Beny23 Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2016 Dla odmiany, coś a'la Beny23. Wygląda mi na mój ulubiony bulwar nadmorski w Gdyni U mnie single monks ze środy Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Cytuj
Whitesnake Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2016 37 minut temu, Beny23 napisał: Wygląda mi na mój ulubiony bulwar nadmorski w Gdyni Zgadza się. Każdy ma taki Manhattan, na jaki może sobie pozwolić 2 Cytuj
McQueen Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2016 Sea Towers, skarpetki również marynistyczne :). Cytuj
lupin Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2016 Dzisiaj po pracy driving mocs od Crownhilla 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. D.T. Opublikowano 2 Lipca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2016 Lato -> len + zamsz 13 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Opublikowano 2 Lipca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2016 Dzisiaj loafersy Berwick. 14 Cytuj
lupin Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2016 Dzisiaj na nogach espadryle od Manebi 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wincenty Opublikowano 3 Lipca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2016 19 Cytuj
werdzo88 Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2016 4 minuty temu, Wincenty napisał: Dramat-skarpetki 3 Cytuj
kolekcjoner21 Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2016 Świetnie kontrastujące skarpetki! Cytuj
Beny23 Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2016 Mi też się połączenie navy z różem bardzo podoba. Cytuj
Milten Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2016 Połączenie navy z różem jest ok, głównie dla fanów wyrazistych kontrastów, ale faktura jeansów się trochę ze skarpetkami gryzie. Wybrałbym raczej matowe chino. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Opublikowano 3 Lipca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2016 Kilkuletnie Alfred Sargent. 13 Cytuj
Pan Janusz Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2016 1 godzinę temu, Milten napisał: Połączenie navy z różem jest ok, głównie dla fanów wyrazistych kontrastów, ale faktura jeansów się trochę ze skarpetkami gryzie. Wybrałbym raczej matowe chino. Taki kontrast sam w sobie nie zły, ale raczej widziałbym go w zestawach typu business as usual, ostatecznie nieformalna gala. Dodatkowy problem jest jednak taki, że w przypadku loafersów, kontrastowymi skarpetami daje się prawie, że kopniaka przechodniom - widać je wyraźnie nawet w pozycji stojącej. To nie oxfordy, gdzie można założyć nogę na nogę, zaświecić czerwonymi skarpetami w power suit'cie. 1 Cytuj
mrkaramba Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2016 4 godziny temu, eye_lip napisał: Kilkuletnie Alfred Sargent. Odważne... jak dla kowboja... 1 Cytuj
Jamjest Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2016 3 minuty temu, mrkaramba napisał: Odważne... jak dla kowboja... What? Miałem pisać, że są bardzo ładne, wręcz BARDZO ładne i nawet męczyć właściciela o konkretny model, a tu taki wpis. Co masz na myśli? Cytuj
eye_lip Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2016 Tu szerszy opis: http://www.wdrugiejskorze.pl/alfred-sargent-hadleigh/ 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Opublikowano 4 Lipca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2016 19 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. D.T. Opublikowano 4 Lipca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2016 12 Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2016 14 godzin temu, Zajac Poziomka napisał: @Zajac Poziomka i okazuje się że są kolejne monki które wpadają na listę - fajne 2 godziny temu, D.T. napisał: czy nie jest Ci za ciepło w tych spodniach? chyba że spędzasz czas na bardzo dalekiej północy Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2016 @Krzysiek_W akurat są przecenione gdybyś chciał (zostały rozmiary 43 i 46, polecam zejść pół numeru w dół w porównaniu z Meerminem jakby co): http://www.scarosso.com/en/sale/men/beccaria-marrone.html Z tym że to wyprzedażowe 170 euro to absolutne maksimum ile bym dał za te buty, na pewno nie są warte ceny pierwotnej. Ja zapłaciłem 130 albo 140 euro i za taką cenę to był dobry zakup. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi