ZackRoman.com Napisano 3 Grudzień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2018 @lubo69 błąd poprawiony, dziękujemy za zwrócenie uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZackRoman.com Napisano 9 Grudzień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2018 Rozpoczynamy tydzień prezentów 🎄 Dziś szansa na zdobycie koszul i popoverów z 15% zniżki https://zackroman.com/koszule Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZackRoman.com Napisano 9 Grudzień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2018 W ramach tygodnia prezentów 🎄 dziś do zdobycia są poszetki https://zackroman.com/poszetki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wincenty Napisano 11 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2018 Czy w przyszłym roku będą inne modele smokingów? Interesuje mnie model jednorzędowy bez szalowego kołnierza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZackRoman.com Napisano 11 Grudzień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2018 1 godzinę temu, Wincenty napisał: Czy w przyszłym roku będą inne modele smokingów? Interesuje mnie model jednorzędowy bez szalowego kołnierza. Zastanawiamy się ale nie ma jeszcze decyzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZackRoman.com Napisano 11 Grudzień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2018 Kolekcja swetrów z wełny 🐑🐑 merynosowej tylko dziś dostępna z 15% zniżki. Oferta ważna także w butiku przy Niecałej 7 w Warszawie https://zackroman.com/swetry-merino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pi_senny Napisano 11 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2018 @Sklep Szarmant Jaki faktycznie rozmiar mają Wasze swetry, ponieważ dla przykładu pod tym linkiem są dwie tabele z rozmiarami i obie mają inne wartości. https://zackroman.com/kawowy-sweter-merino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cineos Napisano 11 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2018 Przy tych swetrach obowiązuje tabela rozmiarów podana przy produkcie. S ma 100cm w klatce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZackRoman.com Napisano 11 Grudzień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2018 Godzinę temu, Cineos napisał: Przy tych swetrach obowiązuje tabela rozmiarów podana przy produkcie. S ma 100cm w klatce. Tak właśnie jest. Przepraszamy za kłopot. Musimy zrobić update Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZackRoman.com Napisano 13 Grudzień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2018 Dziś w promocji świątecznej są szaliki: https://zackroman.com/szaliki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacio Napisano 13 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2018 11 godzin temu, Sklep Szarmant napisał: Dziś w promocji świątecznej są szaliki: Dwa dni temu kupiłem od Was szalik. Dzisiaj dotarł kurierem. Jeszcze nawet pudełka nie otworzyłem, a już widzę, że promocyjnie staniał 30 zł. Mam odsyłać i zamawiać jeszcze raz w niższej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 13 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2018 1 minutę temu, Bacio napisał: Dwa dni temu kupiłem od Was szalik. Dzisiaj dotarł kurierem. Jeszcze nawet pudełka nie otworzyłem, a już widzę, że promocyjnie staniał 30 zł. Mam odsyłać i zamawiać jeszcze raz w niższej cenie? Miałem podobną sytuację w Shoepassion i odesłali mi różnicę w cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZackRoman.com Napisano 1 Styczeń 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2019 W Nowy Rok 🎆 przygotowaliśmy nowy niesamowity produkt dla Was. To garnitur tweedowy Pitti Uomo ➡️➡️➡️ https://zackroman.com/brazowa-marynarka-tweedowa-Pitti Wykonany na miękko z fantastycznego tweedu. Bez sztywnej konstrukcji, bez grubego wypełnienia, bez podszewki i bez jakichkolwiek detali, które niepotrzebnie obciążałyby sylwetkę ✂️✂️✂️ Marynarka tweedowa uwagę przyciąga szerokimi klapami zamkniętymi, które zdecydowanie podkreślają sylwetkę V. Zaokrąglone kieszenie nakładane, koszulowe wszycie rękawa oraz zapięcie na dwa i pół guzika nadają ubraniu niezobowiązujący charakter. Rękawy są wąskie, a talia dobrze zaznaczona. Dzięki tym rozwiązaniom garnitur z tweedu nabiera nowoczesnego wyglądu. Garnitur trafił na łamy GQ i W Magazine, a zdjęcia z Pitti były wielokrotnie udostępniane przez wiodące profile o modzie męskiej na Instagramie 💪💪💪 Każdy z elementów zestawu możesz również nosić oddzielnie, więc na stronie garnitur (marynarka, kamizelka i spodnie) jest przedstawione w formie osobnych produktów. ➡️ https://zackroman.com/brazowa-marynarka-tweedowa-Pitti➡️ https://zackroman.com/brazowy-spodnie-tweedowe-pitti➡️ https://zackroman.com/brazowa-tweedowa-kamizelka-w-krate 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nets Napisano 4 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2019 W dniu 13.12.2018 o 22:54, Bacio napisał: Dwa dni temu kupiłem od Was szalik. Dzisiaj dotarł kurierem. Jeszcze nawet pudełka nie otworzyłem, a już widzę, że promocyjnie staniał 30 zł. Mam odsyłać i zamawiać jeszcze raz w niższej cenie? Zachowanie poniżej wszelkiej krytyki. Czy w dniu zakupu szalika cena była akceptowalna? Skoro Pan się zdecydował zakupić szalik w cenie jaka byłe w sklepie to skąd działania na publicznym forum w celu próby zwrotu 30 zł (słownie: trzydzieści złotych)? Bo sklep odważył się zrobić obniżkę? 5 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 4 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2019 Godzinę temu, nets napisał: Zachowanie poniżej wszelkiej krytyki. Czy w dniu zakupu szalika cena była akceptowalna? Skoro Pan się zdecydował zakupić szalik w cenie jaka byłe w sklepie to skąd działania na publicznym forum w celu próby zwrotu 30 zł (słownie: trzydzieści złotych)? Bo sklep odważył się zrobić obniżkę? To nie chodzi o "towar jest warty tyle, ile za niego chcesz zapłacić" tylko o to, że kolejna obniżka pojawia się jeszcze w okresie, w którym można bezkosztowo zwrócić towar i zamówić dokładnie ten sam w niższej cenie. Ja zapytałem wprost, czy bawimy się w bezsensowne odsyłanie, na którym zarobi tylko poczta polska czy równamy cenę w dół. Odzew z Shoepassion był bardzo pozytywny. Wypowiedz w stosunku do klienta w tonie @nets kojarzy mi się z czasami słusznie minionymi - klient miał w ogóle szczęście, ze mu zechcieliśmy ten towar sprzedać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacio Napisano 4 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2019 Godzinę temu, nets napisał: Zachowanie poniżej wszelkiej krytyki. Czy w dniu zakupu szalika cena była akceptowalna? Skoro Pan się zdecydował zakupić szalik w cenie jaka byłe w sklepie to skąd działania na publicznym forum w celu próby zwrotu 30 zł (słownie: trzydzieści złotych)? Bo sklep odważył się zrobić obniżkę? Sklep może zrobić obniżkę, a klient może towar zwrócić w okresie 14 dni. Sklep może się ustosunkować do dziwnej - stworzonej przez siebie - sytuacji, gdzie klientowi może się bardziej opłacać dać zarobić listonoszowi dwa razy i marnować czas sprzedawcy. Jednak, z całym szacunkiem, nie uważam, aby moje zachowanie w postaci zadania pytania - zarówno w kwestii jego formy, miejsca, jak i celu - były "poniżej wszelkiej krytyki". W każdym razie - oczywiście szalika oraz swetra nie odesłałem i nawet nie miałem takiego zamiaru. Poznaliśmy reakcję Shoepassion na podobną sytuację. Poznaliśmy też reakcję Szarmanta... A nie, nie poznaliśmy. Był brak jakiejkolwiek reakcji. Patrząc na pozytywne reakcje pod postem @nets zauważam, że mój wpis mógł zostać - zupełnie niesłusznie - potraktowany jako pieniackie szczypanie się o 30 zł. To wskazuje tylko, że za mało się znamy osobiście i trzeba mi wreszcie pojawić się na spotkaniu Forumowym. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grafa Napisano 4 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2019 2 godziny temu, nets napisał: Zachowanie poniżej wszelkiej krytyki. Czy w dniu zakupu szalika cena była akceptowalna? Skoro Pan się zdecydował zakupić szalik w cenie jaka byłe w sklepie to skąd działania na publicznym forum w celu próby zwrotu 30 zł (słownie: trzydzieści złotych)? Bo sklep odważył się zrobić obniżkę? Nikt nie spodziewa się hiszpańskiej inkwizycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 4 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2019 1 godzinę temu, Bacio napisał: Patrząc na pozytywne reakcje pod postem@nets Lajkuje pewnie "handel i usługi". To jakbyś zapytał górników czy węgiel ma być tańszy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 4 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2019 To nie chodzi o "towar jest warty tyle, ile za niego chcesz zapłacić" tylko o to, że kolejna obniżka pojawia się jeszcze w okresie, w którym można bezkosztowo zwrócić towar i zamówić dokładnie ten sam w niższej cenie. Ja zapytałem wprost, czy bawimy się w bezsensowne odsyłanie, na którym zarobi tylko poczta polska czy równamy cenę w dół. Odzew z Shoepassion był bardzo pozytywny. Wypowiedz w stosunku do klienta w tonie [mention=7682]nets[/mention] kojarzy mi się z czasami słusznie minionymi - klient miał w ogóle szczęście, ze mu zechcieliśmy ten towar sprzedać.Sklep sprzedaje setki produktów miesięczne, ma nie wprowadzać obniżki na sezonowy produkt, dzięki któremu zwiększy obrót dlatego że Sz.P. Bacio będzie zniesmaczony? Okres w którym można zwrócić produkt trwa dla sklepu 365 dni w roku, analitycy siedzący w Delhi i pracujący dla Szarmanta 24/7 tylko czekają na okazję, aby tak zgrać promocję, aby żaden z forumowiczów nie mógł zwrócić produktu, bo minął ustawowy okres na zwrot 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 4 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2019 3 godziny temu, Bacio napisał: Poznaliśmy też reakcję Szarmanta... A nie, nie poznaliśmy. Był brak jakiejkolwiek reakcji. @nets Mysle ze sklep dal Ci szanse na prosta matematyke: 3 przesylki (2x do Ciebie i 1x zwrot) beda kosztowaly wiecej niz zaoszczedzone na szaliku 30zl. Moze zwyczajnie byli w szoku, ze ktos zadal takie pytanie? Dopuszczam mozliwosc, ze nie mam raccji- moze sklep Zack Roman na takie ewentualnosci ma uruchomiona usluge bezplatnej wymiany produktu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajdowskip Napisano 4 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2019 Promocja musi kiedyś się zacząć i zawsze będzie ktoś, kto akurat dzień czy godzinę wcześniej kupił dany produkt w cenie regularnej. Nie mam nic od Szarmanta i nie znam jego polityki promocyjnej, ale jeśli to była zwykła promocja, a nie licytowanie się sam ze sobą, jakie uprawia np. Vistula, ogłaszając co rusz to niższe ceny, chociaż dopiero co zapewniali, że mam się pospieszyć, bo to już koniec tej mniej korzystnej promocji i w domyśle nic więcej nie będzie, no to nie ma się o co pieklić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nets Napisano 5 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2019 W dniu 4.01.2019 o 15:01, Bacio napisał: W każdym razie - oczywiście szalika oraz swetra nie odesłałem i nawet nie miałem takiego zamiaru. Poznaliśmy reakcję Shoepassion na podobną sytuację. Poznaliśmy też reakcję Szarmanta... A nie, nie poznaliśmy. Był brak jakiejkolwiek reakcji. Jeżeli nie miał Pan zamiaru odsyłać szalika to po co to wszystko? W dniu 4.01.2019 o 15:01, Bacio napisał: Patrząc na pozytywne reakcje pod postem @nets zauważam, że mój wpis mógł zostać - zupełnie niesłusznie - potraktowany jako pieniackie szczypanie się o 30 zł. W przypadku odesłania szalika to zgodnie z regulaminem sklepu to Pan ponosi koszty zwrotu towaru. Więc w zasadzie mówimy o kwocie rzędu 14-16 złotych. Mam pytanie odnośnie czapki męskiej w kolorze brązowym: https://zackroman.com/czapka-meska-brazowa Można prosić o podanie wymiarów A i B. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacio Napisano 5 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2019 4 godziny temu, nets napisał: Jeżeli nie miał Pan zamiaru odsyłać szalika to po co to wszystko? Zwrócenie uwagi na dość typowy błąd dyskryminacji istniejących klientów względem potencjalnych nowych. W tym przypadku zupełnie bez sensu - bo o to nieproszony - zwróciłem uwagę na tę kwestię. Z uwagi na okres świąteczno-noworoczny przerwa od pracy była zbyt długa i chyba przez to wszedłem w rytm konsultacji. Moja głupota, bo normalnie to konsultuję za pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 6 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2019 @Bacio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 6 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2019 Ale wiesz, że produkty sezonowe, czyli np. szaliki przecenia się w połowie sezonu aby je wyprzedać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi