Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 7 Czerwiec 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2020 Trochę więcej bawełny: 13 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 7 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2020 @phantom - wpuściłeś krawat za pasek czy tak się zwis ułożył do zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 7 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2020 9 minut temu, Żorż Ponimirski napisał: @phantom - wpuściłeś krawat za pasek czy tak się zwis ułożył do zdjęcia? Tak, akurat tu wpuściłem krawat w spodnie. Testuję to rozwiązanie przy odrobinę zbyt długiej końcówce krawata i podwyższonym stanie spodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
me.spoke Napisano 7 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2020 @phantom ładne buty, cóż to za marka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 7 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2020 12 minut temu, phantom napisał: Tak, akurat tu wpuściłem krawat w spodnie. Testuję to rozwiązanie przy odrobinę zbyt długiej końcówce krawata i podwyższonym stanie spodni. Zawsze się zastanawiałem po co robić to z szerszą (ozdobną) końcówką. Częściej spotykałem się z wpuszczaniem tej wąskiej gdy jest za długa. Nie boisz się, że grenadyna się pozaciąga na czubku? EoE już nie operuje 😕 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 7 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2020 Teraz, me.spoke napisał: @phantom ładne buty, cóż to za marka? Berwick, model 2509. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 7 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2020 1 godzinę temu, Żorż Ponimirski napisał: Zawsze się zastanawiałem po co robić to z szerszą (ozdobną) końcówką. Częściej spotykałem się z wpuszczaniem tej wąskiej gdy jest za długa. Nie boisz się, że grenadyna się pozaciąga na czubku? EoE już nie operuje 😕 Nie operuje, ale przy krawatach EoE gwarancja nie jest potrzebna. Nic się z nimi nie dzieje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 8 Czerwiec 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2020 Field jacket 7 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 10 Czerwiec 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2020 Wczoraj 5 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laleczka Napisano 10 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2020 @poszetka.com Stylówka tak dobra, że aż trzeba ją wrzucić dwa razy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dubbing Napisano 10 Czerwiec 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2020 Prawie sam len Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 3 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturlep Napisano 10 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2020 co to za buty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 10 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2020 @Arturlep, zajrzyj tu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dubbing Napisano 10 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2020 Godzinę temu, Arturlep napisał: co to za buty?? @Arturlep To jest dokładnie ten model: https://patine.pl/split-toe-77039c-cambridge-brown.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 12 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2020 W dniu 10.06.2020 o 14:52, laleczka napisał: @poszetka.com Stylówka tak dobra, że aż trzeba ją wrzucić dwa razy 🙈 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 12 Czerwiec 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2020 Marling 13 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 14 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2020 @poszetka.com ten krawat jest genialny! Czy jest jeszcze dostępny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 14 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2020 @Beny23 jeśli Poszetka nie ma opcji bespoke to te krawaty nie są dla Ciebie. Za krótkie i za wąskie przy Twojej posturze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. me.spoke Napisano 14 Czerwiec 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2020 W obiektywie żony, dlatego ubiór gra rolę drugoplanową w stosunku do pokroju jaśminu oraz warszawskiej starówki 8 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
25kamil25 Napisano 15 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2020 On 6/10/2020 at 5:32 PM, Dubbing said: Prawie sam len Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka To spodnie z Poszetki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dubbing Napisano 15 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2020 To spodnie z Poszetki?TakWysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
25kamil25 Napisano 15 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2020 Świetnie wyglądają, a jak wrażenia użytkowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dubbing Napisano 15 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2020 Świetnie wyglądają, a jak wrażenia użytkowe?Bardzo przyjemne, cieńkie i świetne na wyższe temp. Gniotą się strasznie jak to len jednak nie wygląda to źle w mojej opini. Bardzo ładnie leżą, mają więcej miejsca w biodrach i są dzięki temu wygodne i nadaje im to sartorialnego sznytu, jednocześnie jednak nie czuję żeby były "dziadkowate". Bardzo chętnie je zakładam bez marynarki do popovera albo koszulki polo z espadrylami a bez marynarki. Gdyby nie brak regulatorów to nie widziałbym żadnych wad. Nawet długość spodni jest bardzo fajna, ja mam 190cm i rozmiar 46 pasuje mi a la "pitti uomo do kostki" przy czym mnie się to podoba.Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Meander Napisano 17 Czerwiec 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2020 20 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 17 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2020 Miśku, fajnie, fajnie - ale co to za sroga mina? Jakbym Cię nie znał to pomyślałbym, że właśnie idziesz haracz od pobliskich sklepikarzy zbierać... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi