TomiW01 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Miałem zagwozdkę z dopasowaniem poszetki, udało się? Jak najbadziej Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aron Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Marynarka: Suitsupply Koszula: Charles Tyrwhitt Spodnie: Massimo Dutti Krawat i poszetka: Poszetka.com Buty: Loake 18 Cytuj
Kyle Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2016 @Aron - kołnierzyk w tej koszuli to semi-cutaway? Cytuj
Aron Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2016 @Kyle Nie, to jest cutaway. Nie widzę w sklepie tej koszuli z kołnierzykiem semi-cutaway. Cytuj
Anton!o Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2016 @Aron Fajne te spodnie Massimo, z tegorocznej kolekcji? Cytuj
Kyle Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Dzięki. Pytam, bo wygląda OK, natomiast klasyczny jest moim zdaniem bardzo niefajny i już więcej z nim nie zamówię. 1 Cytuj
Aron Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2016 @Anton!o Nie, spodnie były kupione chyba w 2014 roku. Jednak tego rodzaju materiał jest popularny w MD, więc możesz szukać. Cytuj
Aron Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Dzięki. Pytam, bo wygląda OK, natomiast klasyczny jest moim zdaniem bardzo niefajny i już więcej z nim nie zamówię. Wszystkie koszule CT mam z kołnierzykiem cutaway. Jedną miałem z klasycznym i tez mi się nie podobał. Ostatnio jednak zaryzykowałem i zamówiłem jedną z klasycznym. Według mnie wygląda dobrze, a na pewno lepiej niż w moim poprzednim egzemplarzu. Nie mogę tego potwierdzić, ale mam wrażenie, że albo coś zmienili, albo różne kołnierzyki im wychodzą w różnych modelach. Zdjęcie z jednego z wcześniejszych postów w tym wątku: https://forum.butwbutonierce.pl/uploads/monthly_03_2016/post-5751-0-36950700-1458032636.jpg Cytuj
Whitesnake Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Marynarka: Suitsupply Koszula: Charles Tyrwhitt Spodnie: Massimo Dutti Krawat i poszetka: Poszetka.com Buty: Loake Bardzo fajny zestaw, pełna synergia! Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. waski Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Marynarka: Zbigniew Radlicki & Gentleman's Choice Spodnie: Zbigniew Radlicki Koszula: MS&S Krawat: EoE Posztka: afly Buty: Yanko 272 11 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kyle Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2016 To jest wiosna! 29 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hargin Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2016 - garniutur: SuitSupply Washington (wełna), - krawat: EoE - koszula: TRL - poszetka: Vistula 14 Cytuj
Koval Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2016 To jest wiosna! Wiosna, wiosna - a krawat i poszetka jak jesień w parku... (żeby nie było - podoba się bardzo) Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Styleman Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Marynarka Ernestson 22 Cytuj
Milten Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2016 @Styleman Toż to dopiero wiosna się zaczęła, do lata musimy jeszcze trochę poczekać Piękna marynara <3 1 Cytuj
Kewin Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Czyli, przy 22 stopniach trzeba chodzić w wiosennych kurtkach? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Dzisiaj. * marynarka SS * koszula Osovski * grenadyna od Embassy of Elegance * poszetka od Poszetki * zegarek Seiko * sztruksy Dockers * monki Shoepassion 17 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. alabuz Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2016 * Marynarka - SuSu Havana * Spodnie - Levi's * Buty - Yanko (kolor Niger) * Krawat i poszekka - Poszetka.com 27 Cytuj
Aron Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Moja marynarka Te spodnie to jeans'y, czy bawełniane chino? Jakoś do tej pory nie zwróciłem uwagi na tego rodzaju spodnie w Levi's. Cytuj
Hargin Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2016 @Alabuz: świetne zestawienie! dałbym więcej "+" Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aron Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Dzisiaj chciałem pokazać krawat - bardzo mi się podoba. Marynarka: Suitsupply Koszula: Lambert Spodnie: Pawo Krawat i poszetka: Poszetka.com Buty: Yanko 24 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Dziś "dziadek" Fular 26 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. waski Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Garnitur: Zbigniew Radlicki Krawat: Bruni Koszula: MS&S Poszetka: posztka.com. Buty: Yanko 558 10 Cytuj
Styleman Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Poszetka.com Za- Dziś "dziadek" Fular, daje dodatkowo 20 punktów. Pozdrawiam 1 Cytuj
alabuz Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2016 @alabuz Byłbyś tak miły i podał markę oraz model obuwia ze zdjęcia? Buty z tamtego posta to Doucal's. Muszę w końcu napisać krótką recenzję tych butów, bo miałem kilka pytań w tym temacie. Postaram się w ten weekend. Ten egzemplarz kupiłem w TKMaxxx, natomiast można je kupić w dobrej cenie na Yoox i rzadziej na Zalando. W skrócie: do 150Euro uważam że warto. Odnośnie spodni, to nie są jeasny, materiał taki jak w chino, ale inaczej wszyte kieszenie i wyższy stan. Kupione w outlecie na Ursusie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi