Koval Napisano 1 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2016 Na taką pogodę tylko 'czołgi' 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piquille Napisano 1 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2016 Yanko: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Egonax Napisano 1 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2016 Janko ma ciekawe buty ale szyje je na stopy z niskim podbiciem co widać na zdjęciu. Nie przeszkadza Ci ta "szpara" przy sznurowadłach? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piquille Napisano 1 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2016 Niestety praktycznie w każdych butach przyszwa się u mnie nie schodzi wiec juz nie zwracam na to uwagi. Te buty miałem kilka razy na nogach wiec myślę że się jeszcze rozejdą bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal83 Napisano 1 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2016 Kopyto wygląda na mocno niedopasowane do twojej stopy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Egonax Napisano 1 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2016 Być może to "efekt zdjęcia". Jakiś czas temu robiłem przymiarkowe foto butów AS. Miałem "kanion" na przyszwach (niestety nie tylko na zdjęciu) natomiast buty w odgórnym ujęciu wyglądały na szersze niź w rzeczywistości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 1 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2016 Yanko: Obiecaj, że zrobisz im porządne zdjęcie. To ładne buty, a to ujęcie mocno obniża ich wartość . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 1 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2016 Dziś Herring choć pogoda nie sprzyja:) Dziś Herring choć pogoda nie sprzyja:) Który to model? Fajnie się prezentują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. waski Napisano 2 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2016 Yanko 558 burdeos. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 2 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2016 Yanko 558 burdeos. Ładnie dopasowane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 2 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2016 Bordo + zieleń, super zestaw (przy zakupie bordowych butów, Carmina poleca zielone skarpety ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 2 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2016 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 2 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2016 Yanko. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 2 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2016 Nie myślałeś o zmianie sposobu sznurowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 2 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2016 Właśnie ostatnio zmieniłem na klasyczna drabinkę. Ale jak masz jakaś fajna propozycje, to chętnie wysłucham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 2 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2016 Wg mnie na drabinkę tylko oksfordy, derby natomiast tylko tak 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 2 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2016 To co się dzieje w tych Yanko przy kostkach to jakaś katastrofa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 2 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2016 Po części pewnie dlatego, że @blekit wychylił się do przodu, żeby zrobić im zdjęcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 2 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2016 Słyszałem też że są szerokie w tej części cholewki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 2 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2016 Właśnie ostatnio zmieniłem na klasyczna drabinkę. Ale jak masz jakaś fajna propozycje, to chętnie wysłucham Well, rzadko oglądam buty z perspektywy takiej jak na zdjęciu ale wygląda to dziwnie. Z propozycji to wybierz sobie coś: http://www.fieggen.com/shoelace/lacingmethods.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 2 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2016 @Koval przejrzałeś mnie Efekt ekwilibrystyki jest jaki jest, ale patyka do selfie sobie nie kupię, tutaj wyznaczyłem granicę @waski tak miałem ostatnio i chciałem coś zmienić. Poszukam jeszcze w czeluściach internetu, może trafię na jakiś jeszcze inny fajny sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 2 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2016 To jest pomysł na biznes: CMDNS telescopic selfie stick, oczywiście w preorderze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 2 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2016 Zoolander 2 wchodzi do kin, można się podpiąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 2 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2016 Świetna robota Styleman! Sam patynowałeś? Beny- kiedyś na pewno spróbuję,uwielbiam takie wyzwania,lecz na razie brak czasu. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allweather5 Napisano 2 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2016 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi