Hargin Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2016 Hmm, nie za gorąco we wnętrzu na dwie warstwy tweed'u? Poznańska, słynna oszczędność tym razem na ogrzewaniu 3 Cytuj
lubo69 Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2016 Wydajemy akredytację i przyznajemy certyfikat jakości Także za brawurowy awans na pierwsze miejsce "Zawartości z najwyższą reputacją":-) 1 Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2016 Także za brawurowy awans na pierwsze miejsce "Zawartości z najwyższą reputacją":-) Z tego wynika, że kolega wyglądał lepiej niż bezszwowe lotniki Kielmana i teczka Skalpela? 3 Cytuj
lubo69 Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2016 Z tego wynika, że kolega wyglądał lepiej niż bezszwowe lotniki Kielmana i teczka Skalpela? Łaska forumowa na pstrym cordovanie jeździ... 7 Cytuj
michasacuer Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2016 Z tego wynika, że kolega wyglądał lepiej niż bezszwowe lotniki Kielmana i teczka Skalpela? Człowiek ponad dobra materialne 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pan Janusz Opublikowano 1 Lutego 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2016 Kolega pokazał ubraniową klasę, zgodność z kanonami i to wcale nie wydając na swój strój równowartości BMW E60 z 2004 garażowanej u Niemca Więc nie ma co się dziwić ilości plusów bo pokazał, że czasami to forum spełnia swoją rolę tak jak pierwotnie zakładano 17 Cytuj
Hargin Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2016 Człowiek ponad dobra materialne Oj, bo się zapędzisz zbyt daleko Myślę, że za lotnikami Kielmana i teczką Skalpela, stoją "prawdziwsi"* ludzie, niż za garniturem SuSu czy butami Berwicka (EoE jest tu wyjątkiem) *w rozumieniu - realni, znani społeczności (przypis dla R50) Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Servetch Opublikowano 1 Lutego 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2016 13 Cytuj
AMM Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2016 IMG_3097.JPGIMG_3098.JPG Coś mi tutaj nie pasuje, nie do końca wiem co. Być może brakuje czegoś, co by spajało całość (np. poszetka w kolorze zbliżonym do innych elementów stroju, albo zamiana butów na inny kolor ? Cytuj
Servetch Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2016 Jaki inny kolor butów proponujesz? Cytuj
gringope24 Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2016 Oj, bo się zapędzisz zbyt daleko Myślę, że za lotnikami Kielmana i teczką Skalpela, stoją "prawdziwsi"* ludzie, niż za garniturem SuSu czy butami Berwicka (EoE jest tu wyjątkiem) *w rozumieniu - realni, znani społeczności (przypis dla R50) Jak to czytam to mnie boli glowa... 2 Cytuj
Hargin Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2016 Jak to czytam to mnie boli glowa... I chyba słusznie, bo jak czytam ponownie @michasacuer'a to nie złapałem w pierwszej chwili przesłania 2 Cytuj
michasacuer Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2016 I chyba słusznie, bo jak czytam ponownie @michasacuer'a to nie złapałem w pierwszej chwili przesłania Sam próbowałem odnieść sie do twojego wcześniejszego postu ale nie wiedziałem o co Ci chodzi Takie czasy dawno minęły Cytuj
Hargin Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2016 Ok, tak czy inaczej przepraszam za zamieszanie Nie będę edytował, aby nie zaciemnić przebiegu dyskusji Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 4inHand Opublikowano 2 Lutego 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2016 Back to the roots 15 Cytuj
darthmax Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2016 Mój debiut na forum Nic wielkiego, może się spodoba Marynarka mango Koszula P&C Krawat Milanówek Poszetka H&M 7 Cytuj
Jakub Wieczorek Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2016 Zaciągnij krawat, i zmień ułożenie Poszetki. Marynarka jest za szeroka w ramionach z natomiast koszula jest ładna. Ogólnie jest OK. Cytuj
eye_lip Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2016 Zaciągnij krawat, i zmień ułożenie Poszetki. Marynarka jest za szeroka w ramionach z natomiast koszula jest ładna. Ogólnie jest OK. A ja uważam, że 4inHand bardzo dobrze wygląda! 1 Cytuj
Sekret Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2016 Koszulę trudno ocenić na podstawie tego zdjęcia, poza tym, że jest (chyba) biała. Wg mnie taka ciemna poszetka w ciemny wzór do tej marynarki to trochę smutne/poważne połączenie. Fajny krawat! Eye_Lip Edit. Jakubowi chodziło chyba o to, że krawat nie jest maksymalnie dociągnięty do gardła, sam nie zawsze dociskam co do milimetra... Edit.2. Cytuj
Jakub Wieczorek Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2016 Ale łezka mogłaby być większa Cytuj
Wodzu Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2016 Już bez przesady z takimi sztywnymi wzorcami - zaraz ktoś stworzy matrycę idealnej łezki i wyśle do zatwierdzenia do Sevres. 3 Cytuj
darthmax Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2016 Dzięki za wszystkie rady Koszula jest biała, zdjęcie robione w sztucznym świetle Zestaw miał być w miarę "powazny" bo byłem na egzaminie dlatego też krawat trochę "luźniej" Zawsze mam problem z krawatem przy szerokim kolnierzyku żeby jak najmniej było widać poza węzłem Cytuj
Pepo Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2016 Przed wyjściem na egzamin. Okazało się, że jako jedyny założyłem krawat, poszetek też bylo próżno szukać. Kilka garniturów się pojawiło na cały rok 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi