Gość Vislav Napisano 12 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2011 Vislav, życze Ci miłego urlopu. I żebys jak najczęsciej musiał zdejmowac kurtkę Dzk b, najlepiej gdybym nie musiał zakładać zestawy rolkowe i plażowe też mam pod ręką, ale relacja po powrocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 12 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2011 Też odczuwam taki smutny ton A żeby było weselej, jedyne sensowne ujęcie jakie mam z dzisiaj: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 12 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2011 Jak się nazywa taki mankiet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 12 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2011 Portofino - jak nazwa pięknego miasteczka i kolekcji zegarków IWC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Vislav Napisano 12 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2011 Witam, niezbyt często publikuję w tym temacie, zresztą moja aktywność z różnych względów jest, jaka jest Fajnie, że się pokazujesz tylko po co znowu ten dramatyczny ton, sugerujący "coś" ton? Powtarzałeś to już kilka razy.Tak się składa, że miewam powody od czasu, gdy powtarzałem to kilka razy. I nie ma w tym nic dramatycznego, tylko stwierdzenie faktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zerth Napisano 12 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2011 Vislav - przyłączam się do zachwytów nad Twoim ostatnim zestawem. Szacunek za swobodę w łączeniu różnych elementów i mam nadzieję, że dojdę do podobnej wprawy w niedługim czasie. Świetne dopasowanie spodni i długość. A bardzo podobną polówkę sam posiadam i bardzo sobie cenię . PS. Twój outfit z 8 sierpnia też bardzo do mnie trafia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkrol Napisano 16 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2011 Dzisiejszy set (krótka trasa autem, więc zostałem w marynarce) - paski, paski i kropeczki (żeby nie było, że tak zupełnie nudno): Koszula: Ralph Lauren Marynarka: Próchnik Krawat: no name Poszetka: Strellson (dla mniej wprawnego oka - błękitna w jasnopomarańczowe kropki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 16 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2011 Bardzo fajny zestaw, bardzo dobra harmonia, przy jednoczesnej "powściągliwości" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Napisano 16 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2011 Eye_lip, a czy można wiedzieć gdzie kupiłeś koszulę z takimi mankietami? Jkrol, zestaw ciekawy, choć do mnie nie do końca przemawia... Ten krawat mi się nie za bardzo podoba, ale może tylko zrzędzę a z ciekawości zapytam, jakie buty do tego założyłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 16 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2011 Eye_lip, a czy można wiedzieć gdzie kupiłeś koszulę z takimi mankietami? Nie spamujemy wątku, od tego jest PM. Filip już pisał, że ta koszula została zamówiona na stronie modern tailor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkrol Napisano 16 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2011 Jkrol, zestaw ciekawy, choć do mnie nie do końca przemawia... Ten krawat mi się nie za bardzo podoba, ale może tylko zrzędzę a z ciekawości zapytam, jakie buty do tego założyłeś?Na razie te same, z których ostatnio się nabijali wszyscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 16 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2011 Witam, wczorajszy obiad u teściów: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kset Napisano 16 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2011 hmmm... imho woła o coś pod szyją... z czego ten garnitur? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 16 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2011 @jkrol: wedlug mnie bardzo udane polaczenie roznych wzorow i kolorow. Na plus:) Pozdrawiam, dsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcelo Napisano 17 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2011 pol606 : brak krawata i koszula zapięta pod szyją kojarzą mi się z detektywem monkiem rozepnij koszulę albo jak wspomniał kset ubierz krawat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_ Napisano 17 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2011 I zmień buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krakus ;) Napisano 17 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2011 A ja bym dał plusa za odwagę. Widzę, że brak krawatu i sposób noszenia okularów to świadomy zabieg. Rzeczywiście może to nie wyglądać za dobrze przy nieco zbyt obszernym, błyszczącym garniturze ale plus za to, że zamiast w pierwszej kolejności lecieć do sklepu starasz się myśleć o swoim wyglądzie w kategoriach tego co masz w szafie i dokonywać zmian od zaraz, zamiast "od jak skompletuję szafę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 17 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2011 Witam Na zdjęciu rzeczywiście koszula wygląda na zapiętą, faktycznie nie była. Łukasz mówisz ze złe ? Garnitur to 80% wełna, 20 jedwab - nie istniejąca już intermoda. Dziękuję za opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 17 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2011 Poszukaj jakie buty nosi się do garnituru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 17 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2011 Na ostatnie dni lata: Bez okrycia, ale z krawatem, porzadnej spinki nie mam, a nie lubie jak cos mi lata;) Pozdrawiam, dsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phoenix1989 Napisano 17 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2011 Dla mnie klasa. Tak powinien wyglądać wzorowy zestaw casualowy. Możesz powiedzieć coś więcej o butach i krawacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 17 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2011 Tak powinien wyglądać wzorowy zestaw casualowy.Ja bym jedynie dodał przedrostek "modny". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kset Napisano 17 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2011 spokojnie, lata jeszcze ponad miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Napisano 17 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2011 Według mnie krawat bez marynarki rzadko wygląda dobrze, a takie wkładanie krawata pod koszulę to profanacja knita! Nie wspominając już o fakcie, że do marynarki mógłbyś włożyć poszetkę jeśli chcesz być w samej koszuli to lepiej by to chyba wyglądało z fularem, ewentualnie z gołą szyją! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 17 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2011 Zestaw super, ale popieram ideę zmiany krawata na fular Szczególnie ze wzorem, np. granatowy w białe grochy - jeśli nie boisz się wzorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi