Egonax Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2016 Janko ma ciekawe buty ale szyje je na stopy z niskim podbiciem co widać na zdjęciu. Nie przeszkadza Ci ta "szpara" przy sznurowadłach? 1 Cytuj
piquille Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2016 Niestety praktycznie w każdych butach przyszwa się u mnie nie schodzi wiec juz nie zwracam na to uwagi. Te buty miałem kilka razy na nogach wiec myślę że się jeszcze rozejdą bardziej Cytuj
Michal83 Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2016 Kopyto wygląda na mocno niedopasowane do twojej stopy. 1 Cytuj
Egonax Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2016 Być może to "efekt zdjęcia". Jakiś czas temu robiłem przymiarkowe foto butów AS. Miałem "kanion" na przyszwach (niestety nie tylko na zdjęciu) natomiast buty w odgórnym ujęciu wyglądały na szersze niź w rzeczywistości. Cytuj
Whitesnake Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2016 Yanko: Obiecaj, że zrobisz im porządne zdjęcie. To ładne buty, a to ujęcie mocno obniża ich wartość . Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2016 Dziś Herring choć pogoda nie sprzyja:) Dziś Herring choć pogoda nie sprzyja:) Który to model? Fajnie się prezentują Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. waski Opublikowano 2 Marca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2016 Yanko 558 burdeos. 14 Cytuj
Whitesnake Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2016 Yanko 558 burdeos. Ładnie dopasowane! Cytuj
swordfishtrombone Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2016 Bordo + zieleń, super zestaw (przy zakupie bordowych butów, Carmina poleca zielone skarpety ). Cytuj
pirat Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2016 Nie myślałeś o zmianie sposobu sznurowania? Cytuj
blekit Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2016 Właśnie ostatnio zmieniłem na klasyczna drabinkę. Ale jak masz jakaś fajna propozycje, to chętnie wysłucham Cytuj
waski Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2016 Wg mnie na drabinkę tylko oksfordy, derby natomiast tylko tak 2 Cytuj
Szydlowsky Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2016 To co się dzieje w tych Yanko przy kostkach to jakaś katastrofa . Cytuj
Koval Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2016 Po części pewnie dlatego, że @blekit wychylił się do przodu, żeby zrobić im zdjęcie... Cytuj
Szydlowsky Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2016 Słyszałem też że są szerokie w tej części cholewki . Cytuj
pirat Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2016 Właśnie ostatnio zmieniłem na klasyczna drabinkę. Ale jak masz jakaś fajna propozycje, to chętnie wysłucham Well, rzadko oglądam buty z perspektywy takiej jak na zdjęciu ale wygląda to dziwnie. Z propozycji to wybierz sobie coś: http://www.fieggen.com/shoelace/lacingmethods.htm Cytuj
blekit Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2016 @Koval przejrzałeś mnie Efekt ekwilibrystyki jest jaki jest, ale patyka do selfie sobie nie kupię, tutaj wyznaczyłem granicę @waski tak miałem ostatnio i chciałem coś zmienić. Poszukam jeszcze w czeluściach internetu, może trafię na jakiś jeszcze inny fajny sposób Cytuj
lubo69 Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2016 To jest pomysł na biznes: CMDNS telescopic selfie stick, oczywiście w preorderze. Cytuj
blekit Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2016 Zoolander 2 wchodzi do kin, można się podpiąć Cytuj
Styleman Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2016 Świetna robota Styleman! Sam patynowałeś? Beny- kiedyś na pewno spróbuję,uwielbiam takie wyzwania,lecz na razie brak czasu. Pozdrawiam 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lorentz Opublikowano 2 Marca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2016 Herring by Cheaney. Aktualnie moja ulubiona para butów. 15 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Opublikowano 3 Marca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2016 22 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi