Servetch Napisano 16 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2017 Jakie to kopyto? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 16 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2017 Berwick. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 16 Luty 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2017 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 16 Luty 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2017 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fant Napisano 16 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2017 41 minut temu, Servetch napisał: Jakie to kopyto? 960 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 16 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2017 Też dziś monki, też Berwick 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 16 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2017 17 minut temu, TomiW01 napisał: Też dziś monki, też Berwick Widzę, że nie tylko mi łamie się ta "klapa". Ciekawe z czego to wynika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dapi Napisano 16 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2017 To chyba kopyto 156 więc potężne podbicie, a kolega na ostatnich dziurkach - to oznacza, że mogłoby być jednak niższe. Stopa głęboko wchodzi w but bo szeroko i wysoko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 16 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2017 Eee, żadne tam wysokie, ja mam bardzo wysokie podbicie po całości i noszę Berwicki zapięte na najluźniejszą dziurkę, a założenie ich to spory wysiłek (zresztą przez to trochę brzydko się łamią po środku - co widać na moim zdjęciu). Zgadzam się też w pełni z tym, co już nie raz wspomniano o Berwickach, że ich tęgość G to żadne G - te buty są normalnej tęgości, za to mają po prosu zaniżoną rozmiarówkę (że ich 8 to tak naprawdę 9 itp.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 16 Luty 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2017 Aldeny i ciepłe portki : 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 17 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2017 Buty, które po kilku latach użytkowania wyglądają o wiele lepiej niż po kilku miesiącach. Podeszwy i wnętrze dzięki niezawodnemu @szewc24.pl, zaś cholewki dzieki upływowi czasu - brzydki żółtopomarańczowy kolor ładnie się spatynował. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 17 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2017 16 minut temu, Zajac Poziomka napisał: Buty, które po kilku latach użytkowania ... Ufff... nareszcie. Zając Poziomka w butach tan. Znaczy, wiosna tuż, tuż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 17 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2017 45 minut temu, Whitesnake napisał: Ufff... nareszcie. Zając Poziomka w butach tan. Znaczy, wiosna tuż, tuż. Jeden zając wiosny nie czyni 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 17 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2017 Mój debiut w JBMDNS 😁 Zenobi 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Steppenwolf Napisano 17 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2017 4 godziny temu, Zajac Poziomka napisał: Buty, które po kilku latach użytkowania wyglądają o wiele lepiej niż po kilku miesiącach. Podeszwy i wnętrze dzięki niezawodnemu @szewc24.pl, zaś cholewki dzieki upływowi czasu - brzydki żółtopomarańczowy kolor ładnie się spatynował. A co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 17 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2017 A co to? G&B Levet o ile się nie mylę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 18 Luty 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2017 Luz sobotniego poranka... ( C&J Harrogate ) 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 18 Luty 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2017 Skoro kol. @Zajac Poziomka wiosnę butami w kolorze tan wywołuje, to nie chciałem być gorszy i też takie dzisiaj (i wczoraj ) założyłem. No i wywołałem- oceniamy z kotem skutki odwilży koło domu : 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 18 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2017 @Zajac Poziomka @Tanatos70 Wywoływali, wywoływali i wywołali... też dzisiaj brodzę w błocie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Velahrn Napisano 18 Luty 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2017 Nowa para Wolverine 1000 mile, tym razem żółte 1 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 19 Luty 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2017 Z okazji finalizowania kolejnego forumowego GMTO u Vassa (będą nowe trzewiczki )... stare trzewiczki (jako element szerszej kreacji z osobnego wątku ): 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solecalupo Napisano 19 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2017 Dnia 2015-10-25 o 18:09, eye_lip napisał: Ok 275mm. 8.5 pasowały, ale kupiłem 9. Buty na żywo są trochę ciemniejsze niż na moim zdjęciu, ale na pewno nie zbliżają się kolorem do zdjęcia z herringa. Przymierzam się do zakupu a że mam podobną długość stopy (jednak wąską ale z wysokim podbiciem) to mam pytanie czy ostatecznie kupiłeś 9 czy 8,5 bo tutaj http://www.wdrugiejskorze.pl/loake-taunton-brouge-jesienny/ pisałeś że pasowały Ci nawet 8 ale kupiłeś 8,5. Generalnie ja nosze z Loake (kopyto Claridge) 8 i nie wiem czy Taunton'y brać też 8 czy lepiej 7,5 skoro to kopyto jest szersze a z drugiej strony 7,5 to mogą być już na długość za małe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 19 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2017 C&J 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 19 Luty 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2017 Wczorajsze błoto wymusiło lekkie odświeżenie krokietów. Renowator + krem i wyglądają lepiej niz w dniu zakupu. (C&J Harrogate, Niestroj, Benevento) edit: odpowiadając publicznie; renowator to oczywiście Saphir, a krem to Woly w brązie. Świetny krem, swoją drogą, daje mocny połysk. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. earthmover Napisano 20 Luty 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2017 Berwick 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi