Maderski Napisano 6 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2017 W pracy dość długo nie było krawata, ale przyjechał prezydent JU ES EJ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz Fedak Napisano 6 Lipiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2017 dziś bawełna, len i jedwab 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 4inHand Napisano 7 Lipiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2017 Oto jak prezentuje się garnitur Phoenix Summer (spodnie MTM na szelki) w letniej stylizacji bez krawata i z poszetką w zzzzeeebbbbrrrreęęęę BTW napisałem do Cisowianki Perlage czy nie wzieli by mnie do jakieś reklamy z Monicą B i motorówką ... czekam na odpowiedź więc trzymajcie kciuki 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 7 Lipiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2017 Sprawdzony zestaw : 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lupin Napisano 8 Lipiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2017 Pracowita sobota pod krawatem (znalazłem jednak chwilę na krótką sesję ) Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka marynarka- susu krawat- grenadyna @poszetka.com poszetka- len @poszetka.com skarpetki- HappySocks buty- monki Berwick spodnie- bawełna, bespoke @Ernestson koszula - POW @Sklep Szarmant 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 9 Lipiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2017 Niedzielnie. * Suitsupply * Tyrwhitt * 2x Poszetka * Benevento * Berwick 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kappa Napisano 11 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2017 Letnie klimaty: marynarka i krawat - SuSu, poszetka - Poszetka, koszula - TM Lewin. Ps. Debiut w tym dziale, sorry za słabą jakość 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 11 Lipiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2017 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 11 Lipiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2017 Dzisiaj. * Suitsupply * Miler Menswear * Embassy of Elegance * Poszetka * Benevento * Yanko 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 12 Lipiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2017 Teraz dopiero doceniam szersze nogawki: 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 12 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2017 Bardzo ładny garnitur w kratkę. Natomiast buty... coś mi kompletnie nie grają z tym garniturem. Jakoś blado/biednie wyglądają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 13 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2017 7 godzin temu, mosze napisał: Bardzo ładny garnitur w kratkę. Natomiast buty... coś mi kompletnie nie grają z tym garniturem. Jakoś blado/biednie wyglądają. Ta bida to Florsheim - myślę, że w zestawieniu z letnim garniturem bronią się, ale następnym razem założę inne buty dla porównania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yeutez Napisano 13 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2017 18 godzin temu, phantom napisał: Teraz dopiero doceniam szersze nogawki: Ile wynosi szerokość tych nogawek na dole? Wyglada to dobrze, a sam zastanawiam się nad przejściem na spodnie "regular". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 13 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2017 20 cm. Zaczynałem od 17 cm:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. TomiW01 Napisano 14 Lipiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2017 Dzisiaj tak 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 14 Lipiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2017 Dzisiaj. * Suitsupply * Macaroni Tomato * 2x Poszetka * Shoepassion 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 15 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2017 Dnia 13.07.2017 o 12:45, phantom napisał: 20 cm. Zaczynałem od 17 cm:) Szersze są zdecydowanie elegantsze. A te mokasyny nie pasują do Twojego garnituru, bo loafersy są z samej swojej istoty drobnymi butami (i na wysokość i na objętość) - i są przytłoczone nogawkami o klasycznej szerokości, dodatkowo przytłacza je krata windowpane - ze swej natury "poszerzająca" tkaninę. Loafersy komponują się wg mnie tylko z włoskim stylem (kuse marynarki, wąskie i krótkie nogawki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 15 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2017 Godzinę temu, Miro napisał: Szersze są zdecydowanie elegantsze. A te mokasyny nie pasują do Twojego garnituru, bo loafersy są z samej swojej istoty drobnymi butami (i na wysokość i na objętość) - i są przytłoczone nogawkami o klasycznej szerokości, dodatkowo przytłacza je krata windowpane - ze swej natury "poszerzająca" tkaninę. Loafersy komponują się wg mnie tylko z włoskim stylem (kuse marynarki, wąskie i krótkie nogawki). Nie zgodzę się - na zbliżeniu @phantom stoi na trawie i każde buty na takim podłożu się gubią, bo podeszwa w niej "znika". Moim zdaniem loafersy pasują nawet do tak "szerokich" nogawek (cudzysłowie użyłem umyślnie, bo 20cm to w moim przypadku to normalna szerokość), jednak nie te konkretne. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 15 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2017 @Miro; @Wodzu następnym razem założę do tej kraty wiązane broguesy i porównamy. Myślę, że loafersy pasują również do szerszych nogawek nawet z manszetami vide Rubinacci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 15 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2017 @phantom - zrób tak, jestem ciekawy porównania. Co prawda ja podtrzymuję swoje zdanie - ale nie jestem zamknięty na kontrargument wizualny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lupin Napisano 15 Lipiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2017 Dzisiaj premiera Pierwsze wyjscie w koszuli popover od Zack Roman @Sklep Szarmant marynarka - SuSu spodnie- bespoke, bawełna @Ernestson poszetka- @poszetka.com buty- Berwick @klasycznebuty.pl skarpety- Happy Socks koszula- popover len/bawełna Zack Roman 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 15 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2017 37 minut temu, Miro napisał: @phantom - zrób tak, jestem ciekawy porównania. Co prawda ja podtrzymuję swoje zdanie - ale nie jestem zamknięty na kontrargument wizualny Pewnie. Jeszcze pozostaje kwestia tkaniny. Wełna, z którego jest wykonany ten garnitur jest typowo letnia, więc myślę, że loafersy się tu bronią. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. zaki Napisano 15 Lipiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2017 Sportowa sobota 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 15 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2017 @zaki zacna koszula 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 16 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2017 21 godzin temu, phantom napisał: @Miro; @Wodzu następnym razem założę do tej kraty wiązane broguesy i porównamy. Myślę, że loafersy pasują również do szerszych nogawek nawet z manszetami vide Rubinacci. Monks, no brogues! Monks! Do dandysiego garnituru dandysie buty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi