Beny23 Napisano 21 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2016 @Parmigiano i bardzo słusznie. Piękne split toes! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lupin Napisano 21 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2016 Dzisiaj gra światła i cienia na zamszu. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. shinobi Napisano 21 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2016 AS Hunt. Pozdrawiam. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 21 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2016 @Aron dać jednego plusa za te Carminy to zdecydowanie za mało buty są rewelacyjne, podobnie zresztą jak cały wpis o sklepie na Majorce! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 21 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2016 Bally 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Gdańsk Napisano 21 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2016 Jak widać mój skromny apel bardzo się przydał. Mało kostki, dużo innych przestrzeni. Dziękuję. Można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 21 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2016 Wszystko dzięki Tobie! Forum uratowane! 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 21 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2016 Nie żebym złośliwie, ale co ja poradzę, że mam kostką granitową alejki wokół domu wyłożone. Gdybym wiedział wcześniej... : 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 21 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2016 Nie dość, że kostka to jeszcze kota nie ma. Wyjątkowo dam plusa, bo piękne są te Islay, ale następnym razem plusa nie będzie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 21 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2016 13 godzin temu, lukee napisał: W Wawie chlodnawo z rana, Yanko Buty piękne. Proponowałbym zmianę sposobu wiązania:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 21 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2016 O to to co zając powiedział. Brak kota = minus, ale w drodze wyjątku.....Tylko niech się to nie powtórzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irys Napisano 21 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2016 Trzewiki? tak tęsknicie za zimą? Finsbury 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 21 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2016 No O.K. Panowie- specjalnie dla Was- z wieczornego treningu wróciłem wyjątkowo styrany, ale namówiłem kota na sesję. Dziś dzień "krokietów". U góry była grenadyna EoE i nowy (wczorajszy) nabytek od Poszetki. Te dwie ostatnie fotki to taki OT, ale nadrabiam za "wybrakowane islay" : 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 21 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2016 5 minut temu, Tanatos70 napisał: No O.K. Panowie- specjalnie dla Was- z wieczornego treningu wróciłem wyjątkowo styrany, ale namówiłem kota na sesję. Dziś dzień "krokietów". U góry była grenadyna EoE i nowy (wczorajszy) nabytek od Poszetki. Te dwie ostatnie fotki to taki OT, ale nadrabiam za "wybrakowane islay" : po treningu lepiej nie rób zdjęć, widzę że ledwno stoisz, a właściwie to chyba fotkę zrobiłeś w locie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 21 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2016 To pewnie fotomontaż, wyciął bruk i wstawił tło, które jest bardziej godne tych butów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 21 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2016 14 minut temu, Krzysiek_W napisał: po treningu lepiej nie rób zdjęć, widzę że ledwno stoisz, a właściwie to chyba fotkę zrobiłeś w locie Ledwo stoję to fakt, spinning był morderczy. Niestety, żeby złapać tą małą bestię w kadrze trzeba wykonać wiele dziwnych wygibasów. Będzie zabawnie, jak któryś z domowników lub sąsiadów strzeli mi taką rodzajową fotkę z boku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 21 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2016 33 minuty temu, Wodzu napisał: To pewnie fotomontaż, wyciął bruk i wstawił tło, które jest bardziej godne tych butów. Tło jest losowo wybrane przez obecność statycznego na nanosekundę kota. Generalnie twierdzimy, że na granitowym tle buty wyglądają zjawiskowo, na deskach- tak sobie: 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 21 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2016 Godzinę temu, Tanatos70 napisał: No O.K. Panowie- specjalnie dla Was- z wieczornego treningu wróciłem wyjątkowo styrany, ale namówiłem kota na sesję. Dziś dzień "krokietów". U góry była grenadyna EoE i nowy (wczorajszy) nabytek od Poszetki. Te dwie ostatnie fotki to taki OT, ale nadrabiam za "wybrakowane islay" : Nic tak sennie nie śpi jak kot. Aż sie ziewać chce jak się widzi tą błogość. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lupin Napisano 22 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2016 Początek kalendarzowej jesieni i już zimne poranki. Czas więc na rękawiczki od Mistrza Jamrozinskiego! Na nogach dzisiaj monki Berwick 3637 country calf. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. dunlop Napisano 22 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2016 Berwick'ami jesień się zaczyna. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. wally Napisano 22 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2016 Crownhill Shoes, model Leipzig. Więcej info w wątku poświęconym marce: 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ataman Napisano 22 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2016 Ja jeszcze lato kończę. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 22 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2016 Buty Nord, ale modelu kostki niestety nie znam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Odie111 Napisano 22 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2016 On 9/20/2016 at 11:38 AM, eustachu said: Dzisiaj premiera Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka @Eustachu, Fajne... Jaki to model? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eustachu Napisano 22 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2016 @Odie111 Carlos Santos 7902 Coimbra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi