Outdersen Napisano 15 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2017 Teraz, Xune napisał: @Outdersen Skąd kurtka? To przerobiona wełniano-bawełniana (podobno) kurtka z H&M, kupiona w ostatnich dniach zimowych wyprzedaży. Oryginalnie nie miała wewnętrznego ściągacza - to już zasługa mojej krawcowej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niegoslav Napisano 15 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2017 Ostatnie flanelowe dni 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziaku Napisano 15 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2017 53 minuty temu, niegoslav napisał: Ostatnie flanelowe dni O ile to nie kwestia zdjęcia to coś mi nie leży w proporcjach. Nie wiem tylko czy to kwestia marynarki, czy kolega opuszcza dzień nóg na siłowni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niegoslav Napisano 15 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2017 Dnia nóg nie opuszczam, natomiast nie wiem co dokładnie Ci nie leży - na moje marynarka mogłaby być dłuższa i to mi w niej nie pasuje, ale ten krój SuSu tak niestety ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzixon Napisano 15 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2017 2 godziny temu, niegoslav napisał: Dnia nóg nie opuszczam, natomiast nie wiem co dokładnie Ci nie leży - na moje marynarka mogłaby być dłuższa i to mi w niej nie pasuje, ale ten krój SuSu tak niestety ma. Koledze chyba chodzi o to, ze masz szczuple nogi i postawny tulow, a przynajmniej tak to na tym zdjeciu wyglada. Tez mi sie to w oczy rzucilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 15 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2017 Wesołych Świąt Wielkanocnych! 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 16 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2017 Dzisiaj. * kaszkiet Marks & Spencer * marynarka i koszula Suitsupply * krawat Embassy of Elegance * poszetka od Poszetki * spodnie Benevento * Berwick 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Orlin Napisano 16 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2017 Marynarka: Suitsupply Havana Koszula: Suitsupply Jort Poszetka: Poszetka.com 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 16 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2017 Tylko góra, bo po obiedzie się nie domykam: Marynarka: Baś Krawat: RoT Koszula: Zaczkiewicz 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
50groszy Napisano 16 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2017 Suitsupply , Albert Thurston ,Miller Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kamizelka Napisano 16 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2017 Z dzisiaj. Przepraszam za słabą jakość zdjęcia. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 17 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2017 Niby "Lany Poniedziałek", ale i tak zaskoczył gradem, śniegiem i deszczem. Musiałem diametralnie plany zmieniać i sięgnąć po prehistoryczny trencz, a w zasadzie to trenczyk : 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 17 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2017 Naprawdę fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friq Napisano 17 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2017 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 18 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2017 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzixon Napisano 18 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2017 @Friq Skąd popover? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz Fedak Napisano 18 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2017 Dziś denim, kaszmir i gruba wełna... 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 18 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2017 @Tomasz Fedak Bardzo ładny krawat! Jakiej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Fedak Napisano 18 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2017 3 minuty temu, Zajac Poziomka napisał: @Tomasz Fedak Bardzo ładny krawat! Jakiej firmy? Krawat od @Styleman Z tego co ustaliłem tkanina od Hermes, 100% wełna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 18 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2017 1 minutę temu, Tomasz Fedak napisał: Krawat od @Styleman Z tego co ustaliłem tkanina od Hermes, 100% wełna. @Styleman ma sklep z krawatami? Napiszesz coś więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Fedak Napisano 18 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2017 10 minut temu, Zajac Poziomka napisał: @Styleman ma sklep z krawatami? Napiszesz coś więcej? Asortyment dodatków np. Krawatów z grenadyny bez podszewki, jedwabiu tkanego i drukowanego, wełny jak na zdjęciu i wiele innych jest dostępnych stacjonarnie w sklepie ShoePassion oraz w Atelier Zabłotny tkaniny użyte do uszycia krawatów to te same, z ktorych korzysta Viola Milano. Osobiście wiązałem juz prawie wszystko z nich i tu bardzo pozytywne zaskoczenie bo zarówno bez podszewkowe cienkie grenadyny jak i grube wełny wiąże sie wspaniałe. Zakładam, że chodzi tu o dobrej jakości wełniany wkład, ale informacji co do tego z pierwszej ręki na ten temat jeszcze nie mam. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friq Napisano 18 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2017 1 godzinę temu, bodzixon napisał: @Friq Skąd popover? @bodzixon mangooutlet 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MWojtylak Napisano 18 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2017 Dawno mnie tu nie było. 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 18 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2017 Have a nice cup of a lot of pluses 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 19 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2017 Flanelowa pogoda trwa. * Polkap & BwB * Suitsupply * Tyrwhitt * Embassy of Elegance * Poszetka * Yanko * Baron 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi