Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lorentz,

Te granatowe obszycia dziurek to dobry przykład jak można całkiem przyzwoitą koszulę udziwnić na siłę. Koszula to McNeal z P&C i co ciekawe sam producent chyba się opamiętał bo wypuścił później dokładnie taki sam model ale już bez "ozdobników.

Koval,

Broda faktycznie dodaje "lat" - albo brak brody odejmuje, w zależności od punktu widzenia :)  Dodatkowo jak się porządnie schudnie to zaczyna się wyglądać jak  swój młodszy brat. Dla porównania archiwalna fotka zrobiona jakieś 13 kilogramów temu :D

post-480-0-66576100-1453274803_thumb.jpg

• Oceniam pozytywnie 4
Opublikowano

Koval,

Broda faktycznie dodaje "lat" - albo brak brody odejmuje, w zależności od punktu widzenia :)  Dodatkowo jak się porządnie schudnie to zaczyna się wyglądać jak  swój młodszy brat. Dla porównania archiwalna fotka zrobiona jakieś 13 kilogramów temu :D

zdecydowanie lepiej teraz :)

• Oceniam pozytywnie 2
Opublikowano

Grzeslav, 

Ciekawy styl, tylko krawat mi się nie podoba, nie lubię takich ciemnych i takich wzorów (to moja własna opinia oczywiście). Ale patrząc na zdjęcia zrobione z większej odległości, pasuje do zestawu.

Opublikowano

Grzeslav, 

Ciekawy styl, tylko krawat mi się nie podoba, nie lubię takich ciemnych i takich wzorów (to moja własna opinia oczywiście). Ale patrząc na zdjęcia zrobione z większej odległości, pasuje do zestawu.

Chciałem założyć mój bordowy krawat z kwiecistym wzorem. Również stonowany i elegancki. Jednak stwierdziłem, że może następnym razem. Miało być stricte biznesowo i tak właśnie jest. Co byś powiedział na ten sam zestaw, ale z tym bordo krawatem oraz skarpetami paisley w podobnym odcieniu?