Koval Napisano 8 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2020 Zestaw fajny, tylko co sobie kierownik pomyślał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 8 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2020 Godzinę temu, Żorż Ponimirski napisał: "Mój mąż z zawodu jest Dyrektorem!" Bareja z Twoim ulubionym aktorem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 8 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2020 30 minut temu, Midlife-Crisis napisał: Bareja z Twoim ulubionym aktorem. I ulubionym cytatem mojego taty, wieloletniego dyrektora szkoły, a prywatnie męża Marysi Nie wiem czy nie 30 razy z nim widziałem ten film - po prostu lubimy filmy, które już kiedyś widzieliśmy (jak to mówili w innym hicie). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 10 Kwiecień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2020 Piece of a person. * Suitsupply * Osovski * 2x Poszetka 8 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 12 Kwiecień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2020 Tak na śniadanie: lazar, susu, shibumi, sklep brogs, poszetka, kielman 19 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 12 Kwiecień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2020 Wesołych Świąt z Nowego Yorku 14 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 12 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2020 40 minut temu, Beny23 napisał: Wesołych Świąt z Nowego Yorku O Beny dawno Ci.ę nie widziałem, jak to nie problem,weź "no cyknij" zestaw jak dawniej; powrócimy do "starych dobrych czasów" 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 13 Kwiecień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2020 Od Zająca (to on nam w Poznaniu wielkanocne prezenty przynosi) taką uroczą kocią poszetkę otrzymałem. Pewnie śledzi nasze forum : 13 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 13 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2020 @Zajac Poziomka od kiedy przynosisz prezenty na Wielkanoc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 15 Kwiecień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2020 W tym tempie w lecie będę dalej wrzucać zdjęcia w płaszczach * Bytom * Krupa & Rzeszutko * Camiceria Olga * Embassy of Elegance * Poszetka * Yanko 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giacco Napisano 17 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2020 Nigdy bym nie założył czarnych dodatków (buty, kapelusz, rękawiczki czy szalik itp.) do płaszcza w jakimkolwiek odcieniu z palety brązów, ale...w sumie nie wygląda to źle, a nawet ciekawie. Dużo dodaje pewnie korespondencja kolorystyczna płaszcza z krawatem i poszetką. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 20 Kwiecień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2020 Ja czarne buty/rękawiczki do camelowego płaszcza noszę regularnie, moim zdaniem to do siebie pasuje bardzo dobrze. Płaszcza z poszetką/krawatem nie koordynuje, bo raczej ich ze sobą nie widać Kolejny zestaw. * marynarka i spodnie Dawid Kukliński * Tyrwhitt * Embassy of Elegance * Poszetka * TLB Mallorca 14 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 23 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2020 Wczoraj była dyskusja o marynarce bawełnianej i dziś postanowiłem ją ubrać po kilku miesiącach przerwy. Jest to model Susu sprzed ładnych paru lat. Koszula z tegorocznego outletu Susu z linii Jort, poszetka też Susu, buty Yanko, zakupione 3 lata temu i cały czas trzymają się świetnie. 4 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 23 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2020 @alabuz - bez krawata? Zgłaszam to do prokuratury 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 23 Kwiecień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2020 Piece of a person * marynarka od @Ernestson * Tyrwhitt * Embassy of Elegance * Poszetka * Benevento * Yanko 11 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 25 Kwiecień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2020 13 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 26 Kwiecień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2020 Niewiele jest dni w roku na lniany garnitur (Anton Meyer). Do tego niezniszczalna koszula Mango i buty Vass 23 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 26 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2020 @Midlife-Crisis, na zdjęciu widać Twoje obejście? Bardzo klimatycznie, zdjęcie zresztą również bardzo ładne (nie wspominając o zestawie ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 26 Kwiecień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2020 Dzięki @Wodzu, w rzeczywistości nasze obejście jest takie klimatyczne, bo zapuszczone. 🙁 Pierwsze zdjęcie robiła moja 11-letnia córka (żona już się nie daje namówić). Mam taki trick, że wychodzę z córką, żeby jej zrobić serię zdjęć dla babci, a potem na moment się zamieniamy. 🙂 7 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 26 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2020 Garnitur bez krawata (nawet lniany) budzi mój sprzeciw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lubo69 Napisano 27 Kwiecień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2020 Też tak kiedyś miałem. Do momentu, w którym doszedłem do wniosku, że garnitur to taki zestaw koordynowany, w którym góra i dół są skoordynowane w 100 procentach. Cała reszta: kolor, splot, gramatura i rodzaj materiału, zastosowanie, wykończenie, krój, dopasowanie itd. IMO określają, czy w danym przypadku zakładamy krawat, czy też nie. 9 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 27 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2020 W sumie tej tendencji do rezygnacji ze zwisu nie chciałbym powielać. I tak już się krawat musi ciągle bronić. U mnie niech to raczej pozostanie wyjątkiem podyktowanym przesłankami jak w powyższym wpisie kolegi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 28 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2020 Ostatni zestaw z lutego * Daks * Suitsupply * Macaroni Tomato * 2x Poszetka * Benevento * Vass 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 29 Kwiecień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2020 * Bytom * Suitsupply * Tyrwhitt * Embassy of Elegance * Poszetka * Benevento * Vass 7 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jacek. Napisano 29 Kwiecień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2020 7 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi