Santino Napisano 14 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2017 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 14 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2017 6 godzin temu, Hargin napisał: czekamy na fotki z koncertu 😉 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 14 Czerwiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2017 Len (krawat + poszetka) / bawełna (marynarka, koszula) 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 15 Czerwiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2017 Pitti Uomo dzień drugi 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 15 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2017 @Beny23: espadryle do krawatu przejdą do historii Piti Uomo Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wodzu Napisano 15 Czerwiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2017 Aż głupio tutaj coś teraz wrzucać, tak tuż pod zdjęciami z Pitti. marynarka Lancerto koszula Camiceria Olga krawat Poszetka poszetka no-name z Włoch 1 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 4inHand Napisano 15 Czerwiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2017 KIlka fotek z ostatniej sesji do #MGOP w sportowej marynarce w kratę i lnianej koszuli z przepiękną motorówką "Disco Volante" Pływanie było super, ale musiałem cały czas oglądać się za siebie, bo tam ... ... Fot. MiMe + AutoKlinika + Policjanci z Miami 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 15 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2017 2 hours ago, Hargin said: @Beny23: espadryle do krawatu przejdą do historii Piti Uomo Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk @Hargin Po ilości robionych mi zdjęć myślę że przejdą Buty ze skóry licowej przy 33 stopniach a odczuwalnych 40 w słońcu to kompletne nieporozumienie. Tak samo wełniane garnitury trzyczęściowe latem we Wloszech to dla mnie czysta aberracja. Widziałem dużo takich osób i do tej pory zastanawiam się jak wytrzymali i czy po dniu na Pitti nie skończyli w szpitalu z heat stroke. Po pierwszym dniu w zamszowych tassel loafersach wybrałem wygodę i był to strzał w dziesiątkę. @Krzysztof G Pies przyleciał z Chicago i ma więcej "followers" na Instagramie niż większość polskich blogerów modowych swoją drogą właściciel jest Polakiem z Chicago... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 15 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2017 Czy te espadryle aby nie są trochę brudne z przodu? W każdym razie takie sprawiają wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 15 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2017 Obszycie oryginalnych jest kremowe nie białe więc mogą się wydawać "brudne". A poza tym to buty służą do chodzenia a lustra w nich nie zrobię ani prać nie będę. Po każdym sezonie wyrzucam espadryle i kupuję nowe z powodów higienicznych. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 15 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2017 No zgoda, służą do chodzenia, ale jeżeli się już przybrudzą, to średnio się nadają do krawata etc. Do szortów a i owszem. W każdym razie czułbym dyskomfort. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 15 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2017 Nie rozumiem Twojego problemu. Chodząc po Florencji i Fortezza da Basso to normalne ze but z lnu się lekko przybrudzi. Fakt że normalnie użytkuje buty w klimacie do którego zostały stworzone nie powinien dziwić. Krawat i espadryle to dla mnie nic nadzwyczajnego ale jak widać mogą być kontrowersyjnym zestawem. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 15 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2017 Beny, nie mam problemu, po prostu wyraziłem opinię, możemy się w temacie nie zgadzać. Myślę, że nie ma co roztrząsać. Fajnie, że się dobrze bawiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rumcajsik Napisano 15 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2017 @4inHand mógłbyś powiedzieć co to za zegarek? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 15 Czerwiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2017 I znów, chcąc nie chcąc, to panama gra pierwsze skrzypce. Dzisiaj przy święcie jednak bardziej "na bogato", ze strusiowymi vassami i szantungiem od @Embassy of Elegance . Trochę dużo tych fotek, ale jakoś nie mogłem się zdecydować, którą skreślić 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcjoner21 Napisano 16 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2017 23 godziny temu, Hargin napisał: @Beny23: espadryle do krawatu przejdą do historii Piti Uomo Niestety @Beny23 raczej nie zapisze się w historii Pitti jako "ten pierwszy" 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 16 Czerwiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2017 Klasycznie, z niedzieli: 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 16 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2017 Niestety [mention=4372]Beny23[/mention] raczej nie zapisze się w historii Pitti jako "ten pierwszy" Pierwszy bez koordynacji kolorystycznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 16 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2017 No nie wiem, ma świetnie skoordynowane espadryle z gumką, spinką do włosów, czy też jakimś innym "liściem na głowie" . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Blondas Napisano 16 Czerwiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2017 Dolne zdjęcie nie oddaje koloru spodni, górne tak. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 16 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2017 @phantom bardzo ładny krawat. Nie wiem jakiej marki to koszula, bardzo podobają mi się koszule Pin Collar, a także Winchester, ale... nie naraz. Pin collar + Winchester to jak dla mnie trochę za dużo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 16 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2017 40 minut temu, Zajac Poziomka napisał: @phantom bardzo ładny krawat. Nie wiem jakiej marki to koszula, bardzo podobają mi się koszule Pin Collar, a także Winchester, ale... nie naraz. Pin collar + Winchester to jak dla mnie trochę za dużo. Dzięki za opinię. Krawat od @poszetka.com, a koszula od @Sklep Szarmant. Brałem pod uwagę również taką samą tyle że białą, ale z tym goździkiem byłoby zbyt patriotycznie. Jako, że na krawacie jest kolor błękitny, myślę że ładnie komponuje się z tą akurat koszulą. Poza tym zmieniłem jeszcze guziki w marynarce, żeby jak najbardziej wtopiły się w kolor marynarki, co się udało. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 16 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2017 25 minut temu, phantom napisał: byłoby zbyt patriotycznie No a kolega to jakiś zachodni szpion? Symboli narodowych nigdy za mało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 16 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2017 12 minut temu, Caporegime napisał: No a kolega to jakiś zachodni szpion? Symboli narodowych nigdy za mało Zdemaskowaleś mnie, myślałem, że jeśli założę koszulę w barwach San Marino to nikt się nie zorientuje, że jestem zachodnim szpionem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 16 Czerwiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2017 Dzisiaj. * marynarka i koszula Suitsupply * krawat i poszetka od Poszetki * Benevento * Shoepassion 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi