznawanych carlos santos adelaidy two-tone oraz dzisiejszy debiut. 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 19 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2017 @jwodzu72 to bardzo ładne buty, co na pierwszym zdjęciu widać. Gratuluję zakupu. Na Twoim miejscu zrobiłbym zdjęcie tak, żeby uwydatnić to co w nich najładniejsze. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 19 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2017 2 minuty temu, Midlife-Crisis napisał: @jwodzu72 to bardzo ładne buty, co na pierwszym zdjęciu widać. Gratuluję zakupu. Na Twoim miejscu zrobiłbym zdjęcie tak, żeby uwydatnić to co w nich najładniejsze. I do zaprezentowanej garderoby słabo pasują 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 20 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2017 @Tanatos70 większego telewizora ?;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolezozole Napisano 20 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2017 Stare buty w nowym wydaniu #wielkishoe 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 20 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2017 2 godziny temu, secondhand_man napisał: @Tanatos70 większego telewizora ?;-) To celowo, żeby nie odwracać uwagi od sprzętu . Gdyby to jeszcze u mnie było . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 20 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2017 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 20 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2017 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lupin Napisano 20 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2017 Zamszowe tassel loafers w towarzystwie torby od Barona Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 20 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2017 22 godziny temu, jwodzu72 napisał: reklama, niezbyt uznawanych carlos santos adelaidy two-tone oraz dzisiejszy debiut. Świetne . Gdzie kupiłeś i jaki koszt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Egonax Napisano 20 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2017 Szacunkowy koszt: https://www.skoaktiebolaget.com/collections/carlos-santos/products/carlos-santos-two-tone-adelaide Gdzie nabyć? Może tu (co prawda nie mają tego modelu, ale zapytać można): https://sklep.klasycznebuty.pl/carlos-santos,94.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jwodzu72 Napisano 20 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2017 1 godzinę temu, Egonax napisał: ... https://www.skoaktiebolaget.com/collections/carlos-santos/products/carlos-santos-two-tone-adelaide Faktycznie,zakupu dokonałem w wyżej wymienionym sklepie. Bezproblemowo i pozytywnie,a buty są świetnie dobrane/trafione, bardziej niż inne moje obuwie jakby głębsze w pięcie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 21 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2017 Dnia 19.05.2017 o 17:42, Tanatos70 napisał: Rano urzędy, w południe "przedostatni" odsłuch, a w domu kotka stęskniona i na oknie paczka od vassa z trzyczęściowymi prawidłami do trzewików. Czego chcieć od życia więcej : Co powiesz o połączeniu MA8000 i Harbeth'ów? Gramofon to Pro-ject, czy prawdziwy Linn Sondek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
50groszy Napisano 21 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2017 Komunijne Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 21 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2017 @50groszy Mógłbyś coś szerzej opisać o tych Yanko? Tj. jakie kopyto, model i rodzaj zamszu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
50groszy Napisano 21 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2017 12 minut temu, wally napisał: @50groszy Mógłbyś coś szerzej opisać o tych Yanko? Tj. jakie kopyto, model i rodzaj zamszu ? Yanko 741 Kopyto 960 Softy Testa Moro Zamówione w ramach MTO .W mojej ocenie są świetne. Tutaj oryginalne zdjęcie od Patine. But na skórzanej podeszwie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 21 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2017 4 godziny temu, Whitesnake napisał: Co powiesz o połączeniu MA8000 i Harbeth'ów? Gramofon to Pro-ject, czy prawdziwy Linn Sondek? Tam to tak referencyjnie, "na bogato" . Dla mnie ten Denon 2500 (w sumie świetny wzmacniacz ) z dolnej półki w szafce i Naim dla porównania (wcześniej słuchałem tam jeszcze Hegla) + Focale (nie ma ich w kadrze). Gramofon będzie Pro-jecta, ale jeszcze nie zdecydowałem który (jakiś ładny z serii 3 lub 5 ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 21 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2017 Moje ulubione wentidżowe "globtroterki" trickersa. Pastowane tak raz do roku, nie do zdarcia i... do ukochanych dżinsów pasują . 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 22 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2017 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 22 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2017 Cheaney 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 22 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2017 Trudno odmówić sobie założenia loafersów gdy na dworzu przyjemnie praży słońce Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi