blekit Napisano 17 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2017 @Jamjest tak, to ten model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torunianin Napisano 17 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2017 Dnia 9.01.2017 o 10:01, blekit napisał: Pogoda na płaszcze i trzewiki trwa Pokaż ukrytą zawartość * płaszcz Henry Cottons * marynarka i spodnie Suitsupply * Tyrwhitt * Embassy of Elegance * Poszetka * Yanko Co to za dwurzędówka? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 17 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2017 2 minutes ago, torunianin said: Co to za dwurzędówka? @torunianin jest napisane w spoilerze, płaszcz Henry Cottons. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 17 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2017 19 godzin temu, pawlik napisał: @marian o - świetny zestaw i gratulacje tak udanej marynarki Zdradź proszę z jakiego materiału jest ten krawat? Albo podlinkuj, jeśli jest jeszcze dostępny - bo na moje oko nie ma na stronie SS takiego samego. 15 godzin temu, marian o napisał: @pawlik - dziękuję. Krawat jest z wełny VBC z kolekcji z ubiegłego roku (już niedostępny). Podobny krawat jest w Poszetka.com: http://www.poszetka.com/product-pol-3264-KRAWAT-portofino-lniano-welniany.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 17 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2017 Podobny krawat jest w Poszetka.com: http://www.poszetka.com/product-pol-3264-KRAWAT-portofino-lniano-welniany.html Dzięki za link, ale dla mnie cenowo trochę wysoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Blondas Napisano 17 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2017 Dzisiejszy ciuch, bo przecież nie napiszę stylizacja, ot ciuch. Marynarka Mango, sporo marszczeń, ale przez zdjęcie. Marynarka mocno dopasowana. CT Krawat Lambert poszetka.com Spodnie MD Berwick 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aron Napisano 17 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2017 Garnitur: Suitsupply Koszula: Charles Tyrwhitt Krawat: Embassy of Elegance Poszetka: Poszetka.com 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ataman Napisano 18 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2017 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dapi Napisano 19 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2017 Marynarka flanela VBC navy Koszula CT violet herrinbone Krawat SuSu Poszetka NN 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 20 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2017 Dzisiaj: 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 20 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2017 Skąd krawat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 20 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2017 @Midlife-Crisis zazwyczaj bardzo podobają mi się zestawy które pokazujesz, ale tutaj ten krawat... No coś mi w nim nie gra. Ja wiem że ekskluzywny szantung i w ogóle, ale ten konkretny moim zdaniem wygląda po prostu jakby był pozaciągany. Dodatkowo nie za bardzo pasuje mi do reszty, która jest dosyć elegancka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 20 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2017 (edytowane) @Zajac Poziomka, edytuę wymówki. Coś dobrze mówisz, bo żona też pokręciła nosem i powiedziała, że w tym zestawie inny krawat. @Karol G. Poszetka.com, jestem ze Śląska, 😊 Edytowane 20 Styczeń 2017 przez Midlife-Crisis 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 20 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2017 Dzisiejsze, 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 20 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2017 6 godzin temu, Midlife-Crisis napisał: Dzisiaj: 6 godzin temu, Zajac Poziomka napisał: @Midlife-Crisis zazwyczaj bardzo podobają mi się zestawy które pokazujesz, ale tutaj ten krawat... No coś mi w nim nie gra. Ja wiem że ekskluzywny szantung i w ogóle, ale ten konkretny moim zdaniem wygląda po prostu jakby był pozaciągany. Dodatkowo nie za bardzo pasuje mi do reszty, która jest dosyć elegancka. Tak się zbiegło, że ten krawat wystąpił dzisiaj tutaj w połączeniu z podobną koszulą (najwyraźniej na zdjęciu nr 12): http://www.outdersen.com/2017/01/pitti-uomo-91-moje-zestawy.html#more Naturalnie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daddy cool Napisano 21 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2017 @Blondas Coś mi tu tak te czarne buty... Moje wishful thinking - biała koszula i spodnie bardziej szare. Wtedy buty byłyby doskonale wkomponowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 21 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2017 Mnie gryzie się faktura spodni z resztą zestawu i błyszczącą gładką skórą butów. Spodnie sprawiają wrażenie bardzo luźnych przez ten gruby splot. Buty z zamszu chyba lepiej by tu pasowaly. Moje drugie spostrzeżenie to malutki węzeł krawata. Wąski krawat potęguje jeszcze wrażenie, że pod szyją masz młodzieżowego śledzika. Dodatkowo ledwo wystająca poszetka dają efekt takiej jakiejś przesadnej skromności czy może nieśmiałości. I może przez to całość nie robi takiego wrażenia jakie można by osiągnąć przy wykorzystaniu elementów garderoby ze zdjęcia. Proszę nie traktuj moich uwag zbyt dosłownie bo to Ty masz się czuć dobrze w tym ubraniu. Ja lubię duże węzły i szerokie krawaty oraz poszetki w puff, dlatego na to zwróciłem przede wszystkim uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 21 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2017 Dzięki, przemyślę uwagi. Co do butów to w ciągu dnia też miałem już wątpliwości, nawet nie tyle połysk ile wąskie kopyto względem szerszej nogawki. Ale czarny zdecydowanie, brąz do całości mi nie pasował. Krawat dołem jest normalny, natomiast góra trochę wąska, szerszego węzła nie zrobię, bo będzie brzydki z tego krawata, wielki węzeł, którego nie zakryje poprzeczna część. Nie lubię bardzo wystających poszetek, źle się z nimi czuję. To jest bawełna, w puff układa się źle. A przynajmniej ta konkretna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 21 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2017 Dzisiaj, wycieczka do Poznania. * kaszkiet Miler Menswear * płaszcz Henry Cottons * marynarka Suitsupply Havana * Tyrwhitt * Embassy of Elegance * Poszetka * Benevento * Yanko * torba Baron 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 21 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 22 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2017 Tweedowy weekend 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 23 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2017 Coś cicho ostatnio w wątku Dzisiejsze Bytom CT EoE Poszetka piodaw o ile dobrze pamiętam Spodnie CT Buty to całkiem wygodne Clarks 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ataman Napisano 23 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2017 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daddy cool Napisano 25 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2017 @Ataman Less is more. Staraj się nie przesadzać. Mi tu coś nie leży, tylko cały czas zastanawiam się co... może te skarpety i krawat? za dużo wzorów? Ja bym dał gładki matowy krawat w tonacji ciemnoniebieskiej, granatowe gładkie skarpetki i ciemnobrązowe obuwie, może być zamszowe. Biała poszetka też by fajnie wyglądała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 25 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2017 @Daddy cool, akurat krawat i poszetka do tego garnituru są dla mnie OK. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi