Egonax Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2016 @Zajac Poziomka przymierzałem je w Bergu. Miałem wraźenie, że są bardzo sztywne - takie pancerne?. Dodatkowo przy wysokim podbiciu musiałbym brać co najmniej pół nr większe. Napisz, czy rozciągnęły się trochę i jak z dopasowaniem? Cytuj
Whitesnake Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2016 Godzinę temu, Egonax napisał: @Zajac Poziomka przymierzałem je w Bergu. Miałem wraźenie, że są bardzo sztywne - takie pancerne?. Dodatkowo przy wysokim podbiciu musiałbym brać co najmniej pół nr większe. Napisz, czy rozciągnęły się trochę i jak z dopasowaniem? Jesteś pewien, ze przymierzałeś C&J Tetbury? Te buty są niezwykle komfortowe i miękkie. Słowo sztywność nie pasowałoby do nich nawet gdyby skóra była doprowadzona do całkowitego wysuszenia. Maja tez dość wysokie podbicie wśród butów tej marki. Jesli nie czujesz sie w nich komfortowo, to trudno bedzie Ci znaleźć jakiekolwiek crokietty. Nie wiem o jakiej różnicy mówimy, ale lepiej zeby sie nie rozciągały. Maja piękne kopyto i szkoda byłoby je deformować mocnym rozbijaniem. Kopyto 348 jest tez lekko wydłużone, wiec kupowania numeru większych tez nie polecam. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. musa19 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2016 23 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Blondas Opublikowano 5 Grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2016 Trzewiki Berwick 22 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. waski Opublikowano 5 Grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2016 Loake Burford 14 Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2016 @Egonax chciałem napisać coś mądrego, ale właściwie to @Whitesnake wyczerpał temat Może tylko dodam że one są dłuższe niż niektóre buty o pół rozmiaru większe - więc rozmiar większe niż nosisz prawdopodobnie będą wyglądać karykaturalnie. Cytuj
Piotrwawa Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2016 Pierwsze Meerminy. Chyba nieostatnie 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. R50 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2016 ja - crockett&jones żona - vass 34 Cytuj
Egonax Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2016 @Whitesnake @Zajac Poziomka Dziękuję za info. Cytuj
Midlife-Crisis Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2016 3 godziny temu, R50 napisał: żona - vass Uwielbiam te podwyższone czubki rodem z Budapesztu. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2016 Jak to @Zajac Poziomka mnie w NYC znalazł 44 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hush Opublikowano 6 Grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2016 Berwick 14 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. musa19 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2016 2 godziny temu, Beny23 napisał: Jak to @Zajac Poziomka mnie w NYC znalazł Staliście obok siebie czy to jakiś fotomontaż - wydawało mi się, że masz Beny stopę dwa razy taką jak Zając? 12 Cytuj
NieMy Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2016 57 minut temu, musa19 napisał: Staliście obok siebie czy to jakiś fotomontaż - wydawało mi się, że masz Beny stopę dwa razy taką jak Zając? Przecież stronę temu pisali, że kopyto w krokietach wydłużone 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ataman Opublikowano 6 Grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2016 Carlos Santos 10 Cytuj
Bacio Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2016 Na miesiąc przed urodzinami kupiłem sobie prezent. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. shinobi Opublikowano 6 Grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2016 AS Bexhill. Moje drugie najwygodniejsze buty. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 24 Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2016 @musa19 kwestia perspektywy. Wyglądam przy Benym jak dzieciak, kawał chłopa z niego Cytuj
bodzixon Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2016 Dnia 5.12.2016 o 09:51, musa19 napisał: @musa19 Co to za buty? Bardzo ładne. Cytuj
musa19 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2016 8 godzin temu, pawel_bodnar napisał: @musa19 Co to za buty? Bardzo ładne. Dziękuję. Model to Herring Tiverton. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wodzu Opublikowano 7 Grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2016 (G&B) 19 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. shinobi Opublikowano 7 Grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2016 Carmina Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 26 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ataman Opublikowano 7 Grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2016 CS 14 Cytuj
Kropek Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2016 Mój debiut w tym wątku Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi