Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Vislav, życze Ci miłego urlopu. I żebys jak najczęsciej musiał zdejmowac kurtkę :)

Dzk b, najlepiej gdybym nie musiał zakładać :D zestawy rolkowe i plażowe też mam pod ręką, ale relacja po powrocie.
Opublikowano

Witam,

niezbyt często publikuję w tym temacie, zresztą moja aktywność z różnych względów jest, jaka jest :-)

Fajnie, że się pokazujesz tylko po co znowu ten dramatyczny ton, sugerujący "coś" ton? :roll: Powtarzałeś to już kilka razy.
Tak się składa, że miewam powody od czasu, gdy powtarzałem to kilka razy.

I nie ma w tym nic dramatycznego, tylko stwierdzenie faktu.

Opublikowano

Vislav - przyłączam się do zachwytów nad Twoim ostatnim zestawem. Szacunek za swobodę w łączeniu różnych elementów i mam nadzieję, że dojdę do podobnej wprawy w niedługim czasie. Świetne dopasowanie spodni i długość. A bardzo podobną polówkę sam posiadam i bardzo sobie cenię :).

PS. Twój outfit z 8 sierpnia też bardzo do mnie trafia.

Opublikowano

Dzisiejszy set (krótka trasa autem, więc zostałem w marynarce) - paski, paski i kropeczki (żeby nie było, że tak zupełnie nudno):

Koszula: Ralph Lauren

Marynarka: Próchnik

Krawat: no name

Poszetka: Strellson (dla mniej wprawnego oka - błękitna w jasnopomarańczowe kropki)

post-163-13658920635616_thumb.jpg

Opublikowano

Eye_lip, a czy można wiedzieć gdzie kupiłeś koszulę z takimi mankietami? :)

Jkrol, zestaw ciekawy, choć do mnie nie do końca przemawia... Ten krawat mi się nie za bardzo podoba, ale może tylko zrzędzę ;) a z ciekawości zapytam, jakie buty do tego założyłeś?

Opublikowano

Jkrol, zestaw ciekawy, choć do mnie nie do końca przemawia... Ten krawat mi się nie za bardzo podoba, ale może tylko zrzędzę ;) a z ciekawości zapytam, jakie buty do tego założyłeś?

Na razie te same, z których ostatnio się nabijali wszyscy ;)
Opublikowano

A ja bym dał plusa za odwagę. Widzę, że brak krawatu i sposób noszenia okularów to świadomy zabieg. Rzeczywiście może to nie wyglądać za dobrze przy nieco zbyt obszernym, błyszczącym garniturze ale plus za to, że zamiast w pierwszej kolejności lecieć do sklepu starasz się myśleć o swoim wyglądzie w kategoriach tego co masz w szafie i dokonywać zmian od zaraz, zamiast "od jak skompletuję szafę" :)

Opublikowano

Witam

Na zdjęciu rzeczywiście koszula wygląda na zapiętą, faktycznie nie była.

Łukasz mówisz ze złe :)?

Garnitur to 80% wełna, 20 jedwab - nie istniejąca już intermoda.

Dziękuję za opinie :)

Opublikowano

Według mnie krawat bez marynarki rzadko wygląda dobrze, a takie wkładanie krawata pod koszulę to profanacja knita! :) Nie wspominając już o fakcie, że do marynarki mógłbyś włożyć poszetkę :D jeśli chcesz być w samej koszuli to lepiej by to chyba wyglądało z fularem, ewentualnie z gołą szyją!