Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 18 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2017 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. BrotherM Napisano 18 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2017 Skoro już na forum pojawia się trend na buty z nieschodzącą się przyszwą. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertoo Napisano 18 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2017 15 godzin temu, adamW napisał: Berwick. Ps. Gdzie kupic znosne skarpety w stonowanych kolorach ale w znosnej cenie do 30zl/para? Najlepiej gladkie. Takie jak @Zajac Poziomka kilka postow wyzej (na zdj w penny loafersach). Czy mogę poprosić o informację jaki to model Berwicków ? Nie widziałem w ofercie polskich sklepów ciemnobrązowych loafersów. Z góry dzięki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 18 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2017 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Egonax Napisano 18 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2017 Przymiarka w Loake 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rumcajsik Napisano 18 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2017 Egonax jaki to model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 18 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2017 Pewnie Trinity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 18 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2017 5 godzin temu, robertoo napisał: Czy mogę poprosić o informację jaki to model Berwicków ? Nie widziałem w ofercie polskich sklepów ciemnobrązowych loafersów. Z góry dzięki ! https://shopmiler.com/pl/p/Berwick-8491-Suede-Brown/1411 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Egonax Napisano 18 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2017 @Rumcajsik tak jak napisał @musa19 to Trinity z linii Export Grade. Mają wyższe podbicie od np. Buckingham 1880. Mierzyłem 9 i 8,5. Zazwyczaj noszę 9 ale w tym przypadku 8,5 leży nadzwyczaj dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 18 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2017 Ramon Cuberta 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 18 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2017 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 18 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2017 Niezamierzony offroad po pracy. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. musa19 Napisano 19 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2017 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 19 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2017 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 19 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2017 @Zajac Poziomka Czuki w taki upał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 19 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2017 3 minuty temu, NieMy napisał: @Zajac Poziomka Czuki w taki upał? O 6:30 kiedy wychodziłem z domu nie było wcale tak upalnie. teraz przez cały dzień będę w klimatyzowanym biurze, a po pracy wyjeżdżam na weekend w miejsce, gdzie ma nie być upałów, tylko ~15 stopni i deszcz. W takiej sytuacji chukka uważam za trafniejszy wybór niż loafersy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 19 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2017 2 minuty temu, Zajac Poziomka napisał: O 6:30 kiedy wychodziłem z domu nie było wcale tak upalnie. teraz przez cały dzień będę w klimatyzowanym biurze, a po pracy wyjeżdżam na weekend w miejsce, gdzie ma nie być upałów, tylko ~15 stopni i deszcz Zimny wychów, to rozumiem. Sam myślałem nad morsowaniem Aha, buty bardzo ładne. Zajeździłem podobne do końca w tą zimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 19 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2017 Acha, zapomniałem jeszcze dodać koronny argumentum ad verecundiam! Skoro Bond mógł chodzić w chukka w 40 stopniowym upale w Stambule ("Skyfall"), to znaczy że to są dobre buty na upał! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 19 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2017 Nie wiem, nie widziałem, nie byłem w Turcji. Ogólnie Bond mi nie podchodzi. Nuta głowy, te sprawy... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 19 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2017 Dzisiaj loafersy w towarzystwie bawełnianych Odd Trousers bespoke by@Ernestson 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 19 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2017 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hargin Napisano 19 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2017 Velasca 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 19 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2017 @Hargin a skarpetki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 19 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2017 Założyłem do zdjęcia CalzedoniaWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wectra Napisano 19 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2017 Catesby model CAT SURREY 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi