Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Opublikowano 29 Stycznia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2017 Kilkuletni Cordovan na niedzielę: 17 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Opublikowano 30 Stycznia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2017 21 Cytuj
Jamjest Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2017 Dziś dowód na to, że "się nie zejdzie nawet po roku". Barkery, kupione za małe o numer,(teraz to wiem) rozwarcie jakby się do porodu przygotowywały. No ale co zrobić, trzymać wyłącznie w pudełku?Zaciskam zęby i noszę 1 Cytuj
swordfishtrombone Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2017 Auć. Stopy bolą od samego patrzenia. Dużo im jeszcze życia zostało? Też mam jende, które podobnie leżą, może jutro założę, to pokażę w ramach solidarności. Cytuj
Jamjest Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2017 Nie bolą - ale były rozbijane u szewca. Po zabiegu są całkiem wygodne. Może też kwestia dobrej skóry?Życia to im jeszcze tyle, że będą ze mną do końca, mojego lub ich W sumie dobry pomysł, będę mógł się pocieszać, że nie tylko ja mam wtopy 1 Cytuj
MWojtylak Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2017 Kolejny dzień testowania ostatniego prezentu, pod spodem Clarksy szyte GYWem 5 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. shinobi Opublikowano 30 Stycznia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2017 AS, ostatnio moje ulubione buty. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 11 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Opublikowano 31 Stycznia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2017 @swordfishtrombone zrobiłeś mi wczoraj incepcję z tymi butami (JM Weston) 14 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Opublikowano 31 Stycznia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2017 Takie, o 18 Cytuj
Piotrwawa Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2017 21 godzin temu, Jamjest napisał: Dziś dowód na to, że "się nie zejdzie nawet po roku". Barkery, kupione za małe o numer,(teraz to wiem) rozwarcie jakby się do porodu przygotowywały. No ale co zrobić, trzymać wyłącznie w pudełku?Zaciskam zęby i noszę Musisz mi wybaczyć, ale tak mi się skojarzyło:) 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Opublikowano 31 Stycznia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2017 15 Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2017 @Whitesnake świetne są te buty. Najbardziej podobają mi się chyba klamerki. Nie widziałem jeszcze tak ładnych klamerek w żadnych monkach Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jamjest Opublikowano 31 Stycznia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2017 Ze szczególnymi pozdrowieniami dla @saphir.pl , Mistrza Grzegorza oraz całej ekipy patine.pl 12 Cytuj
Whitesnake Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2017 2 godziny temu, Zajac Poziomka napisał: @Whitesnake świetne są te buty. Najbardziej podobają mi się chyba klamerki. Nie widziałem jeszcze tak ładnych klamerek w żadnych monkach Dziękuję. Klamerki są faktycznie bardzo ładne. Kiedy zamawiałem buty trochę obawiałem się ich wielkości. Cytuj
De Lasalle Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2017 Dnia 30.01.2017 o 14:22, MWojtylak napisał: Kolejny dzień testowania ostatniego prezentu, pod spodem Clarksy szyte GYWem Ogumiania trzewików tu jeszcze nie grali. Stawiam, że kolega wyprzedza trendy Cytuj
MWojtylak Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2017 1 godzinę temu, De Lasalle napisał: Ogumiania trzewików tu jeszcze nie grali. Stawiam, że kolega wyprzedza trendy Skórzana podeszwa niezależnie od tego czy w trzewiach, czy w zwykłych półbutach mokra zużywa sie szybciej. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Opublikowano 31 Stycznia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2017 Sluszne podejście - ja np. w niektórych butach w ogóle nie chodzę aby wolniej się zużywały. 17 Cytuj
Jamjest Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2017 5 minut temu, eye_lip napisał: Sluszne podejście - ja np. w niektórych butach w ogóle nie chodzę aby wolniej się zużywały. Pomaga?Czy to tylko urban legend? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2017 Niektórzy na wczasach sobie zdjęcia z dziećmi robią . Całkiem udane te plażowe zamszaki : 18 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wuj Opublikowano 31 Stycznia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2017 33 minuty temu, Tanatos70 napisał: Niektórzy na wczasach sobie zdjęcia z dziećmi robią . Całkiem udane te plażowe zamszaki : Niektórzy każą dzieciom wejść do wody, żeby tatusiowi zrobiły zdjęcia z odpowiedniej perspektywy:) U mnie Meerminy pancerne:) 11 Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2017 2 godziny temu, Wuj napisał: Niektórzy każą dzieciom wejść do wody, żeby tatusiowi zrobiły zdjęcia z odpowiedniej perspektywy:) Przyznam, że taka piekielna myśl przyszła mi do głowy, ale ostatecznie tę perspektywę obsłużyłem sam. Ma się tę gibkość nabytą... dzięki kotu (niełatwo jest złapać to futrzate paskudztwo w kadr- dokładnie między obute nogi ) . 2 Cytuj
Karol G. Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2017 @Wuj Jak brzmi oficjalna sklepowa nazwa koloru tych butów? Cytuj
Santino Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2017 Sluszne podejście - ja np. w niektórych butach w ogóle nie chodzę aby wolniej się zużywały. A myślałem, że tylko ja tak robię. Filip - Ty spryciarzu ? Cytuj
Wuj Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2017 Godzinę temu, Karol G. napisał: @Wuj Jak brzmi oficjalna sklepowa nazwa koloru tych butów? Wydaje mi sie, ze chestnut- to był jakiś MTO kupiony ze strony na Ebayu. Ale przyciemnilem trochę noski i są ciemniejsze niż po zakupie. Edit: sprawdziłem: light Brown. Pasuję jasnym brązem z saphira i daje potem na czubek tabak Brown:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi