Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 31 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2017 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan Napisano 31 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2017 Zając tworzy jakiś kolejny przełom w sposobie fotografowania... jak on to zrobił?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 31 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2017 Ktoś mu to zrobił Pewnie umie robić zdjęcia i ma dobry aparat, albo umie obrabiać zdjęcia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 31 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2017 U mnie niebieski Vass... 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 31 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2017 4 godziny temu, Zajac Poziomka napisał: Co to za buty? I czy ja tam widzę Suba na nadgrastku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 31 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2017 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 31 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2017 @Wuj-u, Invicta - prawie jak Rolex  A buty to pewnie G&B, bo Paweł chyba nie ma innych w tak charakterystycznym kolorze. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 31 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2017 Godzinę temu, Whitesnake napisał: U mnie niebieski Vass... Bardzo ciekawy kolor. Wyglądają jakby mogły udawać czarne, a jednocześnie nie są - wg mnie idealne połączenie dla kogoś kto nie lubi czarnych butów. Czy zgodzisz się, że przeszły by jednocześnie jako buty do garnituru codziennego i do dżinsów ?Chodzi mi o kolor, jakby np zamówić takie z jakimś ażurem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumol76 Napisano 31 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2017 2 godziny temu, Dan napisał: Zając tworzy jakiś kolejny przełom w sposobie fotografowania... jak on to zrobił?! Ręka szybsza od migawki. Albo trzecia ręka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 31 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2017 3 godziny temu, Jamjest napisał: Bardzo ciekawy kolor. Wyglądają jakby mogły udawać czarne, a jednocześnie nie są - wg mnie idealne połączenie dla kogoś kto nie lubi czarnych butów. Czy zgodzisz się, że przeszły by jednocześnie jako buty do garnituru codziennego i do dżinsów ?Chodzi mi o kolor, jakby np zamówić takie z jakimś ażurem? To nie jest łatwy kolor, bo robi z nich buty jedynie na słoneczne dni. Kiedy jest ponuro, albo kiedy jesteśmy w pomieszczeniu, niebieskość staje się szarością i buty wyglądają na brudne. Dlatego zimą kremowalem je na czarno. Z tego samego powodu nie nosze ich do zestawów nieformalnych. W formalnych, to ekscentryzm, nieformalnosc w moim odczuciu podkreśla jedynie wrażenie brudnych butów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 31 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2017 No to mnie z nich wyleczyłeś, dzięki za szczerość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 31 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2017 5 godzin temu, Krzysiek_W napisał: Swietne te monki @Krzysiek_W ! Co to za buty? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 31 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2017 13 godzin temu, Wuj napisał: Co to za buty? I czy ja tam widzę Suba na nadgrastku? Zwykłe Gordon&Bros, tyle że zadbane z ładną, naturalną trzyletnią patyną Niestety nie Sub, a zamiennik dla mniej zamożnych - Invicta edycja: nie zauważyłem, że @Koval już odpowiedział 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 31 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2017 8 godzin temu, Aron napisał: Ktoś mu to zrobił Pewnie umie robić zdjęcia i ma dobry aparat, albo umie obrabiać zdjęcia. Ten sam aparat co zawsze - zwykły IPhone 5s, ale faktycznie tym razem nie robiłem zdjęcia sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 31 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2017 1 godzinę temu, JDC napisał: Swietne te monki @Krzysiek_W ! Co to za buty? lepiej nie będę mówił, bo i tak mi nikt nie uwierzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 31 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2017 29 minut temu, Krzysiek_W napisał: lepiej nie będę mówił, bo i tak mi nikt nie uwierzy Bata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arto Napisano 31 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2017 Godzinę temu, Zajac Poziomka napisał: Bata? Nord? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 31 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2017 Dziś wyciągnąłem stare Nordy. Wiele czasu im nie zostało, swoje przeszły. Mam do nich sentyment, gdyż były to moje pierwsze nieformalne buty w znaczeniu, w jakim słowo "nieformalny" rozumie się na tym forum. No i pierwsze brogsy. ...i ostatnie buty klejone. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. wally Napisano 31 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2017 Sam zestaw może bardzo monotematyczny, ale buty świetne (Crownhill Shoes) 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 31 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2017 CS Coimbra 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 31 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2017 Blue suede shoes robią furorę w biurze Dzisiaj nasza sekretarka Peggy popełniła bardzo wesoły komplement. W firmowej kuchni: Peggy: "I like your shoes!" Random Coworker: "Thanks!" Peggy: "No not yours! I like Paweł's shoes. Yours are nice but his are blue suede shoes..." Badum tsssss 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 31 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2017 @wally, ładne są te Crownhille! Jak z dopasowaniem pięty po czasie? Pamiętam, że wspominałeś o luzie w tym miejscu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 31 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2017 8 minut temu, Wodzu napisał: @wally, ładne są te Crownhille! Jak z dopasowaniem pięty po czasie? Pamiętam, że wspominałeś o luzie w tym miejscu... Została przez szewca wszyta zapiętka. Na razie problem rozwiązany wrzucę zdjęcie w stosownym wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dziaku Napisano 1 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2017 U mnie dzisiaj berwicki wygrzewają się na słońcu 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 1 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2017 Co to za spodnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi