Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dziś dowód na to, że "się nie zejdzie nawet po roku". Barkery, kupione za małe o numer,(teraz to wiem)  rozwarcie jakby się do porodu przygotowywały. No ale co zrobić, trzymać wyłącznie w pudełku?Zaciskam zęby i noszę ;) 

barker 2.jpg

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Nie bolą - ale były rozbijane u szewca. Po zabiegu są całkiem wygodne. Może też kwestia dobrej skóry?Życia to im jeszcze tyle, że będą ze mną do końca, mojego lub ich ;) W sumie dobry pomysł, będę mógł się pocieszać, że nie tylko ja mam wtopy :D 

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano
21 godzin temu, Jamjest napisał:

Dziś dowód na to, że "się nie zejdzie nawet po roku". Barkery, kupione za małe o numer,(teraz to wiem)  rozwarcie jakby się do porodu przygotowywały. No ale co zrobić, trzymać wyłącznie w pudełku?Zaciskam zęby i noszę ;) 

barker 2.jpg

Musisz mi wybaczyć, ale tak mi się skojarzyło:)

IMG_2072.JPG

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano
2 godziny temu, Zajac Poziomka napisał:

@Whitesnake świetne są te buty. Najbardziej podobają mi się chyba klamerki. Nie widziałem jeszcze tak ładnych klamerek w żadnych monkach :) 

Dziękuję. Klamerki są faktycznie bardzo ładne. Kiedy zamawiałem buty trochę obawiałem się ich wielkości.

Opublikowano
1 godzinę temu, De Lasalle napisał:

Ogumiania trzewików tu jeszcze nie grali. Stawiam, że kolega wyprzedza trendy ;)

Skórzana podeszwa niezależnie od tego czy w trzewiach, czy w zwykłych półbutach mokra zużywa sie szybciej.

Opublikowano
2 godziny temu, Wuj napisał:

Niektórzy każą dzieciom wejść do wody, żeby tatusiowi zrobiły zdjęcia z odpowiedniej perspektywy:)

Przyznam, że taka piekielna myśl przyszła mi do głowy, ale ostatecznie tę perspektywę obsłużyłem sam. Ma się tę gibkość nabytą... dzięki kotu (niełatwo jest złapać to futrzate paskudztwo w kadr- dokładnie między obute nogi ;-)) :).

• Oceniam pozytywnie 2
Opublikowano
Godzinę temu, Karol G. napisał:

@Wuj

Jak brzmi oficjalna sklepowa nazwa koloru tych butów?

Wydaje mi sie, ze chestnut- to był jakiś MTO kupiony ze strony na Ebayu. Ale przyciemnilem trochę noski i są ciemniejsze niż po zakupie. 

Edit: sprawdziłem: light Brown. Pasuję jasnym brązem z saphira i daje potem na czubek tabak Brown:)