Beny23 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Widzę że mamy na forum pasjonatów historii i zapaleńców reinscenizacji takich jak ja. Poźniejszy okres ale popieram pasję! Cytuj
TomiW01 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2016 mi to nie przeszkadza... a w prowincjonalnym Gdańsku przechodzi . P.s. Gdzieś w głębi serca wierzę, że żupany kiedyś wrócą. Hmm, czemu traktujesz to miasto tak protekcjonalnie? Rozumiem, że żyjesz na "kresach" i w "innych" czasach, ale warto czasem wylądować 1 Cytuj
D.T. Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Hmm, czemu traktujesz to miasto tak protekcjonalnie? Rozumiem, że żyjesz na "kresach" i w "innych" czasach, ale warto czasem wylądować Nie protekcjonalnie... z dystansem i lekko ironicznie Przeprowadziłem się do Gdańska jakieś 3 lata temu i naprawdę to była dobra decyzja. Miasto jest całkiem ładne i klimat bardzo mi odpowiada... każdemu polecam. Niestety Kresy i inne czasy muszą pozostać jedynie w sercu. Poza kresami robię też reko średniowiecza (także konno). Ostatnio założyliśmy nawet małą grupę więc jak ktoś byłby chętny do uczestnictwa to zapraszam na priv. Cytuj
Boruta Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Hmm, czemu traktujesz to miasto tak protekcjonalnie? A jak ma traktować? W końcu to tylko przedmieście Sopotu.* _____ * Dlaczego Sopot jest najważniejszym miastem w Polsce? Bo ma dwa największe przedmieścia: Gdańsk i Gdynię. 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. alabuz Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Słonecznie 20 Cytuj
giacco Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Hmm, czemu traktujesz to miasto tak protekcjonalnie? Rozumiem, że żyjesz na "kresach" i w "innych" czasach, ale warto czasem wylądować @Tom, czasami warto sięgnąć do źródła dyskusji ) To "prowincjonalny" to było jawne nawiązanie do wypowiedzi @Andrzeja1968 1 Cytuj
Vuzetta Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2016 @alabuzByłbyś tak miły i podał markę oraz model obuwia ze zdjęcia? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Dzisiaj. * garnitur SS * koszula CT * krawat Embassy of Elegance * poszetka od Poszetki * lotniki Cheaney 16 Cytuj
TomiW01 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Dzisiaj. Bardzo fajnie A krawat wymiata... Cytuj
astaroth Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2016 @alabuz Byłbyś tak miły i podał markę oraz model obuwia ze zdjęcia? Dołączę się z pytaniem o marynarkę i krawat Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hargin Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2016 - garnitur: SuSu Havana Traveler (wełna) - koszula: CT - kamizelka: SuSu (blend: wełna/jedwab/len), - krawat: poszetka (grenadyna), - poszetka: noname (len). 12 Cytuj
pirat Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2016 @Hargin, tak w ramach porannych, poniedziałkowych złośliwości to czemu guzik w kamizelce masz rozpięty? Zawsze myślałem że chodzi o dolny ni eo górny A tak trochę bardziej konkretnie to jaki jest kolor tego krawata? Trochę mi się gryzie na monitorze z kolorem garnituru i kamizelki (może to wina kamizelki?) Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. waski Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Garnitur: Zbigniew Radlicki Koszula: Gentleman's Choice Krawat: poszetka.com Poszetka: nie wiem Buty: Bally 10 Cytuj
Hargin Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2016 @Hargin, tak w ramach porannych, poniedziałkowych złośliwości to czemu guzik w kamizelce masz rozpięty? Zawsze myślałem że chodzi o dolny ni eo górny A tak trochę bardziej konkretnie to jaki jest kolor tego krawata? Trochę mi się gryzie na monitorze z kolorem garnituru i kamizelki (może to wina kamizelki?) A tam "poniedziałkowych" nie bądźmy tacy skromni Odpięty guzik to sprezzatura Kolor jest stalowo-gołębi - odcień koresponduje do kompozycji kraty w kamizelce. Niestety oświetlenie przy zdjęciu robi swoje - aczkolwiek może Ci się nie podobać 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aron Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Garnitur: Suitsupply (Lazio) Koszula: Charles Tyrwhitt Krawat: Embassy of Elegance Poszetka: Poszetka.com Buty: Shoepassion 25 Cytuj
Bartek 00 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Aron, buty to model 544 czy 545? Cytuj
Aron Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2016 To jest model 544. Kolor różni się od tego ta zdjęciach na stronie. Wyraźniejszy jest odcień czerwieni. 1 Cytuj
Bartek 00 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Dzięki. Na stronie opisane są jako ciemnobrązowe a na twoich zdjęciach bliżej im do modelu 545 czerwonobrązowego Cytuj
Aron Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Nazywam ten kolor mahoniowy. Na pewno nie są to ciemne buty. Inne zdjęcia: https://forum.butwbutonierce.pl/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=28678 https://forum.butwbutonierce.pl/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=22293 Drugie, choć słabe jakościowo, dobrze oddaje kolor, szczególnie prawy but (sztuczne światło). Cytuj
Aron Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Z bieżącej kolekcji (uwaga na rozmiarówkę, jedyny Lazio, który musiałem poszerzać): http://eu.suitsupply.com/en/suits/lazio-grey-plain/P4872.html Cytuj
Panam Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Dzięki. W których miejscach poszerzałeś? Cytuj
Aron Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Szew na plecach po całej długości i szwy boczne. Problem był w barkach i talii. 1 Cytuj
CZesiu Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2016 lubie kolorowe skarpety w takie raczej eleganckich stylizacjach Cytuj
Vince Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Miałem zagwozdkę z dopasowaniem poszetki, udało się? 8 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi