Hargin Napisano 1 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2016 Hmm, nie za gorąco we wnętrzu na dwie warstwy tweed'u? Poznańska, słynna oszczędność tym razem na ogrzewaniu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 1 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2016 Wydajemy akredytację i przyznajemy certyfikat jakości Także za brawurowy awans na pierwsze miejsce "Zawartości z najwyższą reputacją":-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 1 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2016 Także za brawurowy awans na pierwsze miejsce "Zawartości z najwyższą reputacją":-) Z tego wynika, że kolega wyglądał lepiej niż bezszwowe lotniki Kielmana i teczka Skalpela? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 1 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2016 Z tego wynika, że kolega wyglądał lepiej niż bezszwowe lotniki Kielmana i teczka Skalpela? Łaska forumowa na pstrym cordovanie jeździ... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michasacuer Napisano 1 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2016 Z tego wynika, że kolega wyglądał lepiej niż bezszwowe lotniki Kielmana i teczka Skalpela? Człowiek ponad dobra materialne 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pan Janusz Napisano 1 Luty 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2016 Kolega pokazał ubraniową klasę, zgodność z kanonami i to wcale nie wydając na swój strój równowartości BMW E60 z 2004 garażowanej u Niemca Więc nie ma co się dziwić ilości plusów bo pokazał, że czasami to forum spełnia swoją rolę tak jak pierwotnie zakładano 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 1 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2016 Człowiek ponad dobra materialne Oj, bo się zapędzisz zbyt daleko Myślę, że za lotnikami Kielmana i teczką Skalpela, stoją "prawdziwsi"* ludzie, niż za garniturem SuSu czy butami Berwicka (EoE jest tu wyjątkiem) *w rozumieniu - realni, znani społeczności (przypis dla R50) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 1 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2016 ludzie lepszego sortu 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Servetch Napisano 1 Luty 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2016 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AMM Napisano 1 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2016 IMG_3097.JPGIMG_3098.JPG Coś mi tutaj nie pasuje, nie do końca wiem co. Być może brakuje czegoś, co by spajało całość (np. poszetka w kolorze zbliżonym do innych elementów stroju, albo zamiana butów na inny kolor ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 1 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2016 Jaki inny kolor butów proponujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gringope24 Napisano 1 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2016 Oj, bo się zapędzisz zbyt daleko Myślę, że za lotnikami Kielmana i teczką Skalpela, stoją "prawdziwsi"* ludzie, niż za garniturem SuSu czy butami Berwicka (EoE jest tu wyjątkiem) *w rozumieniu - realni, znani społeczności (przypis dla R50) Jak to czytam to mnie boli glowa... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 1 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2016 Jak to czytam to mnie boli glowa... I chyba słusznie, bo jak czytam ponownie @michasacuer'a to nie złapałem w pierwszej chwili przesłania 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michasacuer Napisano 1 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2016 I chyba słusznie, bo jak czytam ponownie @michasacuer'a to nie złapałem w pierwszej chwili przesłania Sam próbowałem odnieść sie do twojego wcześniejszego postu ale nie wiedziałem o co Ci chodzi Takie czasy dawno minęły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 1 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2016 Ok, tak czy inaczej przepraszam za zamieszanie Nie będę edytował, aby nie zaciemnić przebiegu dyskusji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 4inHand Napisano 2 Luty 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2016 Back to the roots 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darthmax Napisano 2 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2016 Mój debiut na forum Nic wielkiego, może się spodoba Marynarka mango Koszula P&C Krawat Milanówek Poszetka H&M 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wieczorek Napisano 2 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2016 Zaciągnij krawat, i zmień ułożenie Poszetki. Marynarka jest za szeroka w ramionach z natomiast koszula jest ładna. Ogólnie jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 2 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2016 Zaciągnij krawat, i zmień ułożenie Poszetki. Marynarka jest za szeroka w ramionach z natomiast koszula jest ładna. Ogólnie jest OK. A ja uważam, że 4inHand bardzo dobrze wygląda! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 2 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2016 EDIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 2 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2016 Koszulę trudno ocenić na podstawie tego zdjęcia, poza tym, że jest (chyba) biała. Wg mnie taka ciemna poszetka w ciemny wzór do tej marynarki to trochę smutne/poważne połączenie. Fajny krawat! Eye_Lip Edit. Jakubowi chodziło chyba o to, że krawat nie jest maksymalnie dociągnięty do gardła, sam nie zawsze dociskam co do milimetra... Edit.2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wieczorek Napisano 2 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2016 Ale łezka mogłaby być większa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 2 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2016 Już bez przesady z takimi sztywnymi wzorcami - zaraz ktoś stworzy matrycę idealnej łezki i wyśle do zatwierdzenia do Sevres. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darthmax Napisano 2 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2016 Dzięki za wszystkie rady Koszula jest biała, zdjęcie robione w sztucznym świetle Zestaw miał być w miarę "powazny" bo byłem na egzaminie dlatego też krawat trochę "luźniej" Zawsze mam problem z krawatem przy szerokim kolnierzyku żeby jak najmniej było widać poza węzłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 2 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2016 Przed wyjściem na egzamin. Okazało się, że jako jedyny założyłem krawat, poszetek też bylo próżno szukać. Kilka garniturów się pojawiło na cały rok 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi