eye_lip Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2016 Fajne te Normany. Jak się noszą? Cytuj
blueloafers Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2016 Jak marzenie Super wygodne, bardzo lekkie. Kopyto udalo sie, dopasowane do mojej stopy bardzo dobrze. Idealne na podroz kiedy nie trzeba byc w garniturze Minusy to: w miare czesto rozwiazuja mi sie sznurowki 1 Cytuj
Friedman Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2016 A jak sznurujesz buty? To jest zupełnie poważne pytanie. Dla wytrzymałego węzła należy owinąć pierwszą pętelkę w przeciwnym kierunku niż zwykle. Cytuj
Beny23 Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2016 Wyrobią się. Miałem ten sam problem w moich. Norman robi świetne buty! Cytuj
blueloafers Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2016 Wiaze chyba w zwykly sposob, nie w przeciwna strone Teraz jest juz lepiej, na poczatku rozwiazywaly sie co 2 wyjscie. Mam je dopiero od wrzesnia/pazdziernika. Ktory masz model @Beny23 ? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Xune Opublikowano 16 Marca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2016 Ostrożny debiut. TiKejowy Edward Green, maskująca flanela Benevento Pierwszy dzień na nogach, bardzo wygodne, żadnych obtarć nie odnotowano 10 Cytuj
PGozdek Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2016 Bardzo ładne, chociaż nie jestem fanem tego wiązania, niech służą! Cytuj
Wuj Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2016 TJanuszkiewicz horween cordovan:20160312_091411~2.jpg Gdybym Cię spotkał na ulicy Filip, to najpierw bym Cię obezwładnił, uśpił eterem, a potem szybko wypolerował cordovanki;) 1 Cytuj
eye_lip Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2016 Ależ on był wypolerowany, tak na szybko Xune- czy frakcja BWB uberluksusowa (nie ma takich butów w tikeju, coś jest na rzeczy.., nie stać Cię jak kupujesz je w tk)/spiskowa (seconds!) nie wytykała Cię na ulicy palcami szepcząc /popatrz, Greeny z tikeja.. phi, biedak/ ? 6 Cytuj
Xune Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2016 Xune- czy frakcja BWB uberluksusowa (nie ma takich butów w tikeju, coś jest na rzeczy.., nie stać Cię jak kupujesz je w tk)/spiskowa (seconds!) nie wytykała Cię na ulicy palcami szepcząc /popatrz, Greeny z tikeja.. phi, biedak/ ? Dlatego spodnie maskujące, żeby mnie nie zauważyli! 1 Cytuj
Whitesnake Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2016 To Vibram Gumlite. Zgadza sie @eye_lip Dziękuję. Chciałbym sobie zrobić coś podobnie lekkiego na lato, ale na razie szewc mi się buntuje twierdząc, że nie ma dobrych podeszw. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Opublikowano 16 Marca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2016 Dzisiaj znowu słonecznie i single monks 10 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Opublikowano 17 Marca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2016 (Torba: Skalpel, buty: Jan Kielman) 24 Cytuj
Wuj Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2016 image.jpeg (Torba: Skalpel, buty: Jan Kielman) Aaaaaaaghhh! Cóż za zestaw, Whitesnake! David Coverdale byłby dumny;) Cytuj
tordal Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2016 @Whitesnake Nawiązując do dyskusji z innego wątku, dla mnie to są najładniejsze buty od Kielmana jakie widziałem (uważam, że ładniejsze nawet od bezszwowych lotników). Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Opublikowano 17 Marca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2016 Zdjęcie butów wrzuciłem też do "co mam dziś na sobie", ale tutaj wrzucam drugie, z innego ujęcia Whitesnake: Niby niemal to samo co poprzednia "wersja niebieska", a jednak podobają mi się ze dwa razy bardziej. Piękne buty! 19 Cytuj
musa19 Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2016 Piękne te Wazy;) @Zając, zazdroszczę świetnego wpasowania w tak wiele różnych kopyt. 1 Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2016 Dziękuję. Po prostu mam wąską stopę Czasem biorę też pół rozmiaru większe buty (tak było w przypadku tych Vassów) - są wtedy trochę luźniejsze ale mi to nie przeszkadza. Nie lubię butów dopasowanych na styk. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wuj Opublikowano 17 Marca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2016 Ja gram znowu cordovan:) Odpoczną, gdy przyjdzie para koniaków z Meermina:) Spodnie Benevento - super! Dzięki Bażant za dobry interes. 12 Cytuj
Aron Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2016 Według mnie najładniej ten kolor wygląda wieczorem, przy sztucznym świetle na ulicy . Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lubo69 Opublikowano 17 Marca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2016 Pomarańczowe, ciężkie, niezgrabne, średnio wygodne, drogie... Super:-) 14 Cytuj
Andrzej_P Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2016 Pomarańczowe, ciężkie, niezgrabne, średnio wygodne, drogie... Super:-) To Trickersy? 1 Cytuj
lubo69 Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2016 Tak, Trickers Bourton, kolor acorn calf, podeszwa commando. Buty były na nogach +/- 15 razy, co najmniej 10 km; załamania jak widać powyżej; po zdjęciu butów z nóg jest tak samo. To taki mój komentarz do allegrowych sprzedawców (nie mam na myśli nikogo z forum) którzy wystawiają buty "przymierzane na dywanie" dużo bardziej pogięte niż te. Cytuj
Whitesnake Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2016 Aaaaaaaghhh! Cóż za zestaw, Whitesnake! David Coverdale byłby dumny;) @Whitesnake Nawiązując do dyskusji z innego wątku, dla mnie to są najładniejsze buty od Kielmana jakie widziałem (uważam, że ładniejsze nawet od bezszwowych lotników). Dziękuję Panowie. Elementy tego zestaw faktycznie bardzo do siebie pasują. Whitesnake: Niby niemal to samo co poprzednia "wersja niebieska", a jednak podobają mi się ze dwa razy bardziej. Piękne buty! Zimą jestem w stanie się z tym zgodzić, ale jak przyjdzie lato, niebieskie znów wyjdą na prowadzenie . Słońce wiele zmienia w mojej garderobie, stąd pomysł na te same buty w dwóch wersjach. Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2016 Odpoczną, gdy przyjdzie para koniaków z Meermina:) Czyli jednak się udało ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi