eye_lip Napisano 4 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2017 AS. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Steppenwolf Napisano 4 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2017 Gordon & Bros, Levet w trochę rzadszym wydaniu. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 4 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2017 1 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 4 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2017 2 godziny temu, bulyt50 napisał: @WhitesnakeBardzo mi się podobają te Twoje Yanko.Mam trzewiki Yanko na kopycie 960 i są dobre na szerokość.To jest kopyto 915 i mam pytanie-czy na moją stopę o szerokośći 10,5cm nie będą za wąskie? Dziękuję. To czy bedą pasowały zależy od tego jaki masz rozmiar buta przy tej szerokości. Tez mam 105 mm szerokości stopy, ale przy długości 292mm i niskim podbiciu. Co sprawia, ze w rozmiarze 10UK czuje sie bardzo komfortowo. Jesli masz 105mm przy mniejszym rozmiarze, może byc roznie. Najlepiej zapytać obsługę @patine.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 4 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2017 Dzisiaj penny loafersy 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulyt50 Napisano 4 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2017 9 godzin temu, Whitesnake napisał: Dziękuję. To czy bedą pasowały zależy od tego jaki masz rozmiar buta przy tej szerokości. Tez mam 105 mm szerokości stopy, ale przy długości 292mm i niskim podbiciu. Co sprawia, ze w rozmiarze 10UK czuje sie bardzo komfortowo. Jesli masz 105mm przy mniejszym rozmiarze, może byc roznie. Najlepiej zapytać obsługę @patine.pl. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milten Napisano 4 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2017 Do czterech razy sztuka. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 5 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2017 wiem, nie do tych spodni, nie te buty, nie te skarpetki, nieładne płytki chodnikowe (AS mur) 1 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 5 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2017 16 minut temu, Krzysiek_W napisał: wiem, nie do tych spodni, nie te buty, nie te skarpetki, nieładne płytki chodnikowe Krzysiek, jeśli wszystko prawidłowo odgadłeś, to jakiej wiedzy zabrakło? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 5 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2017 7 godzin temu, Hargin napisał: Krzysiek, jeśli wszystko prawidłowo odgadłeś, to jakiej wiedzy zabrakło? elementarnej Czy teraz zostanę wyklęty z forum? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 5 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2017 Yanko 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 5 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2017 1 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Blondas Napisano 5 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2017 Yanko z pasami i grochami 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pirat Napisano 5 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2017 Taka stara "włoszczyzna" 1 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 5 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2017 Piątkowo z bratem 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 6 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2017 Słoń na wiosennej trawce. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 6 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2017 Brzydale : 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Meander Napisano 6 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2017 W końcu słońce Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raf Napisano 7 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2017 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. szithappens Napisano 7 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2017 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 7 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2017 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 7 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2017 Oxfordy, jeansy i torba na siłownię. Grubo. Aha, buty bardzo ładne. Kiedyś kupiłem podobne G&B. Obecnie uważam, że takie mocne ażurowanie (grubo cięte) i kolor tan bardziej pasują do derby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 7 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2017 To są trepy na potrójnej skórzanej "słoninie". Oksfordy to z nazwy tylko . Pasują jedynie do nieformalnych "wiejskich" zestawień, a najlepiej do wszelkiej maści denimów i ...sztruksów jak na tej reklamie Barkera. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 7 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2017 8 minut temu, Tanatos70 napisał: To są trepy na potrójnej skórzanej "słoninie". Oksfordy to z nazwy tylko . Pasują jedynie do nieformalnych "wiejskich" zestawień, a najlepiej do wszelkiej maści denimów i ...sztruksów jak na tej reklamie Barkera. Toteż --> Obecnie uważam, że takie mocne ażurowanie (grubo cięte) i kolor tan bardziej pasują do derby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 7 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2017 6 minut temu, NieMy napisał: Toteż --> Obecnie uważam, że takie mocne ażurowanie (grubo cięte) i kolor tan bardziej pasują do derby. No i dlatego w zdecydowanej większości w takiej właśnie odmianie występuje. Co nie przeszkadza mi twierdzić, że ten model Barkerowi całkiem "zgrabnie" wyszedł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi