Szego Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2016 @Beny23 Rewelacyjne zdjęcie Cytuj
Hot Dog Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2016 dawno nie wstawiałem... SuSu Lazio - gruba flanela, reszta pomijalna Dobry zestaw, fiolet ciekawie ożywia szarość marynarki. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Astonus Opublikowano 17 Stycznia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2016 Dzień dobry wszystkim, forum śledzę już od pewnego czasu, więc najwyższa pora czynnie zaangażować się w jego życie. Maturzysta z ambicjami zainteresowany męską elegancją, a poniżej jego outfit 11 Cytuj
TomiW01 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2016 Dzień dobry wszystkim, forum śledzę już od pewnego czasu, więc najwyższa pora czynnie zaangażować się w jego życie. Maturzysta z ambicjami zainteresowany męską elegancją, a poniżej jego outfit Niby ok, tylko wytłumacz proszę czemu prawy rękaw marynarki ma 4 guziki a lewy tylko 2 ?Edit: chyba ma 4, źle widać. Bardzo ładnie wyszło 1 Cytuj
Allbryk Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2016 Astonus z mojej strony trzy drobne uwagi: 1. Jedną patkę masz schowaną drugą wyciągniętą. 2. Rękawy marynarki po wyprostowaniu rąk nie są czasem za długie? 3. Zegarek polecałbym jakiś na pasku. Niemniej jednak fajny debiut P.S. Udanej studniówki życzę! Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kurtka Opublikowano 17 Stycznia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2016 To ja też się pochwalę studniówkową kreacją. No i: debiut w temacie. Garnitur - SuSu Koszula - Zaczkiewicz Krawat - Van Thorn Poszetka - poszetka.com 19 Cytuj
Midlife-Crisis Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2016 3. Zegarek polecałbym jakiś na pasku. Roetzelowi też? Cytuj
Allbryk Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2016 Roetzelowi też? A no też W dodatku do niego się nie ograniczę i sięgnę po jeszcze jedną ikonę stylu: Ja wiem, że u Bonda to nigdy nie wiadomo kiedy mu przyjdzie nurkować w oceanicznych głębinach, no ale serio, Twoim zdaniem wszystko tu gra? Cytuj
Astonus Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2016 Dziękuję wszystkim za uwagi. @TomiW01, wszystkie guziki są na swoich miejscach. @Allbryk 1. Pomagałem przy programie, więc pewnie wtedy patka sie wsunęła do środka. Zauważyłem to na zdjęciu jak już umieściłem post tutaj. 2. Rękawy marynarki po wyprostowaniu rąk są w porządku, kończąca się jakies 1.5cm nad nadgarstkiem, więc mankiety są widoczne. 3. Brakuje mi właśnie eleganckiego zegarka na pasku. Chociaż ten Movado jest minimalistyczny to jednak nie to samo niestety (zdjecie zegarka w załączniku). @xkoziol, na swoje usprawiedliwienie dodam tylko, że byłem wtedy w pełni świadomy jaką muchę zakładam. Zakup muchy zostawiłem na ostatnią chwilę. Zwiedziłem wszystkie sklepy stacjonarne w mieście z nadzieją, ze znajdę choć jedną, ale ostatecznie się nie udało. Na początku zastanawiałem się nad zakupem smokingu wraz z dodatkami na stronie SuSu, ale zrezygnowałem - 3 garnitur w szafie myślę, że w chwili obecnej jest lepszym rozwiązaniem dla mnie niż strój, którego potencjału nawet nie miałbym gdzie wykorzystać. Mam nadzieję, że pomimo kilku niedociągnięć nikt tutaj nie nabawił się niestrawności przeze mnie i uniknę stosu Cytuj
Kyle Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2016 Coś ten zegarek wygląda, jakby lata w kamieniołomach na robotach spędził. To raczej nie kwestia zdjęcia, faktura materiału koszuli jest dobrze, ostro widoczna. Cytuj
Midlife-Crisis Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2016 Do smokingu nie zakładamy zegarka w ogóle (koralików też ). ,,, a tym bardziej nie zakładamy zegarka, który przypomina z daleka koraliki. Chyba, że robimy reklamę jak Bond. Tak więc Roetzel schował swój czasomierz pod mankiet, ... ale mu niestety wyszedł. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Opublikowano 18 Stycznia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2016 Dzisiaj. * garnitur Madison SS * koszula CT * krawat z grenadyny Embassy of Elegance * poszetka od Poszetki * zegarek Seiko Cocktail No brown in town? 12 Cytuj
Blondas Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2016 Marynarka Mango Spodnie granat CT, choć kolor słabo widoczny Koszula, świetnie się trzymająca Reserved City Lounge, zaskakująco fajna jakość jak na sieciówkę Krawat i poszetka od poszetka.com Buty Berwick 6 Cytuj
Denior Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2016 Buty Berwick Długo je użytkujesz? Bo prawie nie widać na nich łamania, w przeciwieństwie do moich Nie wkurza Cię sznurowanie ich? Ja za każdym razem przed włożeniem stopy, muszę je rozsznurować prawie do "zera". Cytuj
Blondas Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2016 To druga zima, faktycznie łamania nie widać bardzo, jest jedna krecha i tyle. Natomiast mam czarne quarter brogsy Berwicka i łamią się fatalnie. Sznurowanie już nie wkurza, wziąłem z dobrodziejstwem inwentarza, tak musi być, więc po co się wkurzać. 1 Cytuj
blekit Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2016 Dzisiaj. * marynarka Havana SS * koszula CT * krawat i poszetka od Poszetki * monki Shoepassion 7 Cytuj
Jakub Wieczorek Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2016 Gdyby mieli muszki w takim wzorze, to chętnie bym nabył Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Breslauer Opublikowano 19 Stycznia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2016 Tak na szybko. 12 Cytuj
Lorentz Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2016 Tak na szybko. Ładne oprawki. Nie podoba mi się natomiast kontrastowa nić, którą przyszyte są guziki pod wyłogami kołnierzyka (chyba, że to kwestia zdjęcia - u mnie wygląda na ciemną). 1 Cytuj
Koval Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2016 @Breslauer, to na pewno Ty?! Bez brody wyglądasz o dziesięć lat młodziej!!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi