Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
21 godzin temu, Midlife-Crisis napisał:

Na forum teraz chyba często dokłada się do Vassów. Dołożę i ja ale później. Dzisiaj nie mogłem przejść spokojnie obok takiego cielaka:

(H. Dinkelacker - softcalf)

P1050451.jpg

mam w planie bardzo podobnego Dinkelakera;. wyglądają świetnie

• Oceniam pozytywnie 1
  • Odpowiedzi 17,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
3 minuty temu, Tanatos70 napisał:

[...] drugie tyle zajmuje mi powrót (no dość logiczne w sumie ;-)).

Jeśli jest się pomszalnym miłośnikiem złocistego trunku i po drodze znajduje się odpowiedni lokal, to powrót zajmuje wyraźnie więcej czasu. :mrgreen:

Opublikowano
6 minut temu, Tanatos70 napisał:

Znaczy się- da się zimą bez zelowania na średnich dystansach :).

Jak nie pada i wcześniej nie padało :P Czekam na Twoje testy jak spadnie śnieg :) 

Opublikowano
2 minuty temu, Wodzu napisał:

Jeśli jest się pomszalnym miłośnikiem złocistego trunku i po drodze znajduje się odpowiedni lokal, to powrót zajmuje wyraźnie więcej czasu. :mrgreen:

No niestety po drodze to tylko psy mnie mogą obszczekać, ale nieduża flaszeczka zmieści się za pazuchą :)

Opublikowano
6 godzin temu, Daddy cool napisał:

Forum śledzę od dawna, niekoniecznie będąc aktywnym użytkownikiem i zawsze kiedy @Tanatos70 wrzuca coś ze swojej kolekcji, oglądam i czytam z dużym zainteresowaniem. Czy jednak buty za kostkę nie byłyby na takie temperatury lepszym rozwiązaniem?

6 godzin temu, lolo napisał:

@Daddy cool

To są buty za kostkę. 

Tak jest, to są trzewiki, dokładnie te:

alden boots.jpg

Nie mylić z tymi ;-):

alden kot łapie ostatnie promienie słońca.jpg

• Oceniam pozytywnie 9
Opublikowano
Ciekawe czy Vass zaangażuje się w forum tak jak Panowie z Patine :mrgreen:

Już się kiedyś prawie zaangażował... ale dzięki temu, że tylko "prawie", mamy teraz fajne krawaty:-)

• Oceniam pozytywnie 2
Opublikowano
1 minutę temu, xkoziol napisał:

Przewrażliwiony, do głowy mi nie przyszło że którykolwiek z kolegów może odebrać to do siebie.

Tak też myślałem, trochę witaminy D za mało stąd te niecodzienne zachowania. Mimo to gdyby jednak znalazł się ktoś kto, co oczywiście absolutnie wykluczam, powątpiewa w autentyczność mojego konta jako zwykłego użytkownika, to od razu uspokajam, że jestem tylko szarym gryzipiórkiem, który po długiej przerwie postanowił na forum słów kilka napisać a nie tylko obserwować. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Daddy cool napisał:

@Tanatos70 odpowiem lakonicznie - Ha! mój błąd...

Piękne obuwie zarówno w pierwszym jak i drugim przypadku. Tak prawdę powiedziawszy to na pierwszy rzut oka nie różnią się absolutnie niczym, oprócz tego że jedna para jakby nieco wyższa ;-)

Bo tak jest w istocie, niewiele różnią się od siebie... no może poza tym, że jedne mam trochę za duże, drugie trochę za małe ;-)