Wuj Napisano 17 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2016 Czyli jednak się udało ? Udało się w styczniu z longwingami. Z trzewikami i monkami juz nie zdążyłem. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 17 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2016 Udało się w styczniu z longwingami. Z trzewikami i monkami juz nie zdążyłem. .. O.K. To pochwal się koniecznie, jak dotrą do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friedman Napisano 17 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2016 @Zając Piękne buty. Rzeczywiście lotniki wymagają wyjątkowego kopyta, i Twoje Vassy to właśnie mają. Gratuluję dobrego gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 18 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2016 Pierwsze moje forumowe zdjęcie i pierwsze buty typu brogues (Berwick 4154). 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PGozdek Napisano 18 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2016 Pierwsze zdjęcie w tym temacie i "służbowo". 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 18 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2016 O, i takie służby to ja rozumiem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 18 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2016 Najwygodniejsze z moich wszystkich butów, jakbym chodził w kapciach. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 18 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2016 waski: Zdjęcia butów, które wrzucasz ostatnio są bardzo prześwietlone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej1968 Napisano 18 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2016 Bally. Kupione kilka lat temu w Zurychu po pijanemu. W domu okazalo się że cisną bez litości. Znalazłem je w pudełku po trzech latach i teraz są OK. Wybrałem się w nich ostatnio do Katowic, i mimo że nigdzie nie zaczepiłem, itp odkleiła się w sekundzie cała podeszwa. Stanąłem na środku chodnika i zacząłem się śmiać. Ledwo doczłapałem do sklepu i przez przypadek kupiłem lotniki Meka, z których jestem bardzo zadowolony. Bally szewc zrobił że nie ma śladu, ale swoje przeżyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 18 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2016 waski: Zdjęcia butów, które wrzucasz ostatnio są bardzo prześwietlone. Postaram się poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 18 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2016 Dziś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcous Napisano 18 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2016 Pierwsze zdjęcie w tym temacie i "służbowo". wyglądają na strażackie fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PGozdek Napisano 18 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2016 Zgadza się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 18 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2016 Wiedziałem, że rozdziewiczenie takiej marki jak Edward Green to nie może być standardowy wypad do teatru czy koncert w filharmonii ( zbyt nieformalny model buta). Postawiłem na klasyczne rozwiązanie. Nieformalność dżinsów przełamuje klasyczna poliestrowa torba. Pomidory dyskretnie nawiązują do marynarki Oscar Jacobson. Zielona rukola koresponduje z ekologicznymi metodami dębowego garbowania podeszew. No i na koniec cena nabycia- Alma..nie, Piotr i Paweł.. Za drogo. Do takich butów pasuje tylko jeden paragon. Lidl. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 18 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2016 "Czy tylko mi się wzór na nosku jednoznacznie kojarzy? Powiem szczerze podobają mi się... tylko jak patrzę na medalion... to mi się tak zastanawia trochę " Sorry, nie mogłem się powstrzymać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 18 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2016 Postaram się poprawić Jak nie to będzie ban na tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 18 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2016 Wzór "macicy" na nosku też zawsze mnie zadziwia ale to klasyk. Ciekawe w sumie która manufaktura zapoczątkowała ten wzór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 18 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2016 U mnie dzisiaj piątkowo 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 18 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2016 Kombinacje z kremem i próby uzyskania koloru mahoniowego, który zadeklarował producent (po zakupie koloru skóry nie można było w żadnym razie tak określić): 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wachu Napisano 18 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2016 Jak dobrze liczę na razie 5:4 na rzecz czarnych butów w dniu dzisiejszym. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
O.v.K. Napisano 18 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2016 Pierwsze zdjęcie w tym temacie i "służbowo". To jakiś dedykowany model dla Straży, czy klasyczny "desant" w wersji z opinaczem? Swego czasu był to mój aboslutnie ulubiony rodzaj butów; wygodne, wytrzymałe, świetnie wykonane. Po zapastowaniu i wypolerowaniu robiły za buty wizytowe (niby zgroza, ale na tle wszelkich alladynów czy "kaczodziobów" naprawdę zadawały szyku) by zaraz potem przetrwać tydzień w Bieszczadach... Wybaczcie ten off, ale rozczuliłem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 18 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2016 Pierwsze zdjęcie w tym temacie i "służbowo". Teraz już wiem skąd Gaziano & Girling wzięli pomysł na pas z zapięciem nad kostką do swoich butów bespoke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 18 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2016 Wachu jakie to buty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irys Napisano 18 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2016 Dziś IMAG0285.jpg Rafix co to za sztyblety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PGozdek Napisano 18 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2016 To jakiś dedykowany model dla Straży, czy klasyczny "desant" w wersji z opinaczem? Swego czasu był to mój aboslutnie ulubiony rodzaj butów; wygodne, wytrzymałe, świetnie wykonane. Po zapastowaniu i wypolerowaniu robiły za buty wizytowe (niby zgroza, ale na tle wszelkich alladynów czy "kaczodziobów" naprawdę zadawały szyku) by zaraz potem przetrwać tydzień w Bieszczadach... Wybaczcie ten off, ale rozczuliłem się Aktualnie te buty wykorzystywane są we wszystkich kompaniach honorowych w służbach mundurowych, nie tylko w straży ale także w policji i wojsku, nie licząc oficerów którzy oczywiście noszą klasyczne oficerki do kolan. Nie mają one żadnego przeznaczenia taktycznego, są czysto reprezentacyjne, a nazywają się "bukaty" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi