The-Bigwig Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2012 Eye Catcher! (spodnie farbowane z beżu) Cytuj
NastyKanasta Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2012 Świetny kolor. Nie puszczają farby? Cytuj
andershep Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2012 [attachment=0]DSC045698.jpg[/attachment] wreszcie but w moim stylu . przypomina meermin na new reyu, ale o ładniej zaokrąglonym czubie. co to? Cytuj
Koval Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2012 Eye Catcher! (spodnie farbowane z beżu) Static87 - normalnie forumowy fachowiec od 'malowanek' W rzeczywistości kolor też jest taki 'żywy'? Cytuj
sademby Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2012 jakiej farby do spodni użyłeś ? Cytuj
+Immune+ Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2012 [attachment=0]DSC045698.jpg[/attachment] wreszcie but w moim stylu . przypomina meermin na new reyu, ale o ładniej zaokrąglonym czubie. co to? Blisko, bo wciąż pozostajemy na Majorce. To jest Yanko, model La Coruña. Zarówno Yanko, jak i Meermin mają w ofercie bardzo zbliżone do siebie wyglądem kopyta. Cytuj
constantin Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2012 dziś Bally, ( wyglądają lepiej niż na fotkach:) Cytuj
The-Bigwig Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2012 Odpowiadając na pytania. Tak, kolor jest na tyle intensywny, że się go wystraszyłem po wysuszeniu Ale później się przeprosiliśmy i polubiliśmy. Simplicol, kobaltowy. Cytuj
Styleman Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2012 Odpowiadając na pytania. Tak, kolor jest na tyle intensywny, że się go wystraszyłem po wysuszeniu Ale później się przeprosiliśmy i polubiliśmy. Simplicol, kobaltowy.Kolor świetny ,powiedziałbym w moim stylu. Pozdrawiam Cytuj
andershep Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2012 Blisko, bo wciąż pozostajemy na Majorce. To jest Yanko, model La Coruña. Zarówno Yanko, jak i Meermin mają w ofercie bardzo zbliżone do siebie wyglądem kopyta. dzięki. yanko też podejrzewałem, już od wielu tygodni czekam na zmartwychwstanie ich strony www. Cytuj
+Immune+ Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2012 Blisko, bo wciąż pozostajemy na Majorce. To jest Yanko, model La Coruña. Zarówno Yanko, jak i Meermin mają w ofercie bardzo zbliżone do siebie wyglądem kopyta. dzięki. yanko też podejrzewałem, już od wielu tygodni czekam na zmartwychwstanie ich strony www. W dniu dzisiejszym dostałem maila z informacja, ze launch strony jest przesunięty na 1 lipca. Cytuj
andershep Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2012 W dniu dzisiejszym dostałem maila z informacja, ze launch strony jest przesunięty na 1 lipca. a obiecywali od pierwszego maja... jak to na południu - manana . Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2012 świeża dostawa z francji ps. przy okazji, jak zapastować nosek żeby widoczne przez dziurki w ażurze spód był wciąż jasny? Cytuj
mr.vintage Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2012 ps. przy okazji, jak zapastować nosek żeby widoczne przez dziurki w ażurze spód był wciąż jasny? Będzie to trudne. Proponuję bardzo delikatnie nakładać pastę w tych miejscach, a ewentualne zabrudzenia dziurek pastą, wycierać od razu bawełnianymi patyczkami do uszu. Cytuj
saphir.pl Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2012 świeża dostawa z francji ps. przy okazji, jak zapastować nosek żeby widoczne przez dziurki w ażurze spód był wciąż jasny? Bezbarwną pastą Jeżeli czarną, to ze szczególną uwagą w okolicach dziurek Fajny zakup pozdrawiam Cytuj
Kynio Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2012 Bardzo fajne buty, ale szczególnie podoba mi się, jak pracuje i wygląda skóra w okolicach zagięć - rewelacja! Cytuj
constantin Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2012 REMONTE SCHUH MANUFAKTUR Cytuj
eye_lip Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2012 Kynio, dziękuję, dzisiaj również mam je na sobie: Cytuj
Skalpel Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 Można wiedzieć co to monki? Cytuj
Skalpel Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 Można wiedzieć co to monki?Monki to takie buty... "Zjadłeś" coś Zjadłem, zjadłem i już się poprawiam. "Można wiedzieć co to za monki? ":P Pozdrawiam Cytuj
Lugh Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 świeża dostawa z francji [attachment=0]DSC04263 (Medium).JPG[/attachment] ps. przy okazji, jak zapastować nosek żeby widoczne przez dziurki w ażurze spód był wciąż jasny? Jaki dobierasz do nich pasek? Cytuj
+Immune+ Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 Można wiedzieć co to monki?Monki to takie buty... "Zjadłeś" coś Zjadłem, zjadłem i już się poprawiam. "Można wiedzieć co to za monki? ":P Pozdrawiam 28 letnie Barker of Earls Barton Hand Lasted Collection Cytuj
Skalpel Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 po stokroć! Oglądałem ostatnio podobne perełki na stronie :http://www.classicshoesformen.com/ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi