Parmigiano Napisano 9 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2016 A dzisiaj tak Super!!! Wszystko pasuje doskonale:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 9 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2016 @Nestleuser co to za buty? Bardzo ładne kopyto. Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nestleuser Napisano 9 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2016 Beny Edward Green kopyto 888 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulo99 Napisano 9 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2016 Dzisiaj ubrałem się "poważnie", bo byłem zrobić zdjęcie do naszej strony internetowej. Przez pośpiech zapomniałem włożyć poszetkę. Trzeba będzie dorobić photoshopem No, chyba że stylizacja spotka się z dużą krytyką, to zrobię zupełnie nowe zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roelegant Napisano 9 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2016 Tło nie jest najlepsze (zbyt jaskrawe i kolorowe) i ułożenie rąk jest nienaturalne. Tyle uwag ode mnie Pozdrawiam Wysłane z mojego HTC Desire 610 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. TomiW01 Napisano 10 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2016 Dzisiaj oficjalnie 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 10 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2016 Dzisiaj ubrałem się "poważnie", bo byłem zrobić zdjęcie do naszej strony internetowej. Przez pośpiech zapomniałem włożyć poszetkę. Trzeba będzie dorobić photoshopem No, chyba że stylizacja spotka się z dużą krytyką, to zrobię zupełnie nowe zdjęcie. Zamiast dorabiać poszetkę lepiej stebnowanie wyszopuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allweather5 Napisano 10 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2016 To stebnowanie też jest już passé? Czy to taka ogólna niechęć Kolegi do "udziwnień" typu poszetki, ozdobne ściegi, paski w butach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 10 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2016 Odpowiem pytaniem na pytanie: uważasz, że to stebnowanie jest ładne? Jest stebnowanie i stebnowanie. Jak rozumiem miało to być oficjalne zdjęcie stąd lepsze byłoby takie jak np. u Romana w tym garniturze: http://www.szarmant.pl/garnitur-wizytowy-cz-3-piotr-kaminski To na zdjeciu to jednak co najwyżej w sportowej marynarce, choć mi się i tak nie podoba. Co do, jak to określiłeś, udziwnień, tak uważam, że mniej znaczy więcej. W przypadku inkryminowanej stebnówki to wolę dyskretną ręczna niż taką oczoj...ą. Ale już podszewka stebnowana ręcznie jaskrawą, grubą nicią zupełnie mi nie przeszkadza. Poszetka zrobi z Ciebie dandysa choć masz monki Akardo na nogach, a jak wiemy monki to najważniejsze buty w szafie faceta... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allweather5 Napisano 10 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2016 Ok, ok.Tylko pytam i z Twojej odpowiedzi wnioskuję, że to poczucie estetyki Kolegi przemawia za zaprezentowanym podejściem (w tej i innych kwestiach). Strasznie bojowy masz nastrój/sposób konwersowania. Ja naprawdę myślałem, że stebnowanie odchodzi do lamusa, co jakoś mi nie pasowało oglądając ofertę rodzimych marek odzieżowych ale nie jestem znawcą i wolę zapytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 10 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2016 Nie chciałem brzmieć bojowo ale wyciągnąłeś artylerię poszetek i monków, że o definicji passe nie wspomnę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilp Napisano 10 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2016 Dzisiaj ubrałem się "poważnie", bo byłem zrobić zdjęcie do naszej strony internetowej. Przez pośpiech zapomniałem włożyć poszetkę. Trzeba będzie dorobić photoshopem No, chyba że stylizacja spotka się z dużą krytyką, to zrobię zupełnie nowe zdjęcie. Wydaje mi się, że masz za długie rękawy koszuli. Kiedyś też mi to nie przeszkadzało ale teraz zauważam to także w moich koszulach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 11 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2016 Dzisiaj brązy i zielenie. * marynarka SS * koszula CT * six fold z grenadyny grossa od Embassy of Elegance * Florencja od Poszetki 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wachu Napisano 11 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2016 * koszula Eton * krawat Storaenso * poszetka Bytom * marynarka No name. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hargin Napisano 11 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2016 garnitur: SuSu (wełna VBC) koszula: TRL krawat i poszetka: Poszetka.com 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hush Napisano 11 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2016 Uprzedzając pytanie - nie, to nie jest moja jedyna marynarka Koszula jest jasnoniebieska Edit: Marynarka: Bytom, Koszula: Profuomo, Krawat, poszetka - Poszetka.com @Hargin - co to za poszetka? Bardzo fajna 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 11 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2016 @Hush: http://www.poszetka.com/product-pol-3007-Poszetka-Olimpiada-2016.html?product=3007- bardzo wysoko oceniam limitowane "wypusty" z poszetka.com Małe "dzieła sztuki" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 11 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2016 @Hargin dzięki ! Tymczasem / uwaga / bransoletka 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
O.v.K. Napisano 11 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2016 Ten zielony Harris jest specyficzny... ale też genialny! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 11 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2016 @Hush koszula Profuomo to 'zwykla' linia czy wyzsza, np sky blue? Z TkMaxxa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 12 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2016 Dzisiaj dwurzędowo. * garnitur SS * koszula CT * krawat Miler Menswear * poszetka od Poszetki * monki Shoepassion 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hargin Napisano 12 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2016 garnitur: SuSu traveler koszula: TRL krawat: Milanówek poszetka: Vistula 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hush Napisano 12 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2016 @Hush koszula Profuomo to 'zwykla' linia czy wyzsza, np sky blue? Z TkMaxxa? Easy Care jest napisane, zatem chyba zwykła Oczywiście z TkMaxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hush Napisano 12 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2016 Marynarka: Lantier Koszula: Bytom Krawat: RoT Poszetka (trochę się za bardzo wysunęła): Poszetka.com 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 12 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2016 @blekit Dlaczego nie przewlekasz przez klamrę pasków w monkach? To taki zabieg stylistyczny, czy kwestia wygody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi