Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 1 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2017 Krystyny z rana jak śmietana 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulyt50 Napisano 1 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2017 @Beny23Piękne buty i przyszwa bez v-ki.Chciałbym tak trafić z dopasowaniem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 1 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2017 @bulyt50, wystarczy cierpliwość i trafisz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Meander Napisano 1 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2017 Z wczoraj 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 2 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2017 Krystyny w pełnym słońcu 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 2 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2017 Dzisiaj ghillies 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 2 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2017 Yanko 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 2 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2017 Dziś Chatham w towarzystwie Vass i..Chatham (miłe spotkanie i rejs z @fan_dobrego_buta ) 1 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 2 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2017 Dzięki za odwiedziny Filip!!! Jesteś zawsze mile widziany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hush Napisano 3 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2017 Barker 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 3 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2017 Pogoda dopisuje ostatnio więc dzisiaj burgundowe tassel loafersy 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 3 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2017 3 maja a ja po pracy... Ale przynajmniej mam fajne buty. (tak, wiem - i kiepski aparat) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabbit23 Napisano 3 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2017 On 2.05.2017 at 3:51 AM, Beny23 said: Krystyny w pełnym słońcu Cześć, googluje "buty krystyny" ale wyniki mnie nie satysfakcjonują. Czy mogę prosić o info co to za but? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 3 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2017 Mi na hasło "buty Krystyny" wyskakuje coś takiego : 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 4 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2017 Początek pierwszego całodziennego testu na nogach... zaczyna sie obiecująco (Yanko) 1 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 4 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2017 @Whitesnake Zdjęcie na ścieżce rowerowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzixon Napisano 4 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2017 8 godzin temu, rabbit23 napisał: Cześć, googluje "buty krystyny" ale wyniki mnie nie satysfakcjonują. Czy mogę prosić o info co to za but? To buty Saint Crispin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 4 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2017 20 minut temu, pirat napisał: @Whitesnake Zdjęcie na ścieżce rowerowej? Nie. To wyjazd z garażu. Dobre to czasy kiedy proste znaki nabierają głębszych znaczeń 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 4 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2017 @Whitesnake, jaką szerokość mają na dole nogawki w tych spodniach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 4 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2017 48 minut temu, Aron napisał: @Whitesnake, jaką szerokość mają na dole nogawki w tych spodniach? Szczerze mówiąc, nie wiem - "trust your Taylor" jak mawia mój ulubiony - ale tak na oko 20+. Pamiętaj, ze nosze buty, które maja ponad 30cm długości i mam ponad 190 wzrostu. Ktoś inny z taka szerokością nogawki może wyglądać jak z dzwonami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 4 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2017 Dziękuję. Też kupiłem te buty i zastanawiam się, czy nogawki (w moim przypadku 19 cm) będą dobrze wyglądały, w sensie, czy nie za bardzo będą zakrywać przyszwę. Jednak tak jak piszesz, nie można chyba tego porównać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulyt50 Napisano 4 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2017 @WhitesnakeBardzo mi się podobają te Twoje Yanko.Mam trzewiki Yanko na kopycie 960 i są dobre na szerokość.To jest kopyto 915 i mam pytanie-czy na moją stopę o szerokośći 10,5cm nie będą za wąskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 4 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2017 Czyżby zmiana tryndu, Forum polubiło derby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 4 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2017 4 minuty temu, pirat napisał: Czyżby zmiana tryndu, Forum polubiło derby? patrząc na popularność tematu snikersów to raczej wszyscy takie kupują 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulyt50 Napisano 4 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2017 9 godzin temu, pirat napisał: Czyżby zmiana tryndu, Forum polubiło derby? Dobre derby nie są złe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi