Wuj Napisano 9 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2017 Chodzi mi o klatę. Widać, że wykopywanie popielnic kultury łużyckiej wchodzi w bica i klatunię:). Pewnie bez swetra byłaby idealna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Garnitur Napisano 9 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2017 Dzisiaj tak. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 9 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2017 2 godziny temu, Wuj napisał: Chodzi mi o klatę. Widać, że wykopywanie popielnic kultury łużyckiej wchodzi w bica i klatunię:). Pewnie bez swetra byłaby idealna. No to następnym razem będzie bez ocieplacza i zobaczymy . Popielnice zawsze nam wychodzą, gdy mnie akurat nie ma na miejscu, więc aby dobrze w marynarkach wyglądać muszę zwykłe pompki wykonywać (dobra zasada nakazuje- tyle powtórzeń, ile masz lat) . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 9 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 9 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2017 3 godziny temu, Pan Garnitur napisał: Dzisiaj tak. skąd jest ten świetny krawat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Garnitur Napisano 9 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2017 1 minutę temu, DolceGusto napisał: skąd jest ten świetny krawat? Carlo Comberti - znaleziony w "szmatolandzie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bay Napisano 9 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2017 6 godzin temu, Pan Garnitur napisał: 8 godzin temu, blekit napisał: Ukryj zawartość Szeroki klapy Panowie Intryguje mnie pytanie: jak się spisują, jak wyglądają w realu i dlaczego się na takie zdecydowaliście ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 10 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2017 Dżins / Alpaka (sportowa marynarka) / Len (poszetka + krawat) 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Garnitur Napisano 10 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2017 ` 19 godzin temu, -Bay- napisał: W moim ulubionym okresie męskiej elegancji większość marynarek miało takie klapy. Tak mi się spodobały, że praktycznie większość mojej szafy to takie dwurzędowce. W rzeczywistości według mnie wyglądają jeszcze lepiej. Zdecydowanie poszerzają optycznie klatkę piersiową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 10 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2017 3 godziny temu, poszetka.com napisał: Dżins / Alpaka (sportowa marynarka) / Len (poszetka + krawat) Fajny zestaw. Może wrzucałbyś linki do strony? Czasami trudno znaleźć dany model ze względu na różnice kolorów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
50groszy Napisano 10 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2017 @poszetka co to za krawat? Będzie dostępny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aron Napisano 10 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2017 @poszetka.com, uważam, że lepiej wychodzą Wam zdjęcia zrobione telefonem niż profesjonalne zdjęcia studyjne. Przede wszystkim chodzi mi o kolory. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 10 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2017 36 minut temu, 50groszy napisał: @poszetka co to za krawat? Będzie dostępny? Krawaty z nowej kolekcji dostępne będą w weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 11 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2017 Niezobowiązująco na chłodniejszą wiosnę... koszula: Olga marynarka: Zaremba krawat: @Embassy of Elegance 1 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzixon Napisano 11 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2017 Dnia 16.12.2016 o 12:57, poszetka.com napisał: Swobodnie @poszetka.com Powiedz proszę, co to za marynarka i golf? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 11 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2017 @poszetka.com, świetnie ten krawat lniany wygląda. Zastanawiałem się, czy go (w tym lub innym kolorze) u was nie zamówić w bespoke, ale trochę się bałem, czy nie będzie sztywny/gniotliwy. Po zdjęciach sądzę, że chyba moje obawy były bezzasadne. Jak jest ze sztywnością/gniotliwością tego lnianego w porównaniu do np. surówki jedwabnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. waski Napisano 11 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2017 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 11 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2017 Dnia 10.03.2017 o 14:15, Aron napisał: @poszetka.com, uważam, że lepiej wychodzą Wam zdjęcia zrobione telefonem niż profesjonalne zdjęcia studyjne. Przede wszystkim chodzi mi o kolory. @poszetka.com, no właśnie, też to zauważyłem, że często kolory na stronie są przekłamane i na żywo częściej wyglądają lepiej. Np. ten krawat lniany z ostatniej stylizacji ma tutaj jeden pas wpadający w brąz, a na stronie w preorderze zdawał się tylko niebieski i w dwóch odcieniach szarości - no i dlatego nie zdecydowałem się na zamówienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 12 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2017 22 godziny temu, bodzixon napisał: @poszetka.com Powiedz proszę, co to za marynarka i golf? golf: Bershka marynarka: Ceran 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 12 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2017 Dnia 10 marca 2017 o 15:15, Aron napisał: @poszetka.com, uważam, że lepiej wychodzą Wam zdjęcia zrobione telefonem niż profesjonalne zdjęcia studyjne. Przede wszystkim chodzi mi o kolory. ciągle nad tym pracujemy (zdjęcia produktowy w większości sami robimy) myślę że przy tej kolekcji w końcu jest ok > http://www.poszetka.com/pol_m_KRAWATY_LEN-301.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 12 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2017 Dnia 10 marca 2017 o 14:55, Wuj napisał: Fajny zestaw. Może wrzucałbyś linki do strony? Czasami trudno znaleźć dany model ze względu na różnice kolorów:) http://www.poszetka.com/pol_m_KRAWATY_LEN-301.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzixon Napisano 12 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2017 3 minuty temu, poszetka.com napisał: golf: Bershka marynarka: Cerna Dziękuje. Tak myślałem, że to Cerna, ale na ich stronie wyglada gorzej. Zamówiłem ją, mam nadzieję, że będzie tak dobrze leżała na mnie, jak na Tobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Fant Napisano 12 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2017 marynarka Harris Tweed koszula E.berg krawat Poszetka poszetka i sweter Vistula 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 12 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2017 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 12 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2017 4 godziny temu, poszetka.com napisał: ciągle nad tym pracujemy (zdjęcia produktowy w większości sami robimy) myślę że przy tej kolekcji w końcu jest ok > http://www.poszetka.com/pol_m_KRAWATY_LEN-301.html Rzecz w tym, że dużo lepiej prezentuje się produkt w towarzystwie innych elementów ubrania. Nawet te zdjęcia krawatów na krześle są lepsze niż białe tła. O to mi głównie chodziło. Dużo bardzie do zakupu przekonują mnie zdjęcia całych zestawów. Czasami omijam produkt oglądając go na stronie, a kupuję, gdy zobaczę zdjęcie tutaj lub na Instagramie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi