Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ładne, ale wyglądają podejrzanie nieskazitelnie, jakby przymierzone, nie zginane :)

Czujne oko. Nie miały okazji się pozaginać, bo przyjechały dzisiaj o 7:30 ;).

Przećwiczyłem jednak remedium na duże zmiany w kordowanie. Kupiłem ostatnio w Shoepassion osławioną kość i po jej użyciu zaczynam wierzyć w nieśmiertelność tej skóry.

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Te Meerminy są piękne, ale czy bardzo sztywne? Uwielbiam te spodnie SuSu, ale chyba brak mi odwagi. ;-)

Sztywne, jak to kordowan na początku użytkowania - później zmiękną. Warto dobrze dobrać kształt kopyta, żeby nie cierpieć. RUI jest dość obszerne, więc nie łamie palców podczas zginania.

Opublikowano

Ciekawy wymysł buty żeglarskie za kostkę. Jako żeglarza i wielbiciela boat shoes trochę to gryzie ;) Sperry's świetna marka ale szczerze to te buty im słabo wyszły.

To się dopiero zdziwisz jak zimą pokążę jeszcze wyższe boat shoes zimowe :)

Opublikowano

Świetne buty. Zresztą pozostałe elementy też.

Czy wysokie podbicie będzie stwarzało problemy w monkach?

Czy mam szukać modeli dedykowanych czy akurat w monkach nie będzie miało to specjalnego znaczenia?

Źle dobrane oksfordy to zazwyczaj rozchodząca się przyszwa.

Opublikowano

Świetne buty. Zresztą pozostałe elementy też.

Czy wysokie podbicie będzie stwarzało problemy w monkach?

Czy mam szukać modeli dedykowanych czy akurat w monkach nie będzie miało to specjalnego znaczenia?

Źle dobrane oksfordy to zazwyczaj rozchodząca się przyszwa.

W monkach jest swojego rodzaju regulacja wysokości podbicia - trochę jak w pasku do spodni, tylko dziurki są 3 (zazwyczaj). Myślę jednak, że przy najmniej obszernych kopytach możesz mieć z tym problem.