Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 8 Październik 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2015 Meermin w bardzo ładnym kordowanie. 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 8 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2015 Ładne, ale wyglądają podejrzanie nieskazitelnie, jakby przymierzone, nie zginane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowoanglik Napisano 8 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2015 Meermin w bardzo ładnym kordowanie. jesienMer.jpg Te Meerminy są piękne, ale czy bardzo sztywne? Uwielbiam te spodnie SuSu, ale chyba brak mi odwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 8 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2015 Ładne, ale wyglądają podejrzanie nieskazitelnie, jakby przymierzone, nie zginane Czujne oko. Nie miały okazji się pozaginać, bo przyjechały dzisiaj o 7:30 . Przećwiczyłem jednak remedium na duże zmiany w kordowanie. Kupiłem ostatnio w Shoepassion osławioną kość i po jej użyciu zaczynam wierzyć w nieśmiertelność tej skóry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 8 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2015 Te Meerminy są piękne, ale czy bardzo sztywne? Uwielbiam te spodnie SuSu, ale chyba brak mi odwagi. Sztywne, jak to kordowan na początku użytkowania - później zmiękną. Warto dobrze dobrać kształt kopyta, żeby nie cierpieć. RUI jest dość obszerne, więc nie łamie palców podczas zginania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 8 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2015 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 8 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 8 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2015 Dziś Sperry w wersji jesiennej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi78 Napisano 8 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2015 U mnie tez jesień , ale słoneczna 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 8 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2015 Ciekawy wymysł buty żeglarskie za kostkę. Jako żeglarza i wielbiciela boat shoes trochę to gryzie Sperry's świetna marka ale szczerze to te buty im słabo wyszły. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. damiance Napisano 8 Październik 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2015 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 8 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2015 Ciekawy wymysł buty żeglarskie za kostkę. Jako żeglarza i wielbiciela boat shoes trochę to gryzie Sperry's świetna marka ale szczerze to te buty im słabo wyszły. To się dopiero zdziwisz jak zimą pokążę jeszcze wyższe boat shoes zimowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 9 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2015 @damiance, to są Yaśki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kyle Napisano 9 Październik 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2015 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 9 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2015 Bally 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piquille Napisano 9 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 9 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2015 Kyle: Co to za buty? Bardzo mi się podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 9 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2015 Yanko z cordovanu z forumowego zamówienia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 9 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2015 @damiance, to są Yaśki? Tak, Yanko 651 Burdeos. To już historia, ale chyba wrócimy z tym modelem, bo było trochę zapytań. Jeżeli się nie mylę to para z pierwszej naszej dostawy ... rocznik 2013? Łezka się w oku kręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 10 Październik 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2015 Meermin 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Egonax Napisano 10 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2015 Świetne buty. Zresztą pozostałe elementy też. Czy wysokie podbicie będzie stwarzało problemy w monkach? Czy mam szukać modeli dedykowanych czy akurat w monkach nie będzie miało to specjalnego znaczenia? Źle dobrane oksfordy to zazwyczaj rozchodząca się przyszwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shenkt Napisano 10 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2015 Świetne buty. Zresztą pozostałe elementy też. Czy wysokie podbicie będzie stwarzało problemy w monkach? Czy mam szukać modeli dedykowanych czy akurat w monkach nie będzie miało to specjalnego znaczenia? Źle dobrane oksfordy to zazwyczaj rozchodząca się przyszwa. W monkach jest swojego rodzaju regulacja wysokości podbicia - trochę jak w pasku do spodni, tylko dziurki są 3 (zazwyczaj). Myślę jednak, że przy najmniej obszernych kopytach możesz mieć z tym problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PantaRhei Napisano 10 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2015 Whitesnake to burgundy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 10 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2015 Weekendowo G.H. Bass & Co Weejuns 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 10 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2015 Whitesnake to burgundy? To kordowan. Horween powiedziałby, że w kolorze nr. 8. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi