Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nigdy bym nie założył czarnych dodatków (buty, kapelusz, rękawiczki czy szalik itp.) do płaszcza w jakimkolwiek odcieniu z palety brązów, ale...w sumie nie wygląda to źle, a nawet ciekawie. :D
Dużo dodaje pewnie korespondencja kolorystyczna płaszcza z krawatem i poszetką. 

• Like 1
Opublikowano

Wczoraj była dyskusja o marynarce bawełnianej i dziś postanowiłem ją ubrać po kilku miesiącach przerwy. Jest to model Susu sprzed ładnych paru lat. Koszula z tegorocznego outletu Susu z linii Jort, poszetka też Susu, buty Yanko, zakupione 3 lata temu i cały czas trzymają się świetnie.
8247246218c986c641c96fe0dc6bd9ad.jpg
c96ae24bb2ca647041dafb470bb3597f.jpg
b8d8e203ae8c6f33bf1f9e22cabbe644.jpg

• Like 4
  • Oceniam pozytywnie 5
Opublikowano
4 godziny temu, Wodzu napisał:

Kukliński & Kukliński - ten zestaw zasługuje na o wiele lepsze zdjęcia. 

IMG_20200503_113548.thumb.jpg.2ee7d42ef46a43cef9ea8fca8c300f33.jpg

Napisałbyś coś więcej o tym zestawie. Co od kogo. Koszula- dla mnie idealny kent długie wyłogi i odpowiedni rozstaw. Krawat pewnie z jedwabiu macclesfield, obowiązkowo z łezką☺. Marynarka z flaneli wygląda lepiej niż na manekinie. I chyba ciemno szare spodnie z tego samego materiału co marynarka? Idealnie w kant. Świetny zestaw.

Opublikowano
Godzinę temu, kamilp napisał:

Napisałbyś coś więcej o tym zestawie. Co od kogo. Koszula- dla mnie idealny kent długie wyłogi i odpowiedni rozstaw. Krawat pewnie z jedwabiu macclesfield, obowiązkowo z łezką☺. Marynarka z flaneli wygląda lepiej niż na manekinie. I chyba ciemno szare spodnie z tego samego materiału co marynarka? Idealnie w kant. Świetny zestaw.

Dzięki!

Koszula Luxire, kołnierzyk zmodyfikowany przeze mnie (szczegóły znajdziesz w dedykowanym wątku dot. tej marki tu na forum). Krawat nieistniejącej już Embassy of Elegance z wełny challis, jeden z moich ulubionych. Marynarka jest z donegal tweerdu, a spodnie z wełnianego cavalry twillu (kolor to chyba taki typowy charcoal).

• Oceniam pozytywnie 1