Krzysiek_W Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2012 Na szaro (z płytkimi stopkami) Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2012 co na tym zdjęciu jest szare? buty? Cytuj
pirat Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2012 zgadujesz? może to to że to komputer żony i ona jakoś ma kolory inaczej ustawione, tak po kobiecemu ale u mnie to one jakieś brązowe są Cytuj
White Haven Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2012 zgadujesz? może to to że to komputer żony i ona jakoś ma kolory inaczej ustawione, tak po kobiecemu ale u mnie to one jakieś brązowe są A u mnie czarne, ale ja podobno jestem daltonistą I faktycznie tak bez widocznych skarpetek wygląda to trochę dziwnie. Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2012 przyznaję że nie widać dobrze szarości, ale takie są podmienię jutro na zdjęcie zrobione przy naturalnym świetle, będzie widać lepiej (i ze skarpetą) edit - fotka potwierdzająca kolor szary Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2012 Michał, ale masz idiotyczne buty, na nieparzystą liczbę dziurek gdyby nie to to by były super ps. dodałem fotkę 3 posty powyżej, widać już chyba bardziej że ten czarny bądź brązowy to jednak szary Cytuj
Jan Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2012 Co to za buty? Chyba Prime Shoes, ale poczekajmy na odpowiedz właściciela. Cytuj
Skalpel Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2012 Xkoziol powiedz, że jaja sobie robisz. W życiu nie widziałem takich butów w CCC a jestem tam dość często (z powodu żony ) Gratuluje, z miejsca bym je wziął. Bardzo ta forma mi przypadła do gustu. Zabij nas jeszcze ceną Cytuj
WhiskeyPapa Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2012 Ładnie się przyszwa schodzi. Nie udało mi się jak dotąd tego osiągnąć w żadnych wiedenkach. Cytuj
Pan Janusz Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2012 Problem może być po paru miesiącach, kiedy skóra się rozciągnie i nie będzie już miejsca na przyszwie do ściągania Dlatego lepiej zawsze aby na początku nie schodziła się za mocno. Cytuj
mr.vintage Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2012 Co to za buty? Chyba Prime Shoes, ale poczekajmy na odpowiedz właściciela. CCC Kolekcja by Olivier Janiak. Mierzyłem dzisiaj. Cytuj
WhiskeyPapa Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2012 Problem może być po paru miesiącach, kiedy skóra się rozciągnie i nie będzie już miejsca na przyszwie do ściągania Dlatego lepiej zawsze aby na początku nie schodziła się za mocno.Racja, wciąż trochę liczę na ten efekt w moich butach. Ciekawe, jak długo (lub jak intensywnie) xkoziol użytkuje te pokazane powyżej... Cytuj
White Haven Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2012 Wy tak na poważnie z tymi butami z CCC? Chyba się jutro przelecę skontrolować co mają na stanie. Cytuj
Pan Janusz Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2012 Od miesiąca obecna jest w CCC linia executive Cytuj
kamil Opublikowano 24 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2012 Wow, moje pierwsze skojarzenie to było Sutor Mantellassi. Cytuj
eye_lip Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2012 Wprost z placu boju, warszawskiego smrodu i klimatyzowanych pomieszczeń kapiących pseudo luksusem.. TJ Cytuj
eye_lip Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2012 Cordovan łatwo się rysuje i drapie, ale podobno łatwo go przywrócić do ładnego stanu. Cytuj
francuz_lbn Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2012 Te miałem dziś na sobie Ten sam model co Breslauer 2 strony wcześniej, w mojej interpretacji. Derby Wittchena, z ażurem na nosku. Cytuj
Arkadyjczyk Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2012 @francuz_lbn czyli jaki to model? A. Cytuj
michal. Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2012 Wprowadźmy zwyczaj, że wrzucając zdjęcie wpisujemy od razu producenta i model. Dzięki temu unikniemy tak licznych pytać o te informacje. Cytuj
francuz_lbn Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2012 Poprawione, jeśli to mieliście na myśli. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi