Żorż Ponimirski Napisano 10 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2018 2 godziny temu, Midlife-Crisis napisał: @Kamil1987 Fajny zestaw klasycznego chyba w stylu smart-casual (koledzy poprawią), ale nawet casual zobowiązuje do odpowiedniej długości spodni 😊 Poprawię się, a właściwie je... EDIT: Tak patrzę z każdej strony i chyba one jednak nie są za długie, tylko mi lekko zjeżdżają z tyłka, stąd te zagięcia na powyższym zdjęciu. Poprawione robią tylko jedno zagięcie z przodu. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 11 Maj 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2018 Wrzos 7 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 11 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2018 18 godzin temu, Kamil1987 napisał: Poprawię się, a właściwie je... EDIT: Tak patrzę z każdej strony i chyba one jednak nie są za długie, tylko mi lekko zjeżdżają z tyłka, stąd te zagięcia na powyższym zdjęciu. Poprawione robią tylko jedno zagięcie z przodu. Jeżeli je tak utrzymasz, to są według mnie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wodzu Napisano 13 Maj 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2018 Luxire Camiceria Olga EoE Lancerto Poszetka 7 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 13 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2018 Dzisiaj. * marynarka Andells * koszula Camiceria Olga * 3x Poszetka (Panama, krawat, poszetka) * Benevento * Barker 2 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferry Napisano 13 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2018 Niestety, ale ta marynarka to antyreklama pracowni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 13 Maj 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2018 No to ja się także dziś wpisuję w "Dzień Panamy" . Nowy zakup przywieziony z "majówki", nawet dość twarzowy. Trochę światło napsociło, bo wróciłem już pod wieczór, ale coś tam widać. Na elegancko i na każualowo. Pewnie założę za dwa razy tego lata na spacer z kotem po osiedlu : 8 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
O.v.K. Napisano 14 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2018 Dziś bez fajerwerków MD, Profuomo, Poszetka, M&S, klamra i pasek od Timberland 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katullus Napisano 14 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2018 @Tanatos70 Skąd koszula? Piękny kołnierzyk. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 14 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2018 58 minut temu, Katullus napisał: @Tanatos70 Skąd koszula? Piękny kołnierzyk. Szarmant vel Zack Roman 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 14 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2018 @Tanatos70, świetna ta panama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 14 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2018 @Tanatos70, bardzo przyjemny zestaw dla oka, natomiast jedynie buty wyglądają zbyt ciężko do reszty, szczególnie jest to widoczne na zdjęciach całej Twojej sylwetki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 14 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2018 Godzinę temu, musa19 napisał: @Tanatos70, świetna ta panama. Dzięki. Bita godzina przymiarek i kręcenia nosem . 51 minut temu, alabuz napisał: @Tanatos70, bardzo przyjemny zestaw dla oka, natomiast jedynie buty wyglądają zbyt ciężko do reszty, szczególnie jest to widoczne na zdjęciach całej Twojej sylwetki. Toż to drobiażdżki . Jak jeszcze nie akceptowałem loafersów to te „norwegi” traktowałem jako substytut. Takie letnie, wiązane pepegi ze skóry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy176 Napisano 14 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2018 Debiut w wątku 2 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 14 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2018 @Grigio mam prosbe- mamy tu zasade ze nie cytujemy zdjec. Prosze uszanuj ta zasade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 14 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2018 1 minutę temu, Grigio napisał: Buty super, ale góra nie pasuje, zbyt grzeczna i nudna RANY! Wiem, że bana za głupotę dać się nie da, ale dla Grigio warto zrobić wyjątek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajdowskip Napisano 14 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2018 Widzę, że kolega naprawdę jest nastawiony na bana. Mówi się, żeby "nie karmić trolla", więc to doradzam kolegom nim moderator zareaguje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 15 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2018 6 godzin temu, Nowy176 napisał: Debiut w wątku Fajny zestaw, ale podmieniłbym koszulę na coś z innym wzorem, bo masz też drobny wzorek na marynarce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy176 Napisano 15 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2018 Dziękuję. Mógłbyś zaproponować przykład wzoru, który wyglądałby lepiej w tym zestawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 15 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2018 Dzisiaj, czas na len * Suitsupply * Tyrwhitt * 2x Poszetka * Yanko 2 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcjoner21 Napisano 15 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2018 41 minut temu, Nowy176 napisał: Dziękuję. Mógłbyś zaproponować przykład wzoru, który wyglądałby lepiej w tym zestawie? Bengal stripe. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 15 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2018 2 godziny temu, blekit napisał: Dzisiaj, czas na len Pokaż ukrytą zawartość * Suitsupply * Tyrwhitt * 2x Poszetka * Yanko Już się nawet stęskniłem się za tym Harrisem w Twoim wykonaniu. Szkoda, że go już nie ma. Posiadasz zatem unikat. 😊 Osobiście zmieniłbym krawat. Ale to już Twój rozpoznawalny styl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 15 Maj 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2018 Khaki 5 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 15 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2018 @poszetka.com - co to za spodnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 15 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2018 2 godziny temu, Servetch napisał: @poszetka.com - co to za spodnie? bespoke / nasza pracownia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi