Krzysiek_W Napisano 1 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2016 dzięki - to te stopy nadają im takiego wyglądu no, może trochę jeszcze połysku z wosku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 1 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2016 Ten kolor bardzo mi się podoba. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 1 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2016 Dla odmiany, coś a'la Beny23. Wygląda mi na mój ulubiony bulwar nadmorski w Gdyni U mnie single monks ze środy Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 1 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2016 37 minut temu, Beny23 napisał: Wygląda mi na mój ulubiony bulwar nadmorski w Gdyni Zgadza się. Każdy ma taki Manhattan, na jaki może sobie pozwolić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McQueen Napisano 1 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2016 Sea Towers, skarpetki również marynistyczne :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 1 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2016 Dzisiaj po pracy driving mocs od Crownhilla 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. D.T. Napisano 2 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2016 Lato -> len + zamsz 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 2 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2016 Dzisiaj loafersy Berwick. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 3 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2016 Dzisiaj na nogach espadryle od Manebi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wincenty Napisano 3 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2016 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werdzo88 Napisano 3 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2016 4 minuty temu, Wincenty napisał: Dramat-skarpetki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 3 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2016 Bo różowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 3 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2016 A mnie się podobają 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcjoner21 Napisano 3 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2016 Świetnie kontrastujące skarpetki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolo Napisano 3 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2016 Duży plus za skarpety. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 3 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2016 Mi też się połączenie navy z różem bardzo podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milten Napisano 3 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2016 Połączenie navy z różem jest ok, głównie dla fanów wyrazistych kontrastów, ale faktura jeansów się trochę ze skarpetkami gryzie. Wybrałbym raczej matowe chino. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 3 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2016 Kilkuletnie Alfred Sargent. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 3 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2016 1 godzinę temu, Milten napisał: Połączenie navy z różem jest ok, głównie dla fanów wyrazistych kontrastów, ale faktura jeansów się trochę ze skarpetkami gryzie. Wybrałbym raczej matowe chino. Taki kontrast sam w sobie nie zły, ale raczej widziałbym go w zestawach typu business as usual, ostatecznie nieformalna gala. Dodatkowy problem jest jednak taki, że w przypadku loafersów, kontrastowymi skarpetami daje się prawie, że kopniaka przechodniom - widać je wyraźnie nawet w pozycji stojącej. To nie oxfordy, gdzie można założyć nogę na nogę, zaświecić czerwonymi skarpetami w power suit'cie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkaramba Napisano 3 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2016 4 godziny temu, eye_lip napisał: Kilkuletnie Alfred Sargent. Odważne... jak dla kowboja... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 3 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2016 3 minuty temu, mrkaramba napisał: Odważne... jak dla kowboja... What? Miałem pisać, że są bardzo ładne, wręcz BARDZO ładne i nawet męczyć właściciela o konkretny model, a tu taki wpis. Co masz na myśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 3 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2016 Tu szerszy opis: http://www.wdrugiejskorze.pl/alfred-sargent-hadleigh/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 4 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2016 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aszer Napisano 4 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. D.T. Napisano 4 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2016 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi