Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
@Jamjest - Będę opisywał i dokumentował na bieżąco, także w tym wątku. Póki co jestem wniebowzięty (ta skóra to naprawdę "something else"), ale powiedziałem sobie na starcie, że to mają być buty "rugged", do casualu, nie zamierzam się z nimi patyczkować i skórę przyjmę z dobrodziejstem inwentarza, purchlami, matowieniem itd. Póki co u nas słonecznie, choć zimno, więc deszcz nieprędko zobaczą.

Tak mnie kuszą te nowe yanki ze chyba Ci dhlem podeślę trochę śniegobłota na testy ;)

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Przeglądam sobie ostatnią stronę wątku i nagle, he, he, he, niezły zbieg okoliczności i refleksja "choć jeszcze długo nie będzie mnie stać na takie buty, jak ma @Beny23, to na skarpetki mogę już sobie pozwolić :-D:-D", bo u mnie dziś takie same John Partridge (tylko kura na zewnętrznej, więc nie widać) - swoją drogą świetnej jakości skarpety, jak ktoś spotka w TKMaxxie, to niech bierze bez zastanawiania.

Buty to zamszowe Doucal's na podeszwie Vibram/commando - na aktualną pogodę wyśmienite.

ducetpatri.jpg

• Oceniam pozytywnie 6
Opublikowano

Zasady zasadami, ale kompozycyjnie nie wygląda to źle. A nawet wygląda dobrze! Dużo zależy od góry, ale @Miltenzaprezentował wg mnie odważne ale udane i ciekawe zestawienie!

Skarpety Partridge faktycznie nie do zdarcia - szkoda że trochę grube i jest mi w nich za gorąco.

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Sztuczne, ciepłe światło bardzo przekłamało kolor spodni, ale jako iż głównie o buty chodzi, to zdecydowałem się na publikacje ze względu na piękny patynujący odcień jaki uzyskała koniakowa skóra (niestety zdjęcie robione telefonem tego nie odzwierciedli). 

Garnitur w naturalnym świetle jest o wiele jaśniejszy, chwilami zbliżony do koloru garnituru Pana Whitesnake'a. Postaram się zrobić w najbliższym czasie zdjęcie na zewnątrz w naturalnym oświetleniu, gdzie dodatkowo flanela zyskuje lekki atramentowy połysk. 

Opublikowano
10 godzin temu, Milten napisał:

Garnitur w naturalnym świetle jest o wiele jaśniejszy, chwilami zbliżony do koloru garnituru Pana Whitesnake'a. 

W takim przypadku, Pan Whitesnake zdaje się aprobować zestawienie.

.

.

...nie przesadzasz? ;)

• Oceniam pozytywnie 1