Beny23 Napisano 11 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2018 1 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 11 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2018 @Milten moim zdaniem krawat za bardzo zlewa się z koszulą. @Beny23 a tutaj z kolei kontrast jest jak na mój gust zbyt duży, krawat bardzo daje po oczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 11 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2018 2 godziny temu, blekit napisał: @Milten moim zdaniem krawat za bardzo zlewa się z koszulą. @Beny23 a tutaj z kolei kontrast jest jak na mój gust zbyt duży, krawat bardzo daje po oczach A w moim odczuciu efekt estetyczny obu zestawów jest bardzo dobry. W pierwszym zestawie @Milten jedynie mnie trochę razi "fularowatość" krawata, ale kolory i wzory są dobrze dobrane. Nie jestem ekspertem, ale chyba dość trudno dobrać elegancki zestaw, w którym krawat jest w jaśniejszym odcieniu niż koszula. U @Beny23 krawat jest jedynym "kolorowym" elementem stroju i chyba tak ma być, a czy czerwień krawatu jest tak rażąca czy to wina efektu HDR zdjęcia ? Tak czy tak mnie się podoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 11 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2018 Ten krawat Hermesa jest różowy więc z definicji daje po oczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 11 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2018 @beny23 pewnie lekko dołożył kontrastu do zdjęcia. Natomiast zgadzam się z @blekit, że zestaw @Milten byłby lepszy z białą koszulą (i może węzeł mniejszy do tego rodzaju kołnierzyka, ale ja się nie znam). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 12 Styczeń 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2018 Sesja przy Bethseda Fountain & Terrace i MET Museum w Central Parku Caly zestaw od SuitSupply plus krawat od E. Marinella 5 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 12 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2018 To już tak ciepło się u was zrobiło, czy sesja pochodzi z "cieplejszego" okresu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cifon Napisano 12 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2018 Dzisiaj każual bez marynarki 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siata Napisano 12 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2018 @Cifon Wprawdzie de gustibus non est disputandum, ale dół faktycznie każualowy, a góra pretendująca do formalności. Te ściągacze do koszuli i zegarek na łańcuszku są IMO zbyt pretensjonalne, a wkładanie poszetki do kamizelki też mi jakoś nie pasuje. Reszta bomba 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 12 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2018 1 hour ago, artisan said: To już tak ciepło się u was zrobiło, czy sesja pochodzi z "cieplejszego" okresu ? Fotki są z późnej jesieni. A dzisiaj w NYC 15 stopni Celsjusza ale pada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 12 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2018 Z moją piękniejszą połową 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 12 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2018 @Beny23, zawróciłeś jej w głowie... 1 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friq Napisano 12 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2018 2 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Milten Napisano 13 Styczeń 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2018 Jak podobało mi się zestawienie krawata z koszulą w bardzo podobnych kolorach, tak muszę przyznać że Ci którzy proponowali białą koszule, mieli racje. 2 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz Fedak Napisano 13 Styczeń 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2018 @Milten zdecydowanie dużo lepiej z białą Ja od siebie wrzucam takie tam z pracy. 4 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 13 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2018 4 godziny temu, Tomasz Fedak napisał: Ja od siebie wrzucam takie tam z pracy. Zestaw ciekawy, ładny a nawet nietuzinkowy. 👌 Takie zawiązanie krawata wymaga jednak od odbiorcy głębszego poziomu wtajemniczenia. 😶 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cifon Napisano 13 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 13 Styczeń 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2018 Trying too hard. 8 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Fedak Napisano 13 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2018 @Midlife-Crisis dziękuję. Niestety krawaty póki co kupuje gotowe więc nie mam wpływu na jego długość/szerokość przy węźle, a co za tym idzie nawet przy węźle takim jak ten (księcia Alberta) sam węzeł wychodzi dość chudy, więc żeby dobrze się to komponowało z wyłogami marynarek, które od pewnego czasu wyłącznie szyje, eksponuje nieco mocniej drugi koniec krawata. Z drugiej strony lubię po prostu wnieść nieco "luzu" do całości 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 13 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2018 @Tomasz Fedak może tak napisałem z zazdrości, bo mi tak nie wychodzi. No ale tak na serio, to do Twojej pracy jest ok, tylko niech ktoś nie naśladuje tego sposobu wiązania na maturę, rozmowę kwalifikacyjną, albo nie daj Boże na randkę. 😊 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Fedak Napisano 13 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2018 @Midlife-Crisis Jakbym spojrzał wstecz na to w jaki sposób sam i jakie krawaty wiązałem jeszcze 2-3 lata temu..... Osobiście uważam, że to nie kwestia miejsca, czasu i sytuacji, a jedynie odwagi i świadomości i poczucia własnego stylu, wypracowanego na przestrzeni czasu i własnych doświadczeń. A niezrozumiałość ze strony otoczenia - cóż, tu mam poczucia, że zawsze znajdą się malkontenci.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 13 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2018 Teraz, Tomasz Fedak napisał: @Midlife-Crisis Jakbym spojrzał wstecz na to w jaki sposób sam i jakie krawaty wiązałem jeszcze 2-3 lata temu..... Osobiście uważam, że to nie kwestia miejsca, czasu i sytuacji, a jedynie odwagi i świadomości i poczucia własnego stylu, wypracowanego na przestrzeni czasu i własnych doświadczeń. A niezrozumiałość ze strony otoczenia - cóż, tu mam poczucia, że zawsze znajdą się malkontenci.. A ja uważam, że jak za kolejne 2-3 lata spojrzysz wstecz na to jak teraz wiązesz krawaty, to zgodzisz się z @Midlife-Crisis 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friq Napisano 13 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2018 3 godziny temu, Cifon napisał: Wszystkie części osobno są fajne, ale łącząc je robisz za dużą przerwę między casualowym dołem, a górą, która pretenduje do formalnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Fedak Napisano 13 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2018 @Zajac Poziomka może masz po części rację. Myślę, że znajdzie się zawsze ktoś kto uzna takie wiązanie krawata za niechlujne, jeszcze inna osoba za sprezzaturę, a kolejna za sposób na szczególne wyróżnienie się spośród tłumu. Na całe szczęście ja mam na to swoją własną teorię i zdanie, którą już powyżej opisałem. Nadal twierdzę, że to jest kwestia świadomości i dodatkowo... braku przysłowiowego "kija w dupie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 13 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2018 Dzisiaj Bonus zdjęcia z moim sąsiadem Chorizo 2 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi